- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с кожата на лицето
Здравейте! Аз съм момиче на 15 и имам следният проблем:
Всеки ден си слагам фон дю тен. По принцип кожата ми е мазна и като си почистя лицето след фон дю тен-а и кожата ми изсъхва и започва да ми опъва. Предложете някакъв крем или серум за след измиване, защото съм чувала, че изобщо не е хубаво да се изсушава кожата, защото се получават бръчки.
ПС: Фон дю тен-а който използвам е на Manhattan powder mat, а за почистване използвам на Garnier Pure Action.
Преди фон-дьо-тена слагай основа или поне някакво хидратиращо кремче.
all day... all night... what the fuck?!
Слагам крем, но аз си мисля, че това опъване и изсушаване се дължи на почистващия скраб. Може би трябва да го сменя.
и азз имамм обсолютно същия проблем![]()
![]()
Пробвай почистване с тоалетно мляко и избягвай всичко което има в себе си спирт.
Много кофти... Значи проблема не го имам само аз. Най-вероятно просто трябва да сменя марката. Ако знаете някакъв хубав продукт за почистване споделете. Ще съм ви благодарна!![]()
^За почистване на грим или за измиване на лице?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Зависи от кожата ти кое ще е подходящо. Най- добре попитай козметик - в някои салони продават и продукти и могат да ти предложат и тестери. Лично аз така се снабдявам и то с професионапни кремове на разумни цени. От салона си купувам продукти на RYOR, но не знам за твоята кожа кои ще са подходящи.Първоначално написано от qgodka200
За измиване на лице.Първоначално написано от kalpazanka
Моята кожа пък е сухаесента да не разправям какви лишеи имам по лицето
![]()
та тая есен си взех първо само тоник от серията на OPTIMALS / на oriflame / и останах направо очарована - гадните лишеи почти ги нямаше, а кожата ми беше адски мекичка. И естествено като останах доволна си взех и някои др неща, така, че ти ги препоръчвам.
Ааа... и цените са между 7 и 9 лева![]()
:P :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ползвай за почистване Vichy - Purete Thermale Дегримиране почистващо мляко 3 в 1
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
^ Колко струва долу горе?
мии ще те излъжа, но май е към 20 лева
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
аз вечер си мия лицето с един гел на Нивеа с лимонена трева..много ми харесвапочиства добре и не изсушава, след това слагам крема от същата серия
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря на всички, който се отзоваха!
Това на Balea за мазна кожа ли е?
На мен преди бяха ми препоръчали на Clean&Clear Daily Scrub. Някой ползвал ли го е? Чувала съм, че имало даже и някакви трици за лице, но не знам дали вършат работа.