.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с кожата на лицето

Здравейте! Аз съм момиче на 15 и имам следният проблем:
    Всеки ден си слагам фон дю тен. По принцип кожата ми е мазна и като си почистя лицето след фон дю тен-а и кожата ми изсъхва и започва да ми опъва. Предложете някакъв крем или серум за след измиване, защото съм чувала, че изобщо не е хубаво да се изсушава кожата, защото се получават бръчки.

ПС: Фон дю тен-а който използвам е на Manhattan powder mat, а за почистване използвам на Garnier Pure Action.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Преди фон-дьо-тена слагай основа или поне някакво хидратиращо кремче.
    all day... all night... what the fuck?!

Слагам крем, но аз си мисля, че това опъване и изсушаване се дължи на почистващия скраб. Може би трябва да го сменя.

и азз имамм обсолютно същия проблем

Повече от фен Аватара на Melanie
    И аз. Гарниера ми го прави този проблем

Повече от фен
    Пробвай почистване с тоалетно мляко и избягвай всичко което има в себе си спирт.

Много кофти... Значи проблема не го имам само аз. Най-вероятно просто трябва да сменя марката. Ако знаете някакъв хубав продукт за почистване споделете. Ще съм ви благодарна!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^За почистване на грим или за измиване на лице?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от qgodka200
    Много кофти... Значи проблема не го имам само аз. Най-вероятно просто трябва да сменя марката. Ако знаете някакъв хубав продукт за почистване споделете. Ще съм ви благодарна!
    Зависи от кожата ти кое ще е подходящо. Най- добре попитай козметик - в някои салони продават и продукти и могат да ти предложат и тестери. Лично аз така се снабдявам и то с професионапни кремове на разумни цени. От салона си купувам продукти на RYOR, но не знам за твоята кожа кои ще са подходящи.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^За почистване на грим или за измиване на лице?
    За измиване на лице.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Моята кожа пък е суха есента да не разправям какви лишеи имам по лицето та тая есен си взех първо само тоник от серията на OPTIMALS / на oriflame / и останах направо очарована - гадните лишеи почти ги нямаше, а кожата ми беше адски мекичка. И естествено като останах доволна си взех и някои др неща, така, че ти ги препоръчвам.

Ааа... и цените са между 7 и 9 лева :P :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

ползвай за почистване Vichy - Purete Thermale Дегримиране почистващо мляко 3 в 1
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

мии ще те излъжа, но май е към 20 лева
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

аз вечер си мия лицето с един гел на Нивеа с лимонена трева..много ми харесва почиства добре и не изсушава, след това слагам крема от същата серия

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря на всички, който се отзоваха!
    Това на Balea за мазна кожа ли е?
    На мен преди бяха ми препоръчали на Clean&Clear Daily Scrub. Някой ползвал ли го е? Чувала съм, че имало даже и някакви трици за лице, но не знам дали вършат работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си