yoana72
01-26-2011, 12:53
vishte iskam da vi razkaja mnogo mi e gadno ;( chuvstvam se ujasno znachi prez 2008 godina si smenih uchilishteto haresah si edno momche trygnahme neznaeh dori kakvo e lubov kakvo e obich skusahme sled 1-2 dena toi trugna s druga az zeh ne6ty da revnuvam be decka radost piknq v torbichka i posle se subrahme hodihme godina i polovina mnogo se obichahme no edin negov priqtel me haresvashe i mi predloji da go ostaq da trugna s nego az otkazah ot togava toi mi prai mrusno kara priqtela mi da ma ostava te sa bff i vednuj ne6ty sa qdosaha cqlata im kompaniq i prebiha priqtela mi nachelo stoeshe nai dobriq mu priqtel roditelite na praiqtelq mi mu zabraniha da druji s nego 2 meseca vsichko beshe kato v prikazka az i toi sled tova te se zdobriha priqtela mu go zapozna s druga zapochna da mu razviva teorii 4e trqbva da gi smenq 4e az shte mu omruzna i nqkakvi rtakiva moq priqtel mi podarqva edin plushen mechok 3 dni sled tova priqtela mu mu kazva da me sotai i da trugne s druga sled kato govori s nego celi 2 chasa taka i pravi samo che az znaeh 4e toi me obicha taka i beshe celuvashe me pregrushtashe me priqtelkata mu ni vidq i go ostavi no toi produlji da se dviji s toq negof fr maika mu mu razreshi veche i toq mu muti mozuka che az ne sum za nego che az tfa 4e az onova poneje roditelite mu znaeha 4e sme hodeli che sme skusali i az mu kupih edna sreburna grivna za rojdeniq mu den dadoh q na bashta mu da mu q dade 6toto az ako q dam nqma da q nosi a toi mi zvuna i mi se razvika che ne sum mu nikfa che nqma da q nosi znachi nie skusahme na 9 qnuari 2010 predi okolo mesec toi mi zvuna i me pomoli da se vidim prizna mi 4e vse oshte imal chuvstva kum mene az obache ne povqrvah i vse oshte ne vqrvam i mi kaza da mu pusna a y 4e mojelo da stane i ne6ty poveche suglasih se az ama sled tova ne me potursi temata se zatvori az mnogo go obicham toi e purviq mi seriozen na nego se otdadoh dadoh mu nai cennoto si toi e kolkoto men na 16 godini daje tazi godina sme v edin klas i az iskam da se mestq 6toto nemoga da go gledam mnogo go obicham vsi4ki kazvat tfa sa prishtevki 6te go zabraish smqtaite ot 9 qnuari do sega se borq a nego bez da sum s drug 4e koga 6te go zabravq mnogo iskam da sum s nego kakvo da napravq pomognete mi nujdaq se ot vashta pomosht ot podkrepata na nqkoi mnogo sum zle vsqka nosht placha ;( postoqnno me tyrsi da se vijdame ne samo zaradi sex predi dni mi zvyna i mi kaza molqte ela edisi kude az nqmah mn vreme i mu kazah v cikul sym nqma da doida toi kaza ne ne iskam tova iskam da govorim kogato otidoh go popitah e kakvo iskash da govorim toi me pregyrna i kaza nishtu prosto iskah da te vidq kogato zasegna temata dali me obicha ili dali ima neshtu kum men nikoga ne mi otgovarq az i ne pitam veche .. zashtoto sqkash vseki den si smenq maskite neznaq koe e istinskoto mu lice vednuj me iska do poluda vednuj ne pomognete mi spored vas kakvo iska toi dali ima chuvstva kum men ..