PDA

View Full Version : Стегнто дупе

lolipop1
01-26-2011, 19:21
Четох в един друг форум едно мнение за един лесен начин за постигнане на стегнато дупе. Жената беше обяснила, че всичко което е необходимо да правим е да стягаме седалищните си мускули и да ги задържаме по 3-4 минути и да отпускаме.Тази процедура да се прави по няколко пъти дневно може и в седнало положения.Въобще когато се сетите. Вие какво мислите по въпроса и ако някой го прави има ли изобщо ефект, защото на мен лично не ми се вярва много.

Kallyn4eto
01-26-2011, 19:26
не ми се вярва...а и как цели 4 мин. ще седиш със стегнато дупе :D не не знам...

akinom
01-26-2011, 19:32
x 10sec.

LaffyTaffy
01-26-2011, 20:12
по 3-4 минути като стягаш, задържаш и отпускаш, не просто да седиш със стегнато дупе 4 мин. Може и да действа не знам..

Pamaa
01-26-2011, 20:51
ами аз си мисля, че примерно, ако ти е стегнато дупето, просто да си го поддържаш :P :P

n3zabrawiimaa
01-26-2011, 21:02
Глупости.

kay4yk
01-26-2011, 21:10
На мене тва ми е тик от малка.. :oops:
и да ти кажа, действа! =;
ама наистина, не го дръж просто стегнато.
ами го стягай и отпускай през няколко секунди.. ;)

01-26-2011, 23:41
моето си е най стегнато :P

имаше момиче от класа ме пита кви упражнения права или диети..и остана мнн учудена като казах че нищо не съм праила :D
:oops:

n3zabrawiimaa
01-27-2011, 06:25

имаше момиче от класа ме пита кви упражнения права или диети..и остана мнн учудена като казах че нищо не съм праила :D

Щях да се очудя, ако твое нещо не беше НАЙ!

FuckingFreak
01-27-2011, 06:28
^ роди ме мамо тъпа аз сама ще се изруся :-o
edit: за кифлата беше

Не знам дали помага, ама може и да пробвам :lol:

01-27-2011, 15:48

Щях да се очудя, ако твое нещо не беше НАЙ!

Ами истина е ..колкото да не вярваш :?

01-27-2011, 15:50
^ роди ме мамо тъпа аз сама ще се изруся :-o
edit: за кифлата беше

Не знам дали помага, ама може и да пробвам :lol:

аз съм си руса без да се изрусявам :P

akinom
01-27-2011, 15:55
Ау... кифло,
ако си мислиш, че твоето е НАЙ, само защото някакво момиче ти го е казало жестоко се лъжеш!
На мен толкова момичета и момчета са ми го казавали, а не се фукам. ( 237 бяха )

01-27-2011, 16:34
Ау... кифло,
ако си мислиш, че твоето е НАЙ, само защото някакво момиче ти го е казало жестоко се лъжеш!
На мен толкова момичета и момчета са ми го казавали, а не се фукам. ( 237 бяха )

Не ми ги е казала само тя...освен тва и момчетата ме заглеждат и приятелката ми също ме е питала за дали съм на упражнения!
Така че не ми пиши глупости zaщото със сигурност пред теб...ще изберат мен :P

MegiBoOm
01-27-2011, 16:37
^малее....голяма си злобарка...
Престани вече! На всеки в този форум му писна да се занимава с теб - НАЙ-ЯКАТА!
Във всеки твой пост едно фръцкане,фукане.... Простоо няма оправия...

ПТ. Аз правя клякания, но може и твоята идея да пробвам! :)

Lincheto
01-27-2011, 16:40
Така че не ми пиши глупости zaщото със сигурност пред теб...ще изберат мен :P

100 про ще изберат няква 14 годишна пикла.

stelkastel
01-27-2011, 16:54
Имаше една песен: О,колко си прост, има ли смисъл с теб да говоря...не знам по каква причина се сетих за нея! :lol: :lol:
Момичето пита нещо, а не иска да си сравнявате ''яките'' задници! :x
Според мен ще има ефект, макар че съм чувала това относно вагиналните мускули! :D Значи щом там действа и на дупето ще подейства.

FuckingFreak
01-27-2011, 18:06
Аз правя странични клякания, не знам как да ти го обясня обаче двата крака са на противоположни страни и слизаш надолу.. Също така и едно дето го гледам по музикални клипове, не знам как да ти го обясня просто, събираш и разделяш краката и пак слизаш надолу .. И обикновени клякания правя..

.... и специален поздрав от шумната компания в крайното сепаре за Кифлата с песента на Руслан Мъйнов - Тъпа Овца :-|

dreaml1nd_
01-27-2011, 18:08
На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж :? Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...

ПП ... за да не е спам - възможно е до някаква степен да се постигне стягане, защото все пак мускупът се свива и отпуска ... но не очаквай невероятни резултати за кратко време (: Все пак опитай, няма лошо (:

ImmortalSportFreak
01-27-2011, 18:16
.... и специален поздрав от шумната компания в крайното сепаре за Кифлата с песента на Руслан Мъйнов - Тъпа Овца :-|
:lol: :grin:

Ще бъдеш стегната като цяло ако тичаш,тренираш нещо и се движиш всеки ден. :P Иначе тичане,каране на колело,скачане на въже и клякания са си добри варианти,но щом не искаш мн оформени мускули,просто не прекалявай. ;)

n3zabrawiimaa
01-27-2011, 18:23
м0йтУ дУпии е НАЙ НАЙ стегнатУтУу и всичкИи мУмичитЪъ ми зЪвиждЪъЪт, а пъкк мУмчетЪтЪ самУ след мен ходйЪт! 98614452244224141 мУмчетЪ са ми казвали чИ м0йтУ дупИнцИи е НАЙ стегнатУтУ и НАЙ хУбавУту ......... сПичелила съм над 984231 кУнкУрсЪ зЪ дупИтъЪ, тЪй чиИ с мен ним0йш са сравнявЪъш, щ0т0 ти си - п0д мЕеЕЕеен!

А по темата - от кляканията се стяга, само че имаш мускулна треска след това, така че по малко по малко с клякания..

akinom
01-27-2011, 19:09
Йеа, КИФче,
нали знаеш, че хората живеят 70 % с илюзиите си и само 30 % с реалността. Така, че най- якото дупе си остава моето! :D:D
А и като гледам мн активно отговаряш на коментарите, което значи че смао седиш на задника си, е едва ли се поддържа така.

хОдЯ и ВъЪрТя ГъЗъ Си На лЯвО,нА дЯсНо.аЗ сЪм прОсТо МуМиЧе ПрЕкРаСнY тОвА нИкОи нЕ мОжЕ дА гО оТрЕчЕ-рАзКъсВаМ вСичКи пИчOвЕ-пЪрчЕ пО пЪрчЕ!кОгаТо ТЪнЦуВаМ в кЛуБа,вСичКи Ме гЛеДъТ В гЪзА

Exothermic
01-27-2011, 19:29
Ем, това за което питаш има ефект, но е малък, така че,
ако дупето ти не в особено добра форма едва ли ще има видим ефект.

http://www.youtube.com/watch?v=Kq1HnakX5C8
Виж тези упражнения ^^ имат ефект! =;

vampire_girl_
01-27-2011, 20:06
^изглеждат добри :) Още утре ще ги почна в комбинция с някаква диета :grin:

01-27-2011, 21:06
На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж :? Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...
:razz:
Повечето неща по химия които аз знам...ти даже не си чувал за тях :razz: Нищо че съм на 14.. знам материала до 12-ти клас!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=328087&postdays=0&postorder=asc&start=30
тук Може да видиш мои решения както и в другите ми профили!

rand0m
01-27-2011, 21:20
Щом упражнението напряга мускули, значи все пак има малък ефект.
Сещам се и едно друго. Лежиш със сгънати колене и вдигаш бавно таза нагоре като дупето през цялото време е стегнато.

А за "кифлата" Вече си загубена кауза :smt117

chemist9009
01-28-2011, 03:33
.......

FuckingFreak
01-28-2011, 06:41
^ Приветствам я, че разбира от химия, ама ако ще и материал за професор да знае, това каква роля ще изиграе в живота й? Ще си намери добра работа и до там... От навиците и представата и за живота които си е изградила, не мисля че някое добре поддържащо се момче ще я иска, та ако ще да е Мис Вселена .. Това е форум, тука на думи всеки е богат.. Тук всеки има прави да изразява своето мнение, а Кифлата само избива комплекси тука. Пример : момиче пита за някакви упражнения за дупе, а тя пише че нейното е най-хубаво .. Проблемът е, че тук на никой не му дреме за нея и затова са всичките тези нападки .. :)

01-28-2011, 07:10

Ти пък откъде си сигурен/на,че xxKiFlAxx не разбира химия?!?След като аз я познавам лично от едно състезание и има голям интерес към химията и е наясно с материала до 12 клас 8) 8)

:-) :oops:

n3zabrawiimaa
01-28-2011, 07:13

Ти пък откъде си сигурен/на,че xxKiFlAxx не разбира химия?!?След като аз я познавам лично от едно състезание и има голям интерес към химията и е наясно с материала до 12 клас 8) 8)

:-) :oops:

Пак ли си влюби ве?

beachgirl
01-28-2011, 15:17
значи седалищните мускули са най-лесни за стягане и най-лесни за отпускане ... 100% ще помогне товааа но задължително ти трябва постоянство .. примерно ако го правиш 2 месеца и нали всичко си е супер имаш си резултатите и си си ги поддържала за седмица занемаряване всичко рухва .. също добри са това което казаха за легналото положение с вдигането на дупето , но аз до правя на стол ... смисс седиш си ии си подпираш ръцете на облегалките за ръце (;дд) и стягаш дупето, вдигаш, седиш няколко секунди, сваляш дупето, отпускаш .. ии има едно значи права си и де подпираш с ръцете на нещо високо до корема ти , стягаш дупето, вдигаш единия крак нагоре , няколко секунди в това положение, пускаш крака, отпускаш ии същото с другия крак и т.н.

ZaicheNaXeroin
02-01-2011, 15:18
щом се стягат мускулите - значи помага

Extremescream
02-05-2011, 17:10
Официално 'Кифлата' е най-сполучливият трол във форума.
Или е наистина толкова куха просто. :D