PDA

View Full Version : Една объркана история

SFRampage
01-27-2011, 20:02
Здравейте пиша това само за да споделя :). Значи в момента аз съм в 6 клас и преди около час скъсах с гаджето си. Нека започна отначало. Миналата година когато влязох в училището в което сега съм се занимавах предимно с даскалото и гледах да си уча уроците. Но по едно време срещнах едно момиче в което веднага се влюбих. Попрнцип винаги съм имал късмет с момичетата и уж съм имал гаджета но това наистина беше първата ми голяма любов. И така след 1 месец харесване в тайна и отрязване на 3 момичета заради нея чрез едни мои "приятели" се разбра, че я харесвам. Взехме си скайповете и си чатихме 4 дена опознаване и след това тръгнахме. Тя е 1 година по-голяма, незнам как ме харесва, но попрнцип аз съм по бързо развиващ така и нямаше значение. Може да ви е смешно но 1 месец помня се прегръщахме.. но беше супер. Бяхме постоянно заедно и се "обичахме". По късно започнахме да се целуваме. И идва момента на рождения и ден и отиваме на кино.. Тан се целунахме за пръв път с език (моята и нейната първа целувка) и се натискахме цяло кино - супер мина. Но..уви след това 1 седмица само на караници и глупости и се стигна до там че скъсахме .... след това 2 опити за ходене но - не става просто. И така спряме да контактуваме, спряхме да си пишем, но си останахме със хубавите спомени за нашата връзка. И ето сега в 6 клас .. Тя много се беше разхубавила и като я видях отново изпитах нещо..На именния ми ден тя ми го честити..(дотогава нито си бяхме говорели нито сме се поглеждали).. и е то че започнахме да си пишем и станахме най-добри приятели..и така около 1 месец но започнах да изпитвам отново чувства към нея както и тя към мен и така с помощта на нейна приятелка тръгнахме отново..Този пътобаче тръгна лощо .. някак си тъпо беше и след 1 седмица скъсахме ...Но тръкмо бях в криза и след 8 дена и казах че я обичам и искам да съм с нея.. тя също ми го каза и тръгнахме. Този път беше по-добре и стигнахме до един лагер. Там всичко рухна. Беше ужасен просто. Но за щастие се оправихме някакси и пак тръгнахме. Но винаги проблема е бл че тя някак се държи тъпо и не е постоянно с мене и не може да се отпусне в училище.. и значи върви си така окей и идва едно време в което отиваме на кино - реди 6 дена мисля. И значи там - бомба. Целуване с език, тя седна в мене и през цялото време лежа в мене, обарваьме се абе сичко на 6. Обачее както миналата година почнахме нещо да се караме за пълни глупости и ето неска примерно тя се дърйа супер тъпо и аз и казах дали въобще иска да ходим. Тя каза да обаче се разсмя (заради уж нейна фр) което доста ме подразни ама .. и прибирам се унас ядосан след поредния ден на простотия и такива глупости и ся от нейна приятелка разбирам че тя и е казала че сме скъсали.. и сега незнам какво да правя дали да се опитвам да оправя нещата или не ..незнам и аз какво искам но проблема е че винаи аз оправям нещата и винаги аз съм човека а тя никога нищо не прави . Ще си поплача сигурно след малко като си легна но незнам какво да правя искам да съм с нея но просто като знам как ще се държи .. Историята ви я написах 100 пъти по кратка отколкото е но просто исках да споделя горе долу :Д .. Кажете ми какво да правя - да се опитам ли пак с момичето ми или да продължа напред в търсене на нова :)

FuckedUp
01-27-2011, 20:07
Здравейте пиша това само за да споделя :). Значи в момента аз съм в 6 клас и преди около час скъсах с гаджето си.

И спрях да чета.

LabilnaPsihika
01-27-2011, 20:22
Здравейте пиша това само за да споделя :). Значи в момента аз съм в 6 клас и преди около час скъсах с гаджето си.

И спрях да чета.

Стига де ... имат си проблеми.. обарват се, пипа и цицките човека .. (дъска с 2 пирона предполагам) ... кво толко си и се впрегнал на тази госпожичка ... 1000 пъти късаме, тръгваме, късаме, караме се, бием се, ритаме се ... айде намери си някоя, с която ще изкараш повече от едно готино кино ?

Ivalinka
01-27-2011, 20:37
тъкмо се чудех какъв съвет да дам... хм, любовта е сложно нещо.. особено в 6ти клас. :) и не знам дали само аз мисля така, но 'любов' се използва по-често от носни кърпички и в повечето случаи без съдържание...

kris4eto15
01-27-2011, 20:48
Абе ти да не живееш в някой турски сериал ?!? Егати разделите , егати събиранията . И няма да е зле да научиш малко от малко къде се слагат пунктуационни знаци :wink:

saskou
01-27-2011, 23:09

И спрях да чета.
Ми спри и да коментираш. Забелязъл съм, че си доста негативно настроен към хора с "особени" проблеми. Темата му е забавна, но ми е по интересно да чуя подробностите, които той каза, че не е споменал. :D :D

IndependentGirl
01-27-2011, 23:29

И спрях да чета.

И аз така.. 8-)

SFRampage
01-28-2011, 02:57
Определено не е дъска с два пирона .. И за знаците просто го писах изключително бързо за 5 минути и не можах да обясня сичко'.

SFRampage
01-28-2011, 03:05
И на тия дето са спрели да четат след първото изречение мога да ви кажа че сме много по-добре от някои 8ми, 9ти клас понеже ги е гнус да се целуват с език .. А ние си правим всичко, а и в началото на годината щях да ходя с една от 8ми клас но я отрязах заради моята :)

SFRampage
01-28-2011, 03:05
И на тия дето са спрели да четат след първото изречение мога да ви кажа че сме много по-добре от някои 8ми, 9ти клас понеже ги е гнус да се целуват с език .. А ние си правим всичко, а и в началото на годината щях да ходя с една от 8ми клас но я отрязах заради моята :)

Nakadah
01-28-2011, 03:08
6 клас :lol: :lol: :lol:

VaMpiRKaTaaa
01-28-2011, 05:45
Какво е това,късате,събирате се по 100пъти?
Бъдете по-постоянни.
Дръжте се сериозно и като големи хора.
Ясно е,че има привличане между вас.
Съберете се и не се дръжте като малки деца.
Сложно е,защото си го правите сложно.
Опростете го,не си усложнявайте живота,веднъж сe живее.

Auriss
01-28-2011, 05:55
прасни я и я заеби :D

Иначе сериозно - няма ли други момичета ,които ти харесват ?
Доколкото разбирам просто сте се понатискали малко и това те кефи ,ама чак да го наричаш любов .... :)

Хвани си друга и се натискай с нея.

SmilezZz
01-28-2011, 07:06
Каква любов на тези думи - съмнявам се наистина да знаеш значението на тази дума..
Както и да е..Защо просто не спреш да й ходиш зад гъза - скъсали сте безброй много пъти,но все още не сте осъзнали,че не можете да имате сериозна връзка..

akinom
01-28-2011, 09:28
Не знам как точно да ти помогна, но си ми супер симпатично и сладко момченце, толкова хубаво пишеш xD..
А може би ако й кажеш, че се държи тъпо и ще се постегне малко.. нз, ти си прецени, да не би пък да я обидиш. Но отлагаш въднъж, два пъти на третия гориш! А при теб е: пробваш веднъж, два пъти на третия гориш .. xaaxxa Бързо я оставай и както казваш, остави си само хубавите спомени и едно хубаво приятелство м/у вас. Айде цунки!

Ssummerjam
01-28-2011, 13:09

И спрях да чета.

И аз. :D

shwepsy
01-28-2011, 16:22
Ами..пич какво да ти кажа.. в 6 клас беше първата ми любов,колкото и да е странно за някои "големи" , но любовта в ранна възраст може да е освен опипване и езици,нещо истинско и наистина болезнено.Та..мога да ти кажа само ,че колкото и да се обичате.. 40 пъти да късате и да се събирате.. не е здравословно (и двамата си късате нервите излишно.) а и не мисля , че е приятно.И ако си с нея само за да и пипаш гърдите и дупето , и да си завираш езика в устата и .. по-добре си поговорете за чуввствата си и се разберете веднъж за винаги. :) :)

shwepsy
01-28-2011, 16:22
Ами..пич какво да ти кажа.. в 6 клас беше първата ми любов,колкото и да е странно за някои "големи" , но любовта в ранна възраст може да е освен опипване и езици,нещо истинско и наистина болезнено.Та..мога да ти кажа само ,че колкото и да се обичате.. 40 пъти да късате и да се събирате.. не е здравословно (и двамата си късате нервите излишно.) а и не мисля , че е приятно.И ако си с нея само за да и пипаш гърдите и дупето , и да си завираш езика в устата и .. по-добре си поговорете за чуввствата си и се разберете веднъж за винаги. :) :)

rtpghhfcz
01-28-2011, 16:42

6 клас и си правите всичко. Какво можете да правите в 6 клас, бе ?! Нямаш ли други интереси в 6-ти клас, аз в 5-ти се научих да псувам......................... не, не, не.... Дори не ми става смешно

thund3rstorm
01-28-2011, 16:50
Като съдя по поведението и на двама ви, и двамата сте лапета, ко да ти кажа.. Ако се държахте по-зряло за възрастта ви щях да ви призная.
Приятелю, иди си учи уроците и си пиши домашните, и твоето време ще дойде..

darinnkaa
01-28-2011, 17:15
тъкмо се чудех какъв съвет да дам... хм, любовта е сложно нещо.. особено в 6ти клас. :) и не знам дали само аз мисля така, но 'любов' се използва по-често от носни кърпички и в повечето случаи без съдържание...

Хмм любов в 6 клас ,звучи ми малко странно , според мен в 6 клас любов няма, има харесване, а и като чета колко пъти се разделяте и тръгвате по добре да не сте заедно, има и други момичета.

BBRevolvE
01-28-2011, 18:05

Хмм любов в 6 клас ,звучи ми малко странно , според мен в 6 клас любов няма, има харесване, а и като чета колко пъти се разделяте и тръгвате по добре да не сте заедно, има и други момичета.+1

maybeline
01-28-2011, 19:21
явно бързо се развивате :grin: :D .. съвет не мога да ти дам,но ми стана много смешно : ,,цяло кино се натискахме-мина много яко'' :razz: :razz: