Влез

View Full Version : Подаръци, които ненавиждаме.

rand0m
01-28-2011, 10:36
Случвало ли ви се е да получите подарък, който не понасяте. Какъв? Как реагирахте? :D
2, 3 пъти са ми подарявали напълно безполезни неща, но тогава всичко ми забива и само се усмихвам като пълен идиот :D

SladkotoPoly
01-28-2011, 10:49
мразя да ми подаряват дрехи(когато не знаят вкусът ми)ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МРАЗЯ ДА МИ ПОДАРЯВАТ СУВЕНИРИ(по-безполезно нещо от тях няма!)един път ми подариха солнички и много се ядосах,та аз съм още дете за какво са ми :shock:
:lol:

kyka1
01-28-2011, 11:00
мразя да ми подаряват дрехи(когато не знаят вкусът ми)ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МРАЗЯ ДА МИ ПОДАРЯВАТ СУВЕНИРИ(по-безполезно нещо от тях няма!)един път ми подариха солнички и много се ядосах,та аз съм още дете за какво са ми :shock:
Радвай се и на това :) Някой хора го нямат

SladkotoPoly
01-28-2011, 13:24
Радвай се и на това :) Някой хора го нямат
Kо' да се равдвам ?!?! че хората си дават парите за безполезни боклуци,които само събират прах и ми е мъчно да ги хвърля.

KaPrIzZcHeTo
01-28-2011, 14:10
Не обичам да ми подаряват дрехи .. особенно когато не са по мой вкус .. :shock:

bloodyF
01-28-2011, 15:05

и на мен по същия начин 8-) подарявали са ми една порцеланова патка в която има дървени лъжици за готвенв :-o :-o

а иначе аз сувенирите ги преподарявам на хора, които са ми не-толкова-близки

FernandoTorresIkerCasilla
01-28-2011, 15:14

и на мен по същия начин 8-) подарявали са ми една порцеланова патка в която има дървени лъжици за готвенв :-o :-o

:razz: :razz: :razz:

По темата - Подарявали са ми часовник, който съвсем не е мой вкус, и най-голямата к**ва от града има същия .. :x 8-) Подарявали са ми и пистолет с капси [момиче съм] .. ;д

mArMaLaDkA
01-28-2011, 15:19
Такива крайни чувства за такова дребно нещо. Бива ли?

Аз пък съм си харесвала всичките подаръци, винаги. Просто хората са ме познавали добре и са знаели какво да ми подарят. Плюс това е важен жестът. И от най-неугледното и непотребно на пръв поглед нещо, можеш да намериш някаква полза.

zlatit0o
01-28-2011, 15:19
МРАЗЯ СУВЕНИРИ :-& :-&
това е най-малоумното нещо...

само събира прах

babyy123
01-28-2011, 15:46
Не обичам да ми подаряват дрехи, когато не са по мой вкус

wasser
01-28-2011, 15:46
Мразя сувенири, те са по-скоро подарък за да се отбие номерът...

SummerSmile
01-28-2011, 15:48
На мен майка ми ми подари едно герданче от Турция с големи сребърни звънчета по него....това намек, че съм тъпа като крава ли беше? :D Как ме вижда да дрънча с това по улицата....

ysmivka
01-29-2011, 09:24
Аз си харесвам повечето подаръци. Понякога наистина се дразня като ми подаряват дрехи, обаче го преглъщам. :D А що се отнася до сувенирите на мене ми харесват - наредила съм си ги в стаята.

CookieMonster
01-29-2011, 12:40

само събира прах
И аз така.

LaChupacabra
01-29-2011, 14:36
мен пък сувенирите ме кефят...редя си ги из целия апартамент.. ;D

D3NG3rZ0N3
01-29-2011, 14:49
Чорапи...

xoxi
01-29-2011, 15:53
Мразя да ми се подаряват парфюми, защото моят вкус е малко по-нестандартен що се отнася до това и само няколко човека могат да нацелят точният парфюм.
Не харесвам и цветя. Независимо дали е букет или цветето е в саксия.

На всичко друго се радвам.

SugarLolLipoPsS
01-29-2011, 18:12

Определеноо!... :!:

zlatit0o
01-29-2011, 19:00
Ооо, да и аз мразя да ми подаряват парфюми
1во, щото ми подаряват някви евтини от които няма смисъл и изобщо не държат
2ро, почти никой не може да ми оцели вкуса :D

minimaLismmm
01-30-2011, 03:48
аз пък не обичам никакви подаръци,незнам защо,ноо някак повече обичам вместо подарък да си прекарам хубаво с човека :)))

иначе никога няма да забравя как за един мой рожден ден една приятелка ми подари лак за коса и не на майтап :D

shokoladchety
01-30-2011, 09:59
На харизан кон,зъбите не се гледат..
Както и да е сега по темата:..
Мразя книги!Никой не уцелва книгите,където аз харесвам и направо пощурявам като прочета поредната глупава книга!!!

rozenkrants
01-30-2011, 11:35
мразя да ми подаряват чорапи,разни пуберски книжки и енциклопедии и подобни глупости

Eliii
01-30-2011, 14:13

Тва е добра идея.

По темата: Не харесвам подаръците, които са неестетични. По принцип не се вживявам чаак толкова по подобни неща.

titinkaa
01-30-2011, 17:38
Мразя сувенирите,особенно ако са някви тъпи,смешни и дори за украна не служат.Иначе дрехи ми оцелват вкуса.Най-обичам сребро,защото аз много нося такива неща и поне ще го нося,а не да го захвърля някъде.Но предпочитам вместо безсмислени подаръци,всичко да е в пари.

terii
04-10-2011, 17:14

+1

3oPuTy
04-10-2011, 17:59
Като се замисля до сега не се е случвало някой мой приятел или роднина да ми подари нещо,което да не харесам.А и няма как да се случи,след като на празниците ми каня само близките и любими за мен хора,а те ме познават достатъчно добре за да знаят,какво харесвам и на какво бих се зарадвала.

Nakadah
04-10-2011, 18:02
Всичко което не е пари!

Veroniika
04-10-2011, 18:47
Най-обичам сребро,защото аз много нося такива неща и поне ще го нося,а не да го захвърля някъде.Но предпочитам вместо безсмислени подаръци,всичко да е в пари.

И аз съм така :)

Мразя също да ми подаряват книги ! :lol:

Colouring
04-11-2011, 08:54
И аз се включвам към хората,които не обичат сувенири.Красива са повечето-да,но няма никаква полза от тях.Само ще ми събират прах.Но все пак,ако някой ми подари-няма да се ядосам.Нали все пак е било от сърце.
Обаче НАААЙ-ЯКО е когато някой възрастен ти подари ПИЖАМА! 8)

mynichka
04-11-2011, 09:44
И аз се включвам към хората,които не обичат сувенири.Красива са повечето-да,но няма никаква полза от тях.Само ще ми събират прах.Но все пак,ако някой ми подари-няма да се ядосам.Нали все пак е било от сърце.
Обаче НАААЙ-ЯКО е когато някой възрастен ти подари ПИЖАМА! 8)
хахаха 8-) на мен майката на най- добрия ми приятел винаги ми подарява пижама и чорапи, свиква се :booooomb:

SlowDownBaby
04-12-2011, 08:12
Ох не мога да ви разбера как може да не харесвате сувенири ? Аз ли нещо не съм наред :-o На мен всички рафтове са ми пълни със сувенири ( най - вече коне и кучета ) много ги обичам !
Да не спамя - на мен едната ми баба всяка Коледа ми подарява чорапи и пижама. :x И то един път ми беше подарила мъжка пижама...синя на колички.... :shock:
Иначе МРАЗЯ да ми подаряват дрехи,книги и цветя.
П.С: Не обичам цветя 8-)

againstyou
04-13-2011, 15:50
Всички подаръци са хубави,щом са от сърце.

musiic
04-13-2011, 18:01
Честно казано, кефя се на повечето подаръци. За сега мисля, че не се е случвало да ми подарят нещо, което изобщо да не ми хареса. :D

iiordanova
04-14-2011, 09:59
Хм , харесвам всичко , което ми е подарено с любов. Т.е. харесвам си всички подаръци - от сувенири до пижами.
И аз се кефя на сувенири. Редя си ги вкъщи и им се радвам. :smt016

daq96
04-26-2011, 05:50
ами за моя Рожден Ден когато с каня приятелки те винаги ме питат какво искам и аз като им направя един безкраен списък. Купуват каквото купуват и ми връщат списъка и догодина пак. А иначе от баби и дядовци са ме били най-неподходящите подаръци. Как може да подариш на един тинейджър розов пуловер с котенца и цветенца.:shock: Не мога да разбера защо изобщо правят такива пуловери в такъв размер.:? Ама какво да ви кажа. Дето един мой приятел казва:
- На ти 15 лв. пък си купи каквото искаш.
Една година като ме виждат че съм фенка на фантастиката решили да ми купят една книга. И като ми казаха че са ми купили книга с фантасмагорий направо пощурях. Оказа се че книжката е детска и се разказва за двама пирати. :shock: Направо ми идваше да скоча от балкона. :shock:

Daisy11
04-26-2011, 16:08
Мразя сувенири и дрехи както и всичко, което майка ми ми подари (винаги оцелва неща които мразя) Някои бяха писали,че бабите и дядовците подаряват най-тъпите неща, е при мене не е така, дядо ми ми дава по 50-60лв и си купувам хубави неяща, а баба ми ми купува нещо малко и ми дава 40 лв

Grommash
04-26-2011, 18:07
Мразя да ми подаряват дрехи, ако не са нацелили вкуса ми и размера.. Иначе се радвам на всеки подарък, все пак се оценява жеста.

Shiny94
04-27-2011, 08:16
Мразя сувенири тип "отбиване на номера". Разбира се, винаги има изключения, но шанса да ми подарят сувенир, който да ми хареса е минимален. Мразя и да ми подаряват дрехи не по мой вкус. Има неща, които никога не съм обличала. Мразя и бижута, които не са ми по вкуса. Абе каквато съм капризна, шанса да ми подарят нещо, което да ми хареса, не е мн голям, но се случва понякога. А иначе не мога да си прикривам емоциите и ако нещо не ми хареса просто ще се усмихна...нищо че ще е супер изкуствено.

Ааааа сетих се кое мразя най-много - ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ! Единствените плюшени играчки, които съм склонна да приема са ако гаджето ми ги подари...

GLaDOS
04-27-2011, 08:42
Всички подаръци са хубави,щом са от сърце.

Най -кофти е когато се отбива номера .
Да ,като е неподходящ подаръка ,естествено че няма да ти стане кеф , но все пак зависи и кой ти го подарява . Както каза ако е от сърце се компенсира. :)

Ssummerjam
04-27-2011, 10:46
аз пък не обичам никакви подаръци,незнам защо,ноо някак повече обичам вместо подарък да си прекарам хубаво с човека :)))

иначе никога няма да забравя как за един мой рожден ден една приятелка ми подари лак за коса и не на майтап :D

същото, като изключим лака за коса 8-)

Supernaturalfan
05-06-2011, 22:24
Една на моя рожден ден ми подари чехли 5 номера повече от моя, бабешки, направо щях да се гръмна!
Мразя и някой да ми купува шоколад по 40 стотинки от Кауфланда...това подарък ли е или първото и най-евтиното нещо което си видял? (и за да не ме нападнете, това ми го подари едно от най-богатите момичета в училище)

kuklichka_bg
05-07-2011, 00:05
Много мразя да ми подаряват дрехи,защото много рядко самата аз си харесвам нещо.Също така и козметика!Обичам нещата,който значат нещо,които ще ми останат за спомен. :)
Сещам се веднъж майка ми ми беше подарила микрофон за компа,

ch0c0late44
05-07-2011, 07:40
Дрехи не обичам да ми подаряват,защото не знаят какво ще ми хареса и никога не оцелват...
Подарявали са ми наистина ужасни дрехи,
а колкото до сувенирите - харесват ми,само да не някои безмислени и грозни.
Иначе най-хубаво е когато ти предложат да излезете заедно да си избереш подаръка и на място ти го купуват 8-) Или подаръка да е пари.

sp33der
05-07-2011, 07:59
мразя да ми подаряват дрехи и книги...първо,че винаги успяват да ми подрят книга,която няма и най-малкия шанс да ме заинтересова или дрехи,които или не ми харесват и трябва да се преструвам пред подарилият ги или такива които ми харесват,но не ми стават

LoveChocolate
05-07-2011, 10:31
Мразя да ми подаряват дрехи , защото не винаги ги харесвам .. :D подборе да ми дадат пари като подарък , а пък вече да си купя каквото си харесвам :D

janja
05-07-2011, 12:48
подарявали са ми неща от магазин за един лев

mMemories
05-07-2011, 12:54
Мразя да ми подарядат пари защото:
1.Не са подарък!
2.Винаги ги харча за нещо тъпо (понякога това си е и моя грашка ама...)

LoveChocolate
05-07-2011, 14:12
Мразя да ми подарядат пари защото:
1.Не са подарък!
2.Винаги ги харча за нещо тъпо (понякога това си е и моя грашка ама...)

на мен ми е по-добре така защото като ми дадат пари за рожденния ден и си купувам каквото искам и го считам за подарък от този който ми е дал парите :D

Greshka
05-07-2011, 16:02
Обикновено си харесвам подаръците.Сувенирите наистина няма какво да ги правя, но все им намирам някъде място, на което да събират прах 8-) .Иначе дрехи обичам да ми подаряват.Редки са случаите, в които не съм ги носила, защото не са по мой вкус. :)
Случвало ми се е в първия момент да се зарадвам на подаръка и след това да осъзная, че изобщо нямам нужда от него. 8-)

julinkata3
05-07-2011, 16:03
Аз най-много мразя сувенири,освен че като ти ги подарят се чудиш къде да ги сложиш,повечето пъти хората ги купуват колкото до отбият номера. :?

jghgh
05-08-2011, 17:01
Чак пък да ненавиждам подаръци... не.

Не обичам единствено, когато си личи, че подаръкът е избран колкото да се отбие номера.
И между другото, не бих се зарадвала и приятел да ми подари пари. Роднините ги разбирам, изчерпали са се и предпочитат да оставят избора на мен, но приятел да не се постарае поне малко и да ми тупне едни пари. Не знам защо, но аз това не го разбирам. Не бих се зарадвала съответно.

SilverRain
05-08-2011, 18:08
Не обичам да ми подаряват цветя и сувенири ... няма какво да ги правя просто ...

Djenka
05-08-2011, 21:18
Тъп не бих казала на никой подарък.. все пак човека, който го подарява, си е дал парите и ти го е подърил от сърце.. ти посли да му викаш тъп.. :?

А и не мога да се сетя 8-)

fUcKsMiLe
05-09-2011, 06:08
Хм , харесвам всичко , което ми е подарено с любов. Т.е. харесвам си всички подаръци - от сувенири до пижами. +

Biskfitka
05-09-2011, 08:07
Чак пък да ненавиждам подаръци... не.

Не обичам единствено, когато си личи, че подаръкът е избран колкото да се отбие номера.
И между другото, не бих се зарадвала и приятел да ми подари пари. Роднините ги разбирам, изчерпали са се и предпочитат да оставят избора на мен, но приятел да не се постарае поне малко и да ми тупне едни пари. Не знам защо, но аз това не го разбирам. Не бих се зарадвала съответно.+1

Но и ние с моята най-добра пр. също сме се изчерпали,затова ако не можем да измислим какво да си подарим се питаме :)
Иначе и аз не мога да нарека подарък тъп...има дрехи,които не ми харесват,но по принцип те са подарявани от роднини и се е случвало само 1-2 пъти... :)

tArIkAt
05-09-2011, 09:49
дрехи и обувки, щото в 90% от случаите не ми харесват ;д

infected9
05-13-2011, 13:47
Не прочетох темата до края,но мисля ,че едва ли има човек(освен мен) на който да са му подарявали чайници и цедки за кафе..Мисля ,че е крайно време да се забранят магазините за 1 лев..нз хората имат няква мания да купуват подаръци от там..иначе също мразя да ми подаряват чаши,плюшени играчки (които в повечето случаи са втора опотреба) ,музикални кутии и гвозни сувенири..Е всички казват ,че е важен жеста,но по добре да не ми подаряват нищо отколкото да ми пробутат някви бокуци и после да си променя мнението за тоя човек примерноо.. :)

Infinity
05-13-2011, 17:02
Ужасно много мразя да ми се подаряват гадни , направо гнусни парфюми ! :lol:

syllables
05-13-2011, 17:41
Евтини бижута,евтини парфюми..такива неща

vesinka899
05-19-2011, 20:00
мразя сувенири ужассТТТТТТТТТ :-o

dontcare
05-20-2011, 08:14
Обичам да ми подаряват от т.нар прахосъбирачки-обожавам и да си ги купувам,но естествено ако е нещо,което харесвам.Например,колекцио нирам всичко с овце и често ми подаряват фигурки,свищници и т.н ..но подарят ли ми някъв кичозен тигър/котка/маймунка или някво друго изчадие с някви грозновати елементи отгоре му като например златни монетки..се побърквам.
Или пък дрехи тип кифленски..при положение,че изобщо не нося такъв тип дрехи.Най-яките подаръци са пари или такива,които са подбрани с любов от любим човек,който те познава :)

dream1707
05-20-2011, 08:32
Аз си харесвам всички подаръци.. някой от начало не ме радват много, но в последствие започват много да ми харесват.

Само аз ли харесвам подаръците от роднините си О.о ... От баба и дядо обикновено намазвам 100тина лева или баба ми купува козметика (само с парфюмите не оцелва), но от нея ми е любимата спирала и сенки :) А мама и тати са по техниката - телефони, лаптопи, фотоапарати ;дд От останалите роднини също намазвам парички ;д

viliana9
05-20-2011, 13:43
сувенири вече ще почвам по тавана да ги окачам :@

SuNsEt
05-20-2011, 18:55
Сувенири или някви кремове ...грозни дрехи тип 'за вкъщи' 8-)

G0odbye
05-21-2011, 15:41
Мразя да ми подаряват ПОДАРЪЦИ. Предпочитам да ми дадат пари, отколкото подарък. Затова на всички мой приятели и майка ми и баба ми и изобщо цялата рода съм им забранила да ми купуват подаръци. Вместо това ми дават пари. Тях после си ги слагам в касичката, и след 4-5 години, като се съберат много, си купувам нещо хубаво.

FreelyGirl
05-21-2011, 15:47
мразя да ми подаряват дрехи

mimitu
08-07-2011, 19:16
По принцип мразя да ми подаряват сувенири,но пък като ми ги подарят усмихвам се викам мерси и тва е кво да се прави.Както беше казал някой преди мене че са само за отбиване на номера аз ги подарявам само когато нямам време да търся много.Обаче вече ако ще ми купуват подарък ги предупреждавам да не е сувенир за да не си хвърлят парите на вятъра. :)

punksss
08-07-2011, 20:57
Мразя да ми подаряват парфюми. :-D Никога не ми улучват вкуса.

Oblache
08-07-2011, 22:02
Не обичам, когато ми подаряват парфюми, защото в повечето случаи не ми оцелват вкуса, но никога не изхвърлям или преподарявам нещо, защото оценявам жеста.

hayely
08-07-2011, 22:34
Чорапи :shock:

Pigeon
08-07-2011, 23:42
Чорапи :shock:

Защо бе, човек никога няма достатъчно чорапи... :D Те са от ония неща при мене, които винаги са добре дошли. А ако са дебели, хавлиени за вкъщи - още по-хубаво :-) Ама не върви... ако подаръкът ще е чорапи, то поне да са десетина чифта :D

Мразя подаръци от някой, който не ме познава и избира наслуки. Сувенирчета, комплекти B.U, Evterpa, Мянг Чънг нейчъръл ..... Гнусни дрешлета с пайети, надписи, капси и тям подобни цигании.. Особено за такива дрешки много ме е яд, защото обикновено струват по 15-30 лв, а за такива пари може да се купи нещо много, много яко. :o
Затова, който не ме познава достатъчно добре просто го питам за какви пари мисли да ми купува и като ми каже, му казвам точно какво :D Все пак има хубави подаръци и за 2 лв.

smokeit9
08-08-2011, 06:44
Чорапи,сувенири ......

british
08-08-2011, 08:15
Такива крайни чувства за такова дребно нещо. Бива ли?

Аз пък съм си харесвала всичките подаръци, винаги. Просто хората са ме познавали добре и са знаели какво да ми подарят. Плюс това е важен жестът. И от най-неугледното и непотребно на пръв поглед нещо, можеш да намериш някаква полза.
Съгласна съм, жестът е по-важен, но пък на мен така или иначе винаги ми подаряват яки неща... :D :-D

Dismember
08-08-2011, 10:17
Изключително много ненавиждам сувенири - касички, украшения, статуики и т.н. - и също така козметика, особено пък за момче. Хайде, дезодорант/ парфюм, афтършейв etc. определено са по - добре. Грозни дрехи, неподхождащи на стила ми също не харесвам - като ще ми се купуват дрехи, всеки много добре знае как се обличам, може да го вземе впредвид :)

И също така много мразя плюшени играчки, но пък гаджето ми ги харесва - особено ако са по - големи от нея :D

nepowtorima
08-08-2011, 11:01
Мразя да ми подаряват сувенири/касички/козметика (това си е лично мой избор.. дори и да ми подарят остават за вечни времена навряни в някой шкаф!!

Много обичам да ми подаряват дрехи /стига да ми харесват/.
Обичам подаръците от батко ми :grin: . НАЙ-МНОГО !! Тъй като последните подаръци.. бяха лаптоп, фотоапарат, телефон .. и т.н.
От майка ми всички дрехи които искам ми е подарявала.
Баща ми - също ми купува техника, но и също дрехи.. и други.

Hayashi
08-08-2011, 11:29
Пари... Няма по омразно от това. Особено да ми ги връчат публично пред всички. Дори не са си направили труда да ми изберат нещо...
На дреха бих се зарадвала, ако я избира някой, който знае какво бих облякла.
Също много, много обичам да ми подаряват книги, но предпочитам, ако не знаят да попитат дали я нямам. xDDDD

polssa
08-08-2011, 11:41
веднъж едни приятелки само колкото да отбият номера ми подариха за рд-то чаши с High School Musical :shock: :shock: :shock:

deni979
08-08-2011, 14:39
Радвам се на всички подаръци,щом някой е отделил дори 5 минути,за да ме зарадва.И обожавам сувенири.Всякакви.Вкъщи събират прах,но ми напомнят за хората,които са ми ги подарили, а и са сладки.А искрено се възхищавам на хора,които подаряват дрехи,понеже толкова мразя да ходя по магазини за дрехи дори за себе си, а да избирам за някой друг...

08-08-2011, 14:59
мразя да ми подаряват сувенири и такива боклу4ки където се късат или чупят на 2-я ден :?

anonymous708973
08-08-2011, 18:42
А мама и тати са по техниката - телефони, лаптопи, фотоапарати ;дд От останалите роднини също намазвам парички ;д

Ехе, кой като теб.

Не обичам да ми подаряват парфюми. Интересното е, че всички парфюми са ми подарък, но изпросен :lol: Баба ми имаше Givenchy - Very irresistible и аз го душех и тя каза "Взимай го, и без това не е за мен". УНИКАЛЕН Е!
Майка ми имаше един на Бенетон, който взех :Д.
И ми подариха Амор, Амор, който е супер як.

Както и да е.
Странно е приятел да ми подари пари, но не бих отказала, все пак ще си избера най-готиния подарък сама.

TheBobqk
08-08-2011, 23:07
Бях на 13 или 14 и за Коледа моята любвеобилна майка ми подари пластмасов сервиз от 4 чашки и едно чайниче. Вечерта си премълчах за това, че този сервиз е за 7 годишно момиче, но от следващия ден и до днес, когато наближи някакъв празник аз я пръскам от подигравки 8-)

shutUp
08-09-2011, 09:43
не обичам да ми подаряват дрехи.

Colouring
08-09-2011, 14:38
Не обичам да ми подаряват сувенири или неща,които няма да влезнат в употреба и само ще ми събират прах.Е,ако е някой много хубав може. 8-)
Аз като че ли най-много се радвам на някоя наистина хубава книга,ама е доста рисковано,защото има голям шанс да вземеш нещо,което да не се харесва.Всеки си има определен вкус,а пък и жанрове бол.Ако не знаеш предпочитаниятана човека,за когото купуваш,е доста трудно.Но това е при всички подаръци.С козметика вече съм се примирила.Не че не ми харесва,просто на всеки рожден ден едно и също.Я ще е някой парфюм,я някой комплект.Използвам ги и се радвам,че са ми ги подарили,но е банален подарък.И все пак повечето опират на този вариант.
На дрехи може да се зарадвам,но приятели никога няма да се впрегнат да ми купуват.От нашите може,защото съответно и аз ще съм там да си ги избирам. 8-)
Техниката винаги е добре дошла,но не я очаквам често,защото нещата са доста скъпички.И все пак очаквам на някой рожден ден да ме зарадват с лаптопче... ех,мечти. 8-)
Харесвам и бижутата.Винаги ще се зарадвам на някоя джунджурийка или пък на нещо сребърно.
На мен ми се струва тъпо да се подаряват пари на приятел.От роднини-разбирам,но от приятели да ти кажат "Ето,купи си какво искаш...",ами не знам.. едва ли ще е най-доброто решение.

Fashion13
08-11-2011, 16:36
Все ужасни работи ми подаряват :x и все се мъча да намеря нещо хубаво в тях,ама не става!Значи мразя дрехи,които не са ми по вкуса-майка ми като ми купи една рокля с цветенца направо ужас и сто процента е от втората употреба,а върха на сладоледа е баба ми,която подарява на един тийнейджър пижама с жирафчета за 3-годишните!Второ-парфюми,които баба ми ми купува от левчето за 4 лв и и имаше един мъжки парфюм от който получих алергия-кихане,а от другите ми се кашля!Трето декоративна козметика,която баба ми ми подарява-сенки,кафяво червило и балсам за устни от левчето!Четвърто мразя семейството ми да ми подарява ядене!ААА и да ми купуват козметика за проблемна кожа,която е от гадни марки и дори не е съобразена с типа ми кожа,също и чорапи-розови или хавлиени,мразя и плетени елеци и терлици от прабаба ми!И на всичкото отгоре като направя признаци,че не ми харесва и те питат не ми ли харесва,готови да ревнат или казват,че все не съм доволна!

fuckme
08-11-2011, 20:00
наскоро сестра ми ме заби в земята с ужасен гердан и горе-долу приемливи обици ... еми... усмихнах се и й благодарих, нали се е прибрала жива и здрава, другото не е от такова значение...

MilanowPz
08-12-2011, 10:49
Изобщо мразя подаръците... момче съм :) Ако момче иска да ми подари нещо .. да ми купи един сладолед ... или пък да ме черпи едно кафе (дет се вика) ... ако е момиче .. по-добре да е нещо в натура :) :-D

JustaLittleKid
08-12-2011, 10:58
Чак да ги ненавиждам, не, но едната ми баба и леля ми обикновено ми подаряват някакви безполезни боклуци, колкото да отбият номера... Усмихвам се и толкоз, какво мога да направя? После ги бутам в някой шкаф и ги забравям... само събират прах.
Ако знам, че подаръкът е от сърце, дори да е някаква пълна глупост, бих се зарадвала, но когато знам, че е просто ей така купен, за да не е без хич... дразня се.

mayaaa
08-13-2011, 07:21
:lol: о тва е точно тема за мене:
Миналата година ми подариха някакви чаши или нещо от сорта :x . Дрехи много мразя да ми подаряват, като не знаят какви харесвам.
А сега грандиозната случка:
Нашите видели на някакъв си детски комплект за засаждане на растения в миниатюрно подобие на парник, че е за деца 8+ години и решили, че ще ми хареса ](*,) . А аз съм на 14 моля ви се!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

zarzamora
08-14-2011, 07:23
Аз обичам да ми подаряват сувенири, стига да са хубави разбира се.Така ще имам нещо за спомен.Иначе козметика никак не обичам - да ми подарят някой парфюм, който мирише ужасно или пък крем, от който ще се обрина цялата и ще стана на калинка.... :lol:

Bebolinkaf
08-14-2011, 21:44
Разни дрехи,които никога не бих облякла трезва. :o

Nianna
08-14-2011, 21:57
най мразя да ми подаряват парфюми 8-)

kitty02
08-15-2011, 08:22
Не понасям да ми подаряват дрехи.. :( а,ако ми подарят не ги нося! :) Кефя се на сувенирите редя си ги из стаята :D

Mimka29
08-15-2011, 10:00
Един път ми подариха блуза на h2o.. щях да умра :D

nolovexxx
08-15-2011, 12:03
КНИГА :D :D :D

schhhhhhh
08-15-2011, 13:34
Не обичам да ми подаряват дрехи, обувки или парфюми, защото в повечето случаи не оцелват вкуса ми ии става доста неловка ситуация.. Само 2-3 приятелки познават вкуса ми толкова добре, че винаги успяват да ми изберат нещо подходящо. :)

Bambii
08-15-2011, 20:14
Не обичам да ми подаряват дрехи .. никога не оцелват вкуса ми.

Filipova75
08-16-2011, 01:48
Не обичам да ми подаряват дрехи,кремове,парфюми,а сувенири обичам да ми подаряват,радват ме :)

norain
08-16-2011, 08:47
Мраза сувенири :D

Tiin
08-16-2011, 08:54
Сувенири,книги ( за книгите никога не могат да ми оцелят вкуса)

Youudontknowme
08-16-2011, 11:01
Мразя да ми подаряват сувенири и парфюми които не са ми по вкуса. Радвам се когато ми подарят дреха която е по вкуса ми , обожавам плюшените играчки , както и хубавите книги , но ми е най-хубаво когато ми дават пари. Така аз си избирам какъв да е подаръка :)

natiiii
08-16-2011, 11:12
дрехи най-вече

student456
08-16-2011, 15:20
Парфюми(предпочитам да се къпя) и всякакви други такива неща.

FreshJuice
08-16-2011, 20:04
Сувенири- отврат . Много мразя и някакви енциклопедиии --- ииизпадам в ужас (баба и дядо само това дават)

jump897
08-16-2011, 20:46
Не обичам дрехи да ми подаряват, по простата причина че не знаят вкусът ми, а що се отнася до сувенири, за тях съм съгласен , само да не са от магазин за 1 лев ами да е нещо по-оригинално :-D или пък най-добре парички, да си ги складирам или съм да избера подаръка, особено ако е нещо което искам мнооогоо

Greennight
08-16-2011, 21:32
Дрехи...щото обикновено ми подаряват нещо,което не ми е по вкуса.

musicbaby97
08-17-2011, 06:27
Мразя да ми Подаряват сувенири.А пък за дрехи,които аз не съм си избирала да не говорим... :? Никога никой не ми уцелва вкуса за нищо.Затова някой като ме пита какво искаш и аз: "Парички" :lol:

Trisha
08-17-2011, 06:41
Сувенири и парфюми :-x

SonataArctica
08-17-2011, 07:17
Мразя да ми подарят нещо, което вече го имам. :?

zzev
08-27-2011, 23:19
:smt068 федербал :smt065 получих 3 комплекта за 1 рожден ден (7-8 годишен)

sm_95
08-27-2011, 23:56
Подарява ли са ми книга, която не съм отворила нямам и намерение. все пак човека се беше постарал, а и си мислеше, че ще ми хареса.
Баба ми (от бащина страна) за всяка Коледа ми подарява чаши. :x :D
Сувенири са ми подарявали супер много пъти и обикновенно някакви страшно кичозни, които не мога да гледам, камо ли да сложа някъде в стаята ми.
Подарявали са ми ваза (бях на 12). :?

Абе изцепки всякакви... Сега вече празнувам с най-близките си приятели и те винаги знаят какво да ми вземат. С някой от тях имаме коренно различни вкусове и просто питат какво искам (или питат бф-то :D )

UNITED2
08-28-2011, 00:37
Радвам се на сек'ви подаръци обаче някои ме кефят повече,други по малко и така... Не ме кефи на рожден ден да ми подарят някой скъп шампоан или парфюм :D например :shock:

FuckIt
08-28-2011, 01:32
Като ми подарят някой шал или ръкавици лошо ми става, но си трайкам.

MoonPie
08-28-2011, 11:23
Мразя... сувенири - тези с ангелчетата, които общо взето даже и не красят стаята. Ако ще е сувенир предпочитам да е нещо забавно и свежо. О и много ама много мразя, когато роднините ми започнат да ми подаряват бельо! Леля ми има навика за всеки мой рожден ден да ми подарява бикини (от онези.. чисто беличките с ластик, който прищипва всичко :X), чорапи и отделно пари. Добре де... Защо?!

muhtesemfan
08-28-2011, 12:27
Защо да си ненавиждам подаръците?!Най-важното е,че са помислили за мен,ако ще да е една картичка от 10 ст.,важното е,че са помислили за мен :shock: :)

Ducky
08-28-2011, 14:10

само събира прах

+1000 затова аз направо не ги вадя от кутийката, ако имат такава. Единственият сувенир, който признавам е магнит за хладилник!

Ducky
08-28-2011, 14:12
Мразя... сувенири - тези с ангелчетата, които общо взето даже и не красят стаята. Ако ще е сувенир предпочитам да е нещо забавно и свежо. О и много ама много мразя, когато роднините ми започнат да ми подаряват бельо! Леля ми има навика за всеки мой рожден ден да ми подарява бикини (от онези.. чисто беличките с ластик, който прищипва всичко :X), чорапи и отделно пари. Добре де... Защо?!

Оо дааа това е много гаднооо.. На мен чорапогащници ми подаряват.. Вече имам за един магазин...

arsenalllbaby
08-28-2011, 14:15
И на мен са ми подарявали ненужни неща... Просто ги забутвам някъде ;д А от нашите? Те ми дават пари сама да си купувам. Научиха се вече :D

MoonPie
08-28-2011, 14:25
Оо дааа това е много гаднооо.. На мен чорапогащници ми подаряват.. Вече имам за един магазин...

Хахахаха, поне си запасена за вечни времена. Горката, ужасно е :D
За да не е флууд: Още нещо, което не обичам да ми подаряват - плюшени играчки. Не, че не са сладки или нещо подобно, но нямам къде да ги слагам и само ги трупам или забутвам някъде. На всичко отгоре съм алергична към тях и... просто е ужас.

againstyou
08-28-2011, 15:21

eminem213
08-28-2011, 16:43
Определено дрехи! :-x

gugenceto2
08-28-2011, 17:01
Аз си обичам сувенирите.Важното за мен е жеста.И да са от сърце! :grin:

Uncontrollable
08-30-2011, 13:26
сувенирите :-x :-x 8-)