- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци, които ненавиждаме.
Случвало ли ви се е да получите подарък, който не понасяте. Какъв? Как реагирахте?![]()
2, 3 пъти са ми подарявали напълно безполезни неща, но тогава всичко ми забива и само се усмихвам като пълен идиот![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
мразя да ми подаряват дрехи(когато не знаят вкусът ми)ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МРАЗЯ ДА МИ ПОДАРЯВАТ СУВЕНИРИ(по-безполезно нещо от тях няма!)един път ми подариха солнички и много се ядосах,та аз съм още дете за какво са ми![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Радвай се и на товаПървоначално написано от SladkotoPoly
Някой хора го нямат
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Kо' да се равдвам ?!?! че хората си дават парите за безполезни боклуци,които само събират прах и ми е мъчно да ги хвърля.Първоначално написано от kyka1
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Не обичам да ми подаряват дрехи .. особенно когато не са по мой вкус ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
По темата - Подарявали са ми часовник, който съвсем не е мой вкус, и най-голямата к**ва от града има същия ..![]()
Подарявали са ми и пистолет с капси [момиче съм] .. ;д
Всяко лято има своята история . . . < 3
Такива крайни чувства за такова дребно нещо. Бива ли?
Аз пък съм си харесвала всичките подаръци, винаги. Просто хората са ме познавали добре и са знаели какво да ми подарят. Плюс това е важен жестът. И от най-неугледното и непотребно на пръв поглед нещо, можеш да намериш някаква полза.
МРАЗЯ СУВЕНИРИ![]()
![]()
това е най-малоумното нещо...
само събира прах
Не обичам да ми подаряват дрехи, когато не са по мой вкус
Мразя сувенири, те са по-скоро подарък за да се отбие номерът...
На мен майка ми ми подари едно герданче от Турция с големи сребърни звънчета по него....това намек, че съм тъпа като крава ли беше?Как ме вижда да дрънча с това по улицата....
Аз си харесвам повечето подаръци. Понякога наистина се дразня като ми подаряват дрехи, обаче го преглъщам.А що се отнася до сувенирите на мене ми харесват - наредила съм си ги в стаята.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
И аз така.Първоначално написано от zlatit0o
мен пък сувенирите ме кефят...редя си ги из целия апартамент.. ;D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Чорапи...
Мразя да ми се подаряват парфюми, защото моят вкус е малко по-нестандартен що се отнася до това и само няколко човека могат да нацелят точният парфюм.
Не харесвам и цветя. Независимо дали е букет или цветето е в саксия.
На всичко друго се радвам.
И спря да се върти за миг земята..
Определеноо!...Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Ооо, да и аз мразя да ми подаряват парфюми
1во, щото ми подаряват някви евтини от които няма смисъл и изобщо не държат
2ро, почти никой не може да ми оцели вкуса![]()
аз пък не обичам никакви подаръци,незнам защо,ноо някак повече обичам вместо подарък да си прекарам хубаво с човека))
иначе никога няма да забравя как за един мой рожден ден една приятелка ми подари лак за коса и не на майтап![]()
pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...
На харизан кон,зъбите не се гледат..
Както и да е сега по темата:..
Мразя книги!Никой не уцелва книгите,където аз харесвам и направо пощурявам като прочета поредната глупава книга!!!
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
мразя да ми подаряват чорапи,разни пуберски книжки и енциклопедии и подобни глупости
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Тва е добра идея.Първоначално написано от bloodyF
По темата: Не харесвам подаръците, които са неестетични. По принцип не се вживявам чаак толкова по подобни неща.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мразя сувенирите,особенно ако са някви тъпи,смешни и дори за украна не служат.Иначе дрехи ми оцелват вкуса.Най-обичам сребро,защото аз много нося такива неща и поне ще го нося,а не да го захвърля някъде.Но предпочитам вместо безсмислени подаръци,всичко да е в пари.
+1Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..