View Full Version : секс
ivalina678
01-28-2011, 11:35
Здравейте, на 16 години съм и вчера за първи път правих секс. С приятелят ми го правихме в продължение на 20-30 минути с кракти паузи и без презерватив. Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена. Въпросът ми е има ли някакъв шанс да съм забременяла и какво да правя ? Моля отговорете ми възможно по-бързо, защото съм много притеснена.
Extremescream
01-28-2011, 11:37
Толкова ли ви е трудна за ползване тая търсачка....Зависи от много неща,които ние няма как да знаем,но най-важното е:
1.Била ли си в овулация?
2.Той свършил ли е в теб?
anonymous768631
01-28-2011, 11:41
Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена.
По дяволите! Питай го!!!!
ivalina678
01-28-2011, 11:42
не, не съм в овулация и мисля, че не е свършил в мен
Extremescream
01-28-2011, 11:46
А как да знаем ние?След две седмици си направи тест за бременност и ще видиш.
ivalina678
01-28-2011, 11:51
Благодаря за отговора. След като си направя тест и ако се окаже положителен какво да правя ? Смисъл не искам на 16 години да ставам майка хаха
Extremescream
01-28-2011, 11:54
Аборт
ivalina678
01-28-2011, 11:57
А освен аборт няма ли друг вариант ? Например да пия някакви хапчета или нещо друго.
anonymous768631
01-28-2011, 11:58
Да, има 2 други варианта.
1. Раждаш и оставяш. Рисковете са като при аборта.
2. Самоубиваш се! Добре за обществото.
Extremescream
01-28-2011, 11:59
:shock: :shock: :shock: Момиче,ти с кой акъл правиш секс,като не знаеш подобни неща?
То бременността не е болест,не знам дали знаеш и не се лекува с хапчета.Винаги може да го износиш и да го дадеш в дом,нооо пак ще трябва да го износиш 9 месеца.
:shock: Като си толкова притеснителна не можеше ли преди това да помислиш ? Толкова ли беше трудно да използвате презервативи? С какъв акъл тръгваш да правиш секс, като дори не си запозната с подобни неща. Попитай приятеля ти дали не е свършвал в теб.
е вие пък сте ебати досадните хора заклевам се.. Авторката - Спокойно и аз съм по същия начин. Няма от какво да се притесняваш
vasko9933
01-28-2011, 12:23
Да, има 2 други варианта.
1. Раждаш и оставяш. Рисковете са като при аборта.
2. Самоубиваш се! Добре за обществото.
+∞ :shock:
е вие пък сте ебати досадните хора заклевам се.. Авторката - Спокойно и аз съм по същия начин. Няма от какво да се притесняваш
Е точно пък тея ,които пускат същите теми по 3489438943 пъти.,са досадни-ари замълчи!
ПТ-ми ние откъде да знаем свършил ли е или не?Ако си бременна аборт-пфф мислете малко с тея глави -хич не ги ползвате и мозъците ви атрофират :? :? :?
thefreak
01-28-2011, 13:51
А защо без предпазни средства сте го направили аз да питам?
escapel?
а щом не е свършвал в теб опасността не е голяма ,напр си тест ,следи дали има промяна с тялото ти -гадене,отпадналост,яде ти се вс (тогава си бременна )и най-добрият вариянт е да абортираш ! и ако ти няма нищо др път с 3 презерватива.айде успех
Badhabit
01-28-2011, 23:43
значи незнам дали той те нее накарал така да го направите и на колко години е но знам само че това е пълна безотговорност и риска от забременяване е 50 на 50 ако този път ти се размине нзачи си късметлийка но за следващия път да си знаеш че без презерватив ако тръгнеш да правиш нещо не излизаш това е от мен :) :)
dostavchikat
01-29-2011, 00:05
мн ясно че без презерватив то с презерватив е бахти ужаса
Grudi_SeXa
01-29-2011, 00:17
мн ясно че без презерватив то с презерватив е бахти ужаса
А ти на кво си доставчик, на венерически болести ли?
Ако е свършил в теб шанса за забременяване се повишава рязко, така че няма да е зле да вземеш 1 ескапел. Ако не е свършил няма опасност(поне не реална). Следващите пъти с презерватив докато не мине известно време, за да можете да се доверявате един на друг в смисъл той да не свършва в теб и да не го правите когато си в овулация.
ivalina678
01-29-2011, 07:50
Здравейте, отново съм аз. Говорих с приятеля ми и каза, че не е свършил в мен. Каква е вероятността да съм бременна .. кажете ми моля ви, защото направо ще откача. Вчера си правих тест за бременност, който имаше една черта т.е. беше отрицателен, но чертата беше доста бледа и не беше излезнала цялата.
Extremescream
01-29-2011, 08:07
Здравейте, отново съм аз. Говорих с приятеля ми и каза, че не е свършил в мен. Каква е вероятността да съм бременна .. кажете ми моля ви, защото направо ще откача. Вчера си правих тест за бременност, който имаше една черта т.е. беше отрицателен, но чертата беше доста бледа и не беше излезнала цялата.
Ако ти бях майка,такива шамари щях да ти набия....Ти изобщо знаеш ли кога се прави тест за бременност?
ivalina678
01-29-2011, 08:16
Хаха да, знам. Но съм толкова притеснена .. До 5-6 дни трябва да ми дойде и вече нямам търпение, за да се успокоя :(
Extremescream
01-29-2011, 08:22
Еми ние не можем да ти кажаме каквото и да е.Да си мислила,когато му е било време,сега нямаше да се притесняваш.
Най-вероятно няма нищо,но да ти е за урок.
kiki1991
01-29-2011, 08:35
Оле колко е зле момичето,съжелявам че го казвам!!!Как може да правиш секс и да не видиш или разбереш каде е свършил???Ако не го е извадил преди да свърши,значи е свършил в теб!!!И не си ли говорила с него като е било без презерватив каде ще свърши???Или той да ти е казал по време на секса като е усетил че му идва каде ще свършва!!!Просто нямам думи кво хора има!!!
ivalina678
01-29-2011, 08:35
Да, определено това ще ми е като обеца на ухото. Благодаря за отговора.
ivalina678
01-29-2011, 08:37
Не писах в този форум с цел да ме упреква някой, а да ми помогне!
Mхм и ние как да ти помогнем-да се изпикаем вместо теб?Да проверим дали гаджето ти е свършило?Да проверим дали си в овулация? Малоумници .
kiki1991
01-29-2011, 08:55
Не писах в този форум с цел да ме упреква някой, а да ми помогне!
отговори на въпросите ми който ти зададох преди малко като не искаш да те упрекваме.Как може да правиш секс и да не разбереш или видиш каде е свършил,или поне след секса да го попиташ.Само да ти кажа...аз никога не съм праивила секс и да не знам приятеля ми примерно къде ще свърши или да не видя...пък и то се усеща ако е свършил в теб!!!По-добре помисли и прочети малко как се забременява как да си изчислиш овулацията и т.н.
IvoncHeTyYy
01-29-2011, 08:59
Тест за бременност се прави 2-рата седмица! Как ще го направиш теста на 3-4 ден :razz: :razz: :razz:
Ако бяхте използвали презерватив сега нямаше да пишеш тъпи теми в форума и да се претесняваш.
1.попитай приятеля ти дали е свършив в теб
2.до 72 часа след секс можеш да вземеш ескапел
3.изчисли дали си била в овулация
един съвет правете го с презервативи или отиди на преглед при генеколог да ти изпише хапчета,но не ти ги препоръчвам много
иначе винаги ще имашсамнения "дали съм бременна"
ivalina678
01-29-2011, 09:18
не е свършил в мен и овулацията ми е била около 20-21 януари. голям ли е шанса да съм бременна?
Macallan
01-29-2011, 09:21
Като нямате елементарни познания относно секса, защо изобщо го правите? :-o Много ме дразни колко несериозно се отнасяте, все пак това не е само забавление, а и голяма отговорност и после ревете бременна ли съм или не :? Шоуто за ясновидци не е тука!
kiki1991
01-29-2011, 09:22
не е свършил в мен и овулацията ми е била около 20-21 януари. голям ли е шанса да съм бременна?
олеее ти знаеш ли кой дни от месеца може да забремеенеш бе момиче!!!Случайно да си чувала че САМО когато си в овулация можеш да забременнеш!!!Това са само 2 дена от месеца-48 часа!!!Земи се образовай!!!
ivalina678
01-29-2011, 09:31
Да, чувала съм кога може !! А и не само когато си в овулация можеш да забременееш !
kiki1991
01-29-2011, 09:35
Да, чувала съм кога може !! А и не само когато си в овулация можеш да забременееш !
хаха :D супер т*па си еййй!!!САМО КОГАТО СИ В ОВУЛАЦИЯ МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕННЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
кво ли съм тръгнала да ти казвам супер необразована си!На колко години си,на не повече от 13-14 сигурно!!! :D
Прочети малко ти казах преди да се излагаш толкова,че е супер смешно и в същото време трагично и се чудя как може да има такива момичета???!!!
shugababe112
01-29-2011, 10:12
хаха :D супер т*па си еййй!!!САМО КОГАТО СИ В ОВУЛАЦИЯ МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕННЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
кво ли съм тръгнала да ти казвам супер необразована си!На колко години си,на не повече от 13-14 сигурно!!! :D
Прочети малко ти казах преди да се излагаш толкова,че е супер смешно и в същото време трагично и се чудя как може да има такива момичета???!!!
Майка ми забременя,когато не беше в овулация и баща ми не е свършвал в нея,така че не съм много съгласна.А ако недай си боже си бременна,до 52 ден мисля има инжекция,с която се убива плода,не са хапчета,но и мен ме съмнява да ти се наложи да я ползваш. :)
kiki1991
01-29-2011, 10:18
Майка ми забременя,когато не беше в овулация и баща ми не е свършвал в нея,така че не съм много съгласна.А ако недай си боже си бременна,до 52 ден мисля има инжекция,с която се убива плода,не са хапчета,но и мен ме съмнява да ти се наложи да я ползваш. :)
не съм чувала за такъв случай,майка ти може да е била в овулация и да нее разбрала,ако цикълът и не е бил редовен...иначе научно няма как да се получи просто яйцеклетката не може да се оплоди..
shugababe112
01-29-2011, 10:51
Може и за това да е,може просто да е някакво изключение,но бебето е факт,затова гадни или не презервативите винаги трябва да се ползват...
Чакай да взема кристалната топка ................
Толкова ли е трудно да ползвате презерватив!? Скъпо ли ви е?
И как не се сети да го питаш дали е свършил в теб, но не забрави да пишеш във форума за да питаш нас!?
Да, бременна си.
YyoOnNiItTyY
02-10-2011, 13:35
Малееее!!!! Не искам да те упреквал или нещо такова.. но винаги... абсолютно винаги преди да правя секс... си правя сметка!! ;дд въпроса не е да ти е кеф 5 мин без презерватив.. и от там да се почнат мъките .. ако си забременяла.. въпроса е да си правиш кефа .. обаче да мислиш за последствията!!! И как може да не знаеш неща които са нормални да ги знаеш.. а пък си решила да правиш секс?!?!?!Да кажеме когато аз реших да правя секс изчетох всички възможни глупосто работи форуми... допитах се до меннието на компетентни в това отношение хора... и най важното .. обеснено ми беше че сигурността е на първо място.. от тамна татъка идва забавлението!!! така че да се надяваме че не си и следващия път в който решиш да правиш секс... вземи разбери някои неща.. че да няма после пак.. аз бременна ли съм или не!!!
има но много малка вероятност според мене ;)
Здравейте, на 16 години съм и вчера за първи път правих секс. С приятелят ми го правихме в продължение на 20-30 минути с кракти паузи и без презерватив. Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена. Въпросът ми е има ли някакъв шанс да съм забременяла и какво да правя ? Моля отговорете ми възможно по-бързо, защото съм много притеснена.
Много ми е странно от такива теми.При мен се скъса презерватива и свърши в мен и не се притесних ,а ти?Явно не знаеш как да си сметнеш овулацията!?