Влез

View Full Version : какви момичета ви харесват

radinceto95
01-28-2011, 15:21
става въпрос за ръста на момичетата какви момичета ви харесват високи или ниски ако можете посочете цифри.. ии самите вие колко сте високи харесвате ли се или не .. :-)

stelkastel
01-28-2011, 16:06
Аз не разбрах дали въпроса се отнася за момичетата или момчетата този въпрос, но все пак ще отговоря. Аз самата съм висока 1.67-1.68м. и много ме яд за това! Винаги съм искала да съм малка и нежна, а съм висока и с едър кокъл. Дори сега много съм си паднала по едно момче, което може би е малко по-високо от мен, а това определено би ме спряло да го харесам още повече! :D

01-28-2011, 16:24
167см е нормална височина за момиче..аз съм 167 :-)
но и от 160 до 170см си е нормално ..не е прекалено висико нито ниско

nikeadidaspuma
01-28-2011, 18:06
такива като мен :grin:

MegiBoOm
01-28-2011, 18:10
:lol: :lol: :lol:

FuckingFreak
01-28-2011, 18:32
Оф според мен това е най-маловажното нещо. Ако си по-дребничка ще сложиш токчета, ако си си висока може и без тях :)

darrie
01-28-2011, 18:43

167 не е нормално, а малко. :wink:
и както казаха това не е най-важното.. :?

FuckingFreak
01-28-2011, 18:54
^ Сериозно ли? Аз мислех, че е нормално. За високо май се счита над 170-175 .. :-o

gabito1995
01-28-2011, 18:57
Високите имат по-дълги крака,самото им тяло е по-яко,но според мен за едно момиче е най-добре 170-175

MegiBoOm
01-28-2011, 18:58
За мен идеалната дължина е 1.73

talasam4etu
01-28-2011, 19:03
Предпочитам по-височки хора,независимо от какъв пол са..Аз съм 173,но това не ми пречи особено :-D (само когато си търся гаже,трябва да го търся над 180см) иначе ме е срам :D

evalongoriq
01-28-2011, 19:13
аз съм 1.65 а момчетата ги харесвам 1.80+ 8-)

stelkastel
01-28-2011, 19:51
Хора, представяте ли си момичето 170-175 см. и по-високо от момчето!Много е смешно! :lol:

zlatit0o
01-28-2011, 19:56
Оф според мен това е най-маловажното нещо. Ако си по-дребничка ще сложиш токчета, ако си си висока може и без тях :)

Адски е смешно ниско момиче с токчета :lol: :lol: :lol:

zlatit0o
01-28-2011, 19:59
Забравих да кажа, че съм около 1.65 :D на 13г. съм и така си се харесвам, нито съм маркуч нито тапичка :lol: :lol: :lol: :lol:

mArMaLaDkA
01-28-2011, 20:00
Дали пък наистина е смешно? :) (]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5OefiLJXtACTml3sKQO7S2XC7_kG8a p_E8LMG370FkMs98eez&t=1)

01-28-2011, 20:35

167 не е нормално, а малко. :wink:
и както казаха това не е най-важното.. :?

напротив. много по хубаво и естествено е момиче 167...отколкото момиче 180 koeto е вече грозно :?

britzy
01-28-2011, 20:42
:shock: :shock: :shock: Сори ама подкрепям Кифла-грозно е некви двуметрови кобили

gabito1995
01-28-2011, 21:20
:shock: :shock: :shock: Сори ама подкрепям Кифла-грозно е некви двуметрови кобили
За първи път.Аз мисля,че една момиче с дълги крака е по-добре изглеждащо от някоя късокрака

moon_flower
01-28-2011, 22:00
Хора, представяте ли си момичето 170-175 см. и по-високо от момчето!Много е смешно! :lol:
Представям си аз и бившия ми ква гледка сме били - аз 180 ,той 175 :D
Иначе за височината...самата аз съм висока и ми харесват като цяло високите хора :D 180 си е супер :D

Infinity
01-29-2011, 07:22
Изобщо не ми харесват ниските хора , като цяло. 8-)
Вероятно , защото аз съм малко по-висока / 176 / , но пък всички около мен за супер високи / и момчетата и момичетата / и не се чувствам особено висока, дори. 8-)
Предпочитам по-високите момчета/момичета , определено. :)

ValLoveYa
01-29-2011, 08:07
Аз също харесвам високите хора, е не прекалено високи - около 170-180см. Аз съм висока около 170 см и повечето ми съученици са високи, и въобще не се комплексирам от височината си.

silviq8888
01-29-2011, 08:36
Аз съм 161 см и не мисля че е смешно на токчета :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: и аз се заглеждам по момчета 180+ :grin: :grin: :lol: :lol: По темата много зависи от структората на човек има много сладки момичета по 150 както и по 180 примерно! ( и аз ще вървя с метър и ще ги миря :razz: :razz: :razz: :razz: )

britzy
01-29-2011, 08:42
Оф ами много са ми смешни тези,които ненавиждат ниските/високите.Я стига -един вид няма да харесате някого заради височината,а не заради характера примерно-пффф ,комплексари .

guinessgirl
01-29-2011, 08:49
нисички . и средно високи
в смисъл, 1.65 е перфектната височина за една жена.

ScarletBite
01-29-2011, 08:50
xxKiFlAxx, скрий се.
------------------------------------------------

Височината се гледа само, ако имаш амбиции за модел. Що изобщо я дискусираме?
Да, предимство е. Да, една стройна мадама се "набива" в окото по-лесно. Да, много по-красиво е да имаш издължени, загорели бедра, отколкото трътлести бутчета или клечки за зъби. И да, едно от основните изисквания в бюти-средите е.
Но, от друга страна, високите момичета трябва винаги да са поддържани и зашеметяващо-изглеждащи, защото в това ни е чарът. Не можем да сме сладички като миньонките, но и миньонките не могат да ни стъпят нито на осанката, нито на силното излъчване и въобще впечатление, което правим (стига да искаме). :)

SameLove
01-29-2011, 09:34
xxKiFlAxx, скрий се.

Да, предимство е. Да, една стройна мадама се "набива" в окото по-лесно. Да, много по-красиво е да имаш издължени, загорели бедра, отколкото трътлести бутчета или клечки за зъби. И да, едно от основните изисквания в бюти-средите е.
Но, от друга страна, високите момичета трябва винаги да са поддържани и зашеметяващо-изглеждащи, защото в това ни е чарът. Не можем да сме сладички като миньонките, но и миньонките не могат да ни стъпят нито на осанката, нито на силното излъчване и въобще впечатление, което правим (стига да искаме). :)

Господи какво самочувствие ... височината не определя абсолютно нищо . Ти може да си 1.75 висока , но да ходиш като спънат кон и в лицето да си ужасна ( пак ли ще имаш силно излъчване) , може да си 1.60 ,но да си адски красива и с чудесно излъчване , както и обратното има много красиви високи момичета , но много зле изглеждащи ниски . Така че това си е до човека . Всеки си има свое собствено излъчване и не се делим на високи и ниски .

:?

vIKToriYa
01-29-2011, 10:35
аз съм 162 см ... но си се харесвам :D

britzy
01-29-2011, 10:40
Подкрепям SameLove

Hilary_
01-29-2011, 10:43
ПЪРВО не мисля, че височината е определяща .. :?
ВТОРО на мен ми харесват повече НОРМАЛНО ниските хора (естествено и аз се причислявам към тях) .. 8)
Много грозно ми стоят високите момичета, които за съжаление съм виждала по - често с високи токове, което пък е още по - грозно!! :lol:
(нищо лично към никой, просто лично мнение :wink: )

п.п.ScarletBite .. хубаво е, че си вярваш!! :razz: :razz: :razz:

Colouring
01-29-2011, 10:59
О,Господи,всеки харесва различни неща,стига с глупавите спорове.Хората просто изказват мнение!
Аз лично харесвам високите момичета(над 170),но стига момичето да е чаровно и естествено-няма значение дали е 165 или 175.

ScarletBite
01-29-2011, 11:13
xxKiFlAxx, скрий се.

Господи какво самочувствие ... височината не определя абсолютно нищо . Ти може да си 1.75 висока , но да ходиш като спънат кон и в лицето да си ужасна ( пак ли ще имаш силно излъчване) , може да си 1.60 ,но да си адски красива и с чудесно излъчване , както и обратното има много красиви високи момичета , но много зле изглеждащи ниски . Така че това си е до човека . Всеки си има свое собствено излъчване и не се делим на високи и ниски .

:lol:
Говорим за нормални, красиви момичета и кое се котира повече.

FuckingFreak
01-29-2011, 11:47

Оо наистина ли, не знаех :-o По-хубаво от 3 метрова кобила нема, ( това беше ирония )както каза Кифлата, подкрепям я в случая .. Това, че си нисък не означава че имаш къси крака нали така ? Висока съм 157 и краката ми до кокала са 87 сантиметра, ха кажи сега че не са нормални за височината ми. :wink: Ти може да си 5 метра, ама торса да ти е по-голям, кво като момичето е с къси крака и е на токчета, не е една от най-хубавите гледки.. Въпреки, че съм ниска (надявам се да порасна поне с още 7-8 сантиметра, все пак съм на 13) предпочитам така, от колкото да съм висока и да не смея да обуя токове :wink:

edit: Напълно подкрепям и britzy .. Кво след години като се зажените ще гледате мъжа ви колко е висок, така ли ?! Не всеки е висок, всичко си е до ген. И кво толкова мразите нас, ниските хора ?! Нито сме по-нисши от вас, нито ни превъзхождате с интелект.. не ви разбирам.. А към привържениците на височина тип манекенка мога да кажа само едно - загледайте се в някое модно ревю. Там ги избират само заради телата, в лицата приличат на .. нямам думи да го опиша, обаче Господ сигурно има извратено чувство за хумор ..

Memii
01-29-2011, 12:01
няма по-секси жена от високата с дългите крака и на токчета :)

justonegirlwithonehope
01-29-2011, 12:16
О Боже, какво значение има височината.Не може всички да сме еднакви, нали за това сме индивидуални личности.Всеки има своя чар, без значение дали е нисък или висок.

Memii
01-29-2011, 12:26
да така е всеки е различен и височината няма такова голямо значение но все пак една висока жена винаги и по секси он някоя тапа

justonegirlwithonehope
01-29-2011, 12:30
Аз само не разбирам защо наричате ниските момичета "тапи".Има много момичета, които са ниски на ръст, но са с прекрасна фигура и лично аз смело мога да заявя, че много повече ми харесват по-нисичките и добре сложени момичета, от някакви щъркели.Не е задължително щом е ниска, да е дебела или пълна. Всичко си е до структура и ген. ;)

Konstantina
01-30-2011, 10:36
Височината не е определяща за това какво харесват мом4етата може да си 150см или 180 и пак да си най-харесваната. Важно е излъ4ването. Но все пак едно моми4е с дълги крака ако е подържана и симпати4на изглежда добре и с високи и с ниски обувки (не е смешно да си висок с високи обувки. Ина4е защо професионалните модели навсякуде по света е прието да зао4ват от 175.)

gabi7u
01-30-2011, 12:34
Водите големи войни, ама нали знаете, че всеки си защитава своето :wink:
няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното.
Изводът тогава е, че темата е лишена от смисъл + не мисля, че на едно високо момиче(или ниско) му пука как се възприема сред момичетата (освен ако не е от лево).

Момчетата подбират според своя ръст и те, както и ние.
Не съм съгласна britzy, че не се гледа височината.
Не бих тръгнала с момче 20 см по ниско от мен, ако ще от любов да умирам. Такава съм .. 8-)
Просто знам, че и на момчето не би му се харесало да се навеждам, за да се целунем например.

Колкото до ниските момичета с токчета и аз не мисля, че са добра гледка. Ми просто не ми харесва.

По темата - аз съм 180-181 и нямам грам комплекси относно това :)
Харесвам естествено високи момчета(над 187 да кажем..).
Не мисля, че изглеждам като кобила/маркуч нито, че съм грозна, прегърбена и изобщо прочие изказвания без съдържание ..
Поддържам си фигурата, вървя изправена и така нататък.
И когато обуя къси гащи/пола/рокля определено привличам погледите повече от 150-160 момиче, колкото и хубаво/стегната/оформено тяло да има. :wink:

FuckingFreak
01-30-2011, 12:49
^ Ами изключително се радвам за теб щом привличаш погледите. Ама не може всички да сме високи и с хубави тела, съжалявам.. Също така не ми харесват огромните кобили, като казвам кобили значи имам предвид не само тялото и височината.. Nе всички гледаме височината, ти си висока и се съобразяваш. Аз пък за момента съм ниска и около мен преобладават височини колкото моята и малко над мен, така че няма какво да избирам.. А и както преди казах нисък човек с къси крака не е хубаво с токчета. Ако ще да си 5 метра, краката ти може пак да не са съразмерни и пак да стои грозно, сещаш ли се? Токовете са измислени за ниските хора..

п.п. : Не знаех че има ИЗКУСТВЕНО високи хора :-o

gabi7u
01-30-2011, 13:24
нямам време да споря.

1. Токовете са създадени за да правят крака по-хубав.
Ако ще да се носят от ниски, високи и превисоки момичета. Няма
такова ограничение да се носят от ниски.
2. Извинявам се. Трябваше да напиша -
'Естествено, харесвам високи момчета.'
нямах предвид антонима на изкуствено :lol:

lamoon
01-30-2011, 15:28
оф вие сте супер.. аз според вас как се чуствам - висока съм 175-6см и като сложа ток приличам на някоя варлина. Ужасно горозно е, според мен най - добре е до 170-2см.

Moderatorius
01-30-2011, 15:46
Аз съм 1.75, дълго време имах комплекси за ръста си, но вече започва да ми харесва :D Най-странното е, че когато излизахме, аз все с равни обувки, пък гледам високи момичета с висок ток и тооооооолкова добре им стои, тия крака, супер. Но аз така и не съм се престрашила да тръгна с висока обувка. Иначе отделно харесвам ниските момичета, сладки са :)

silviq8888
01-30-2011, 15:56
Водите големи войни, ама нали знаете, че всеки си защитава своето :wink:
няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното.
Изводът тогава е, че темата е лишена от смисъл + не мисля, че на едно високо момиче(или ниско) му пука как се възприема сред момичетата (освен ако не е от лево).
Колкото до ниските момичета с токчета и аз не мисля, че са добра гледка. Ми просто не ми харесва.

По темата - аз съм 180-181 и нямам грам комплекси относно това :)

И когато обуя къси гащи/пола/рокля определено привличам погледите повече от 150-160 момиче, колкото и хубаво/стегната/оформено тяло да има. :wink:

:razz: :razz: :razz: :razz: аз не съм висока 161 см съм но харесвам високи момичета.Защо да не кажа че ги харесва само защото съм ниска :razz: :razz: :razz: Пълна глупост
И защо да е смешно ниска жена да е на токчета ?Не мисля че на Ева Лонгория която е 155 см висока и е смешно :razz: :razz: :razz: http://www.bliasak.bg/uploads/otherImage/file526.jpg
:lol: :lol: :lol:

ScarletBite
01-30-2011, 16:02
Силвия, не пиши с толкова емотиконки, че на човек му се отщява да чете какво ти е мнението.
Ева Лонгория си е Ева Лонгория. И съм убедена, че в ежедневието няма нищо общо с жената, която е на снимките и във филмите.

gabi7u
01-30-2011, 16:08
Когато човек каже нещо, то непременно за вас се поставят нещата/хората под общ знаменател всичките.
за друго не знам дали е смешно, ама ти си ми смешна :)

FuckingFreak
01-30-2011, 16:24
Кво, кво ? Значи аз дето съм висока 157 ще съм смешна (на моята възраст да!), ама примерно Шакира, Кристина Агилера, Фърги, Кайли Миноуг, Лейди Гага и Марая Кери няма да са така ли ? Вярно, Гага ходи с някакви изчанчени обувки, но никога не бих казала че са смешни.. по-скоро не са мой стил, но щом й харесват нека си ги носи ..

И съм убедена, че в ежедневието няма нищо общо с жената, която е на снимките и във филмите.

Да, сигурно в ежедневието краката й си променят размерите ..

Въпросът според мен не опира до токове, всеки може да си се носи както си пожелае .. Но просто исках да кажа, че това че си висок не значи, че си с хубави крака,нали така? Има високи хора с по-голям торс, за тях сигурно също е смешно с токчета.. Само крака над 1,20м могат да се обуват във високи обувки .. Хайде стига .. Всеки има своето излъчване и красота, не мисля че точно това дали си 1,20 или 2,10 е от значение..

britzy
01-30-2011, 17:20
Оф ай стига бе-да му се не знае карате се за шибани цифри-високите ,тоест прекалено високите са катилки,прекалено ниските са смешни също-говоря за тези под 150.Спрете просто-някои от вас в изтъкването си са ааааадски смешни(те си знаят кои са ) и подкрепям последното мнение.ТОЧКА.

silviq8888
01-30-2011, 18:42
"няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното. " това е твой цитат не мой не искам да се заяждам но защо да не каже? :D :D Вие правите разграничение не аз !Има красиви както високи така и ниски! :) :)

evalongoriq
01-30-2011, 19:11

ти наред ли си?нищо смешно няма...

zlatit0o
01-30-2011, 19:18
ДА, наред съм. Толкова смешки съм виждала, които едвам стигат 1.50, с къси краченца и на токчета.

Не искам да споря, всеки си има мнение и се опитва да го налага. Така може да продължим с дни :)

Zehtinka
01-30-2011, 19:37
Аз съм 1.73 и мисля,че е съвсем нормално? :-o
Иначе най-много ми харесват момчета 1.80 и нагоре..
Но да,какво значение има височината :) Различни височини,различни хора,различни нрави! Любовта не почва да му мисли..ама тоя/тая е с неподходяща височина..

dunce
01-30-2011, 23:13
Ето ви мнение от момче: Стига сте се комплексирали от това дали сте прекалено ниски, високи, как ви стоят обувките с токчета и т.н. За нас по-важно е краката да са хубави и да не са криви :) А пък и да не е така, всеки с недостатъците си нали?
От тая тема си правя извод, че при мъжете е размера на члена, а при жените ръста това, от което да се притесняваш :-P

vIKToriYa
01-31-2011, 09:17
xxKiFlAxx, скрий се.

хаха ужас ! SameLove е напълно права !! Да, високите мацки се набиват на окото ... но я си представи момиче с ръст 180см да кажем с обувки на ток 10 см ... момчето/мъжа до нея от NBA ли трябва да е, или също е смешно да си 160 см с ток 12см като на кокили ... Всеки ръст си има предимства .. това че си висока не значи че както ти казваш ще имаш " издължени, загорели бедра " .... и защо миньончетата трябва да спадат към двете крайности или " трътлести бутчета" или " клечки за зъби" .... мога да ти кажа че има миньончетата които не могат и да стъпят на малкия пръст на високите момичета , както и обратното ! Искаш да ми кажеш, че като си висока непременно имаш хубаво,изваяно тяло а аз като съм миньонче не е така ...... грешка ! Всеки е красив сам по себе си ..... хубаво е да имаш самочувствие, но не критикувай другите !
:oops: :evil: :-) :(

beachgirl
01-31-2011, 09:30
аз съм 1.63 , на 13 и ми е супер .. гадно е момиче да супер високо щото седи смешно до нормално висок мъж ии с токчета е направооо :shock: , а според мен е много яко жена с токчета .. смисс се пак е жена, трябват ѝ токчета :D пък и не всички високи жени са с дълги крака .. има някои с къси крака и дълъг труп, което е ужасяващо ... абее жената да е към 170-175, аа мъжа - ПОНЕ 10 см повече, че се пак и токчета се носят ;дд

Jaune
01-31-2011, 09:40
средно високи момичета харесвам, 165-167-8 максимум
аз едвам стигам 1.60, никога не съм имала комплекси относно ръста си и изобщо не се чувствам ниска или дребна; освен ако до мен не застане някой 1.80 не смятам и че личи колко съм висока..

darrie
01-31-2011, 12:02
^ Сериозно ли? Аз мислех, че е нормално. За високо май се счита над 170-175 .. :-o

1.70-1.75 е точно нормалното.
Над 1.80 е висока. :)

sweetsunshine
02-02-2011, 07:06
на мен ми харесват високи момичета... може би и защото самата аз съм висока (1,81 :) )
аа някъде имаше нещо за токчетата, че 1,80 с токчета е смешно... аз не съм съгласна... има толкова модели които ходят и в ежедневието си на токчета и стават по 1,90 с тях и хич не им дреме. Според мен ако момичето е хубаво тяло, то едни токчета правят дългите крака неустоими. :)
Предимството да си висок според мен е, че не са ни нужни реално токчета. Вчера едно момиче от моя клас каза относно токчетата, че мрази да носи, но понеже е нисичка почти всеки ден е с тях... :)
естествено има и много красиви ниски момичета/жени... например Ева Лонгория е миньонче, но е много красива. Както и например Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Скарлет Йохансон са високи и също са много красиви. (оставете това, че са световноизвестни, но и в ежедневието си също срещаме такива примери) :)
Красотата е прекалено относително нещо! :)

moon_flower
02-08-2011, 17:21

Оо наистина ли, не знаех :-o По-хубаво от 3 метрова кобила нема, ( това беше ирония )както каза Кифлата, подкрепям я в случая .. Това, че си нисък не означава че имаш къси крака нали така ? Висока съм 157 и краката ми до кокала са 87 сантиметра, ха кажи сега че не са нормални за височината ми. :wink: Ти може да си 5 метра, ама торса да ти е по-голям, кво като момичето е с къси крака и е на токчета, не е една от най-хубавите гледки.. Въпреки, че съм ниска (надявам се да порасна поне с още 7-8 сантиметра, все пак съм на 13) предпочитам така, от колкото да съм висока и да не смея да обуя токове :wink:

edit: Напълно подкрепям и britzy .. Кво след години като се зажените ще гледате мъжа ви колко е висок, така ли ?! Не всеки е висок, всичко си е до ген. И кво толкова мразите нас, ниските хора ?! Нито сме по-нисши от вас, нито ни превъзхождате с интелект.. не ви разбирам.. А към привържениците на височина тип манекенка мога да кажа само едно - загледайте се в някое модно ревю. Там ги избират само заради телата, в лицата приличат на .. нямам думи да го опиша, обаче Господ сигурно има извратено чувство за хумор ..
Така си си написала мнението,все едно не високите мразят ниските,а точно обратното.Думата "мразя" е прекалено силна в случая.Никой не мрази ниските или високите хора...просто всеки си има предпочитания.Аз съм се заглеждала по ревютата и напротив,много от моделите са наистина красиви.И височината няма нищо общо с красотата.И аз съм виждала много грозни ниски момичета,ама не хвърлям вината на това,че са ниски
.Са вземете всичките,които сте под 170 да изкарате всички високи "триметрови кобили"... глупаво е.

anonymous708973
02-08-2011, 18:16
Ох, мама, какво става тук 8-)
Донякъде съм съгласна със ScarletBite, но и със SameLove.
Безспорно, едно по-нисичко момиче не може да направи същото впечатление като някоя висока, дългокрака мадама. Но!!! Всеки човек е различен и двете неща си имат плюсове и минуси. Не всяко ниско момиче е тапа и не всяко високо момиче е кобила.

Аз съм висока 1.69-1.70 и съм супер доволна! Понякога ми се иска да бях миньонче, защото са супер сладки, но както не мога да се ограничавам от храна (особено сладко), щеше да ми е в голям минус. Всички миньончета, които познавам, казват, че 1-2 кг да качат, им личи супер много и всички им го казват. Трябва да призная, че е логично :)
Краката ми са метър и според познати, са едно от основните ми физически предимства.

Относно Ева Лонгория... не мисля, че е удачно да даваме примери с известни личности. Да, в публичното пространство винаги е с токчета наистина и никой не я гледа вкъщи, но все пак зад гърба й има сума ти треньори, диетолози, стилисти и прочее, на които единствената им работа е тя да изглежда добре. Ако ще има снимки, нека да са на нормални, средно статистически момичета.

Infinity, радвай се, че средата ти е такава. И моята се състои от хора, високи предимно 1.65-1.75, така че аз съм съвсем нормална... обаче като отидох в Бургас... като сложих 10-сантиметрови платформи... и излязох по центъра, масово ме гледаха странно. Бургазлии ми се струват бая нисички като цяло 8-) (Моля ви, не го приемайте като обида!!)

britzy
02-08-2011, 18:19
Тая тема още ли подлежи на дискусия а.K.a.-тъпи спорове? :razz: :razz: :razz:

xXxSunShin3XxX
02-09-2011, 16:13
според мене няма голямо значение ... :?

holypotatoes
02-09-2011, 20:09
Според статистики средният ръст на жената е 1.62.
Който твърди, че момиче, високо под 1.70 и над 1.60 е ниско е яко комплексиран.

DesireToFire
02-09-2011, 20:13
За мен идеалната дължина е 1.73 Не знам защо, но и аз това съм си наумила :Д Иначе съм 1.64 :ДД

shupishup
02-09-2011, 21:00
аз винаги съм била доста висока- 1.77, бих извадила 5-6 см но какво да се прави =д харесвам си се.

blueberryyy
02-10-2011, 07:17

Къде пък ще го намери тва момче 1.70,някой третокласник? :lol:
Аз съм 1.70 и съм адски доволна,не ми се налага да се мъча на 30 см токове :grin:
Според мен между 1.65-1.70-1.75 е хубаво за жена.За ръст на момиче е тъпо да се коментира ,защото зависи от възрастта,според мен...

ZaicheNaXeroin
02-10-2011, 12:55
не знам защо решихте че по-ниските момичета са трътлести ?
няма значение размера,а пропорциите ! и 1.80 да си пак може да са ти къси краката :)
иначе аз харесвам всякакви момичета - и ниски и високи , важни са най вече пропорциите а не ръста
п.п. 1.65 съм :)

DarkWitch
02-10-2011, 18:36
Спорът за токовете е изключително смешен. Всяко момиче,стига да има хубаво тяло и стегнати,слаби крака ще изглежда добре.Един крак независимо колко е дълъг или къс,ако самото краче е хубаво-на токчета е още по-секси. :)
Познавам високи момичета,които са доста едри,макар че имат дълъг крак,като сложат ток изглежда смешно,защото са едри или пълнички. :-o

Аз съм 1.70 и честно да ви кажа и на тези метри имах комплекси,че съм прекалено висока,но вече не мисля така :D

dob4y
02-10-2011, 18:45
Добре не ви ли писна от тея теми? Ниски, високи какво значение има колко пъти трябва да ви се каже че за всеки влак си има пътници!!! Аз съм ниска даже много (147 съм ) и какво от това да се гръмна ли !? И все пак познавам много ниски момичета с хубаво тяло, но със прекалено голям самочувствие. По тема с токчетата съм съгласната с DarkWitch
П.П-ебати комплексираната тема

bebzgirl
02-10-2011, 19:13
Всяко момиче си има своите плюсове и минуси... няма най-хубава =) Мисля че тук трябва да изказваме мнение не да правим 3 световна =) На един му харесва едно на друг друго ... Все пак се съмнявам че на някой му харесва изкуственото (то в наше време има много)... Та идеала ми е едно момиче което идва на танците ... В смисъл харесввам я като човек =) Супер характер ... Висока 168-9 с светли очи ии дълга чуплива коса (не много дълга и е тъмно русо) ... Определено не е изкуствена и не е няква надменна ... НО всеки с мнението си =) И моля ви нее ме упреквайте че имам мнение НЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА НА ВАШЕТО !!!

helinayhan
04-15-2012, 11:00
Аз съм 161 см и не мисля че е смешно на токчета :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: и аз се заглеждам по момчета 180+ По темата много зависи от структората на човек има много сладки момичета по 150 както и по 180 примерно! ( и аз ще вървя с метър и ще ги миря )
Малейй, и аз съм 1,61 ! Ти да те си ми близначката ? Йейейе, имам си сестраа.. колкото до темата : Нямам особенно предпочитания след като аз съм ниска, не мога да искам от гаджето ми да е 2 метра висок и да ме гледа отвисоко! :D

sweetxstar
04-16-2012, 09:48
1.75 нормално?!!! о.О Толкова са високи повечето модели ;д! За едно момиче нормалното е от 1.62-3 до 1.70 не повече, нататък се водят високи.Нали сега..неудобно е когато момчето е на една и съща височина, като момичето ;) или да не говорим, когато момчето е по-ниско :D.Аз лично, не съм ниска, нито висока, а с нормална височина за момиче.А тези, който имат комплекси за височината, могат да сложат едни токчета и готово ;дд!

summerxtime
04-16-2012, 09:56
Аз съм седми клас и съм 1.73 .. Височка съм си,но аз едва ли ще раста повече от 1 година и половина съм с тази височина. :)
По темата: 1.70-1.73 е идалната височина за жена. Аз винаги съм искала да съм 1.78 :D

Glam0rous
04-16-2012, 13:17
Ето ви мнение от момче: Стига сте се комплексирали от това дали сте прекалено ниски, високи, как ви стоят обувките с токчета и т.н. За нас по-важно е краката да са хубави и да не са криви :) А пък и да не е така, всеки с недостатъците си нали?
От тая тема си правя извод, че при мъжете е размера на члена, а при жените ръста това, от което да се притесняваш :-P
Трябва да научиш още за момичетата. Тук не става дума за притеснения на кой как му седят токчетата, а за това да обидиш другарчето, че е ниска, трътлеста, или кобила и така да се изкараш по-голяма мадама от нея.
Естествено, че е грозно момичето да е по-високо от момчето, но е грозно и да имат половин метър разлика. Повечето момчета, които познавам харесват дребни и слаби момичета, дори и те самите да са високи. Предпочитат приятелката им да е ниска - изглежда им по-женствена и слаба така (подкрепям). А с токчета почти всяко момиче е хубаво, стига да ги е съчетала с дрехите.
п.п. И още повече, че токчетата не се носят само за да "Станеш по-висока" . Просто стойката и походката стават по-привлекателни, а и мъжете си умират за жени с токчета. Да не говорим, че си е удоволствие да ходиш на красиви, високи обувки, а не с някои галоши.

wiiwa
04-16-2012, 13:51
Най-добре е средната височина .. за момиче все пак е много 1.85 и нагоре. Но в ниските кифли пи 1.50 с двуметрови токчета и деколте до пъпа няма нищо хубаво. 1.78/9/7/6/5/4/ е идеалната височина според мен. Няма много ''изключително високи маркучи '' както вие казвате, но има мноооого по метър и 50 и 90% от тези които познавам с такава височина , причината поради която са останали такива е цигарите, които пушат от 5ти клас...

tomboy
04-17-2012, 07:33
За мен няма такова нещо като ''аз харесвам хора , еди-колко-си високи....'' и т.н. Всеки си има предпочитания , едни не могат да устоят на миньончета , други пък окапват по дългучи , а трети харесват ''златната среда''.Перфектна височина за едно момиче НЯМА!..На всеки му отива както си е..Аз например съм 170 и нещо (1-2) и не мога да си се представя ниска , имам пък приятелки по 150 , на които страшно много им ходи да са ниски !...Всяка височина си има своя чар и е тъпо да се спори за перфектния ръст !..:);):)

SorrowEyes
04-19-2012, 17:08
Иии.. нито едно момче не се е изказало в темата :D

mynichkaTanq
04-19-2012, 17:20
Аз харесвам много Ева Лонгория : косата, очите, стила на обличане всичко при нея е 6!

DownloadVirus
04-19-2012, 17:34

Кво да се каже..Поствайте снимки и ще говорим ;D

Silent94
04-19-2012, 21:38

ми при условието че съм 1.90 по-ниско от 170 до мене е смешно,но е важно момичето да е съразмерно с ръста си

Chacho
04-19-2012, 21:58
Боли ме хуя за височината. 1.88см се мерих последно

DownloadVirus
04-20-2012, 09:35
аз пък си го мерих 1.90 :D

ledenakrasota
04-20-2012, 11:09
Аз съм перфектна и на токче, и без токче! 8) Харесвам дълги крака на много високи токове. Бих желала да съм поне на 1,68 см, но има време. :D:D:D:D 1,62 и няколко мм ме делят от 1,63 :happy: Имам си хубаво и хармонично тяло. :P

DownloadVirus
04-20-2012, 12:12
Много ме радвате като се хвалите така без снимков материал!! :D :D

brokeback
04-20-2012, 12:23
Аз лично мисля че ниските момичета са много по симпатични от тези, които са 1,80 високи. Аз съм 1,63 и не мисля че съм висока, нито пък много ниска, но това е последното нещо, за което се притеснявам. :)

Daisy11
04-20-2012, 14:47
според мен перфектната височина за жена (от бялта раса) не е 169,780983209... с което искам да кажа че се дразня като някой напише такъв коментар... 165-175см е нормално за жена... вече ако си модел трябва да си над 175, което не занчи че си прекалено висока, просто по-трудно ще си намериш по-висок мъж : ДД ,а за мене под 165 вече са прекалено ниски, но и това не означава че като си 162.5 трябва да имаш комплекси. Аз съм 168 и съм доволна с ръста си.

DownloadVirus
04-20-2012, 18:53
Има и по 1.50 :D Ама стават да ебеш мааму ;d

BonnieandClyde666
04-21-2012, 06:53
ПЪРВО не мисля, че височината е определяща .. :?
ВТОРО на мен ми харесват повече НОРМАЛНО ниските хора (естествено и аз се причислявам към тях) .. 8)
Много грозно ми стоят високите момичета, които за съжаление съм виждала по - често с високи токове, което пък е още по - грозно!! :lol:
(нищо лично към никой, просто лично мнение :wink: )

п.п.ScarletBite .. хубаво е, че си вярваш!! :razz: :razz: :razz:
Е, аз съм 1.71 и ходя с високи токчета на по 12-13 см.

пAteNцЕ
04-22-2012, 11:50
аз съм 1.65 а момчетата ги харесвам 1.80+ 8-)

хаха същата работа съм и аз :D

Glam0rous
04-22-2012, 12:54
Първо на първо момичетата 165-170 изобщо не са ниски, не са и високи, ами са напълно нормални. Нисичко е под 160. Другото което е, а да е 155 и да има супер тяло, дупе, гърди и лице, да е супер красивата мацка, пък да видим дали няма да се котира много повече от всички останали

mynichkaTanq
04-22-2012, 13:42
Аз съм 164 но пък 44-45 КГ и искам да порасна поне още с 3-4 см, но за жалост няма как да стане тази магия :D

PwNeDboy
04-22-2012, 19:20
малки големи всякакви :Д какво значение има :Д

PullMeCloser
04-22-2012, 20:01
Леле, какво нещо са втора и трета страница. :Д
Аз съм нисичка-160.
Харесвам високи мъже, над 1.85.

Момичетата... тук смятам, че и нискичка, и висока мацка може да изглежда супер яко, стига да са нежни, с хубави тела.
Относно високите токчета...
Първо,мисля, че носенето на високи токчета няма нииищо общо с височината. Аз редовно си се качвам на 11-12-13см токове и никак не изглежда грозно, не виждам защо ниските момичета да не можем да си позволим да носим токчета.
Второ, дори и момиче високо 178 може да изглежда късокрако, защото дължината на краката изоообщо не зависи от височината.

ZaicheNaXeroin
04-23-2012, 16:45
Аз съм си нисичка и много харесвам високи момичета..пък ако бях висока сигурно щях да искам да съм ниска :D
Някак си е много индивидуално всичко и аз държа на цялостното излъчване,а не на някакви отделни детайли
важно е тялото да е хармонично и с хубави пропорции и когато това е на лице ръста престава да има значение (освен ако не е едната или другата крайност)

lude7ina
04-24-2012, 16:06

Къв ще е тоя лилипут по-нисък от 1,80

Chacho
04-25-2012, 16:05
Наполеон..

PullMeCloser
04-25-2012, 16:45
Къв ще е тоя лилипут по-нисък от 1,80

Всички момчета, които познаваш ли са 180+?

ledenakrasota
04-25-2012, 17:07
Наполеон..

Никола Саркози