View Full Version : Очна линия ... коректор
Здравейте !
Търся си очна линия и коректор 8-)
За очната линия :
- начинаеща съм => да мога да си го слагам лесно
- цена
- доволни ли сте?
Коректор
- цена
- доволни ли сте ?
Благодаря :-)
foreverr
01-29-2011, 17:07
За коректор не мога да ти кажа, тъй като не използвам, но очна линия:
на essence са хубави и са на цени 5-6-7 лева.
на импала също са хубави, даже май са малко по-евтини.
също на alverde са майнай-хубави, но са малко по скъпи.На 7-8-9 лева са.
Може ли и снимки
+ това искам да мога да си го нанасям лесно защото съм начинаеща 8-)
за очната линия: щом си начинаеща започни първо с по - меките моливи, за да ти свикне ръката с линиите .. а после минавай на течна очна линия ..
за коректора: разгледай на ArtDeco, Manhattan, Alverde , Bourjois ..
п.п. ии вместо да разчиташ само на замаскирването им се постарай да ги понамалиш .. има много информация в гугъл .. :-o
- ArtDeco - 12 лв
- Manhattan - цените варират до към 12 лв също
- Alverde - до 10тина лева
- Bourjois - 12.50 лв ..
предполагам, че има и по - евтини, но не ми се занимава да търся ..
Oчна линия - На орифлейм струва 4.90.Супер лесна за нанасяне с доста тънка четка http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/20437_1.png .
Коректор: На Афинитон за 9.90 мисля,че го купих.http://2.bp.blogspot.com/_qij6frc11Vo/THeWkVFT_CI/AAAAAAAAAFY/iNp-Go957UU/s1600/IMasdsadGP1221.JPG
mArMaLaDkA
01-29-2011, 18:15
Моме, google it. С едно цъкване на мишката ще ти излязат цените, които толкова искаш. И все пак помни, че те са ориентировъчни. В различните градове на различните места нещата струват различно. Пример: преди седмица си търсех една спирала в сайт за доставки на козметика - струваше 13 лв. Отивам в парфюмерията до нас - 16 лв, после в DM - спиралата е 9 лв.
Иначе на мен ми е по-трудно да си направя линия с молив, отколкото с очна линия. Затова почнах направо с нея. Ползвам някаква на Golden Rose със сребриста капачка, с твърд писец от сума ти време и в тоя ред на мисли, тия дни трябва да обиколя да си взема нова. Цветна, скъпа и хубава! 8-) Твърдият писец си е гаден за начало, затова мисля, че ще е по-добре да си вземеш очна линия с четчица. С тях и линията става по-изкусна. Отделно една съученичка си купи преди време някаква прахообразна очна линия, с която й е в пъти по-лесно и не се цапа така, както на мен понякога ми се случва, особено когато ми се спи и ръката ми трепери. 8-)
Коректор ползвам на Avon от серията Color Trend. Сигурно вече поне 5 пъти съм си поръчвала от него, страшно добре покрива тъмните кръгове под очите. Цената варира, но е около 3-5 лв.
Аз се спрях на очната линия на Импала + това и цената ме устройва.. доколкото чета тук е била лесна за нанасяне
и коректор на Ейвън за 6.90 и е такава каквато искам :D