View Full Version : Как постигате извивката на веждите
gret4ety
01-29-2011, 18:30
Не ходя на козметик, не мисля и да ходя. Сама си оформям веждите но винаги се получава нещо такова - http://news.fashion.bg/img10/vejdi-b1.jpg Няма извивка в края а цялата вежда е като една дъгичка. Ще пусна снимка на едно момиче от сайта, на което много ми харесаха веждите и, надявам се ако види темата да пише - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs278.snc6/180680_174048042639010_100001014456000_369796_4158 382_n.jpg Искам да постигна нещо такова но незнам как. Откъде да и скубя - отдолу, отгоре, отвътре, отвън. Помогнете моля :)
rosencetooo
01-29-2011, 18:33
Най-добре отиди на козметик с тази снимка и покажи как искаш да ти ги направи , а после сама ще си ги оформяш пак :)
ти хубаво искаш такива, но дали ще ти отиват на формата на лицето? ..
По - добре иди веднъж на козметик, консултирай се какво точно ще ти подхожда, нека те направи веднъж и от там нататък си поддържай формата .. :-o
FuckingFreak
01-29-2011, 18:37
Очертаваш с молив или някакъв флумастер/маркер (по възможност да не е перманентен) така както искаш да са ти и просто махаш излишното
На всеки човек веждите му растат под определена форма спрямо формата на лицето и на някои просто са им закръглени,на други са с чупка и не знам колко може да се коригира това.
Очертаваш с молив или някакъв флумастер/маркер (по възможност да не е перманентен) така както искаш да са ти и просто махаш излишното дадада с латекс да се намаже направо никви такива и после скубане!
моливче му е цаката :D
Както останалите и аз те съветвам да отидеш при някоя козметичка и де се съветваш с нея. Плюс това тя ще ти каже, дали така ще ти отива или не. Ако не ти отива просто няма да има смисъл. Козметичките най-добре знаят какви вежди на какво лице подхождат! :)
това момиче на снимката има идеално лице много нежно затова и отиват по заострени вежди и като е гледаш сигурно си викаш оф много хубави вежди има искам и аз такива.. и аз бях така.. и повярвай по добре отиди на козметик не прави такава грешка като мене козметичката ми каза че чак до лятото ще ми направи веждите перфектни и подходящи за моето лице .. моите вежди имат голяма чупка ама козметичката ми каза че на мен ще ми отиват вежди от тия по правите и които са само с лека чупка защото имам малки очи и този тип вежди щели да ми отварят очите.. така че наистина отиди не взимат кой знае колко пари :P
Отиди на козметик. Дори и да пробваш там с маркери, моливчета, латекси, ако не ги направиш напълно симетрични става цирк. :lol:
Отиди на козметик. Дори и да пробваш там с маркери, моливчета, латекси, ако не ги направиш напълно симетрични става цирк. :lol:
наистина така е.. и като ти ги оформи после сама можеш да си ги поддържаш :P
anonymous708973
01-30-2011, 08:10
Аз съм пълен инвалид. Ходя на козметичка веднъж на месец и после се опитвам сама и в резултат съм сууупер зле :lol: Сега съм решила всеки ден да махам новопоявилите се косъмчета, за да ми стоят така, че просто съм влюбена в начина, по който ги оформя.
За такава голяма промяна като чупката... отиди да те направят - 4-5 лв струва и после ги поддържай. :)
ValLoveYa
01-30-2011, 08:14
На всеки човек веждите му растат под определена форма спрямо формата на лицето и на някои просто са им закръглени,на други са с чупка и не знам колко може да се коригира това.
+
Или имаш чупка/извивка или нямаш...така стоят нещата. А ако толкова много искаш такава форма се консултирай с козметичка
Lovegood
01-30-2011, 09:18
Моите вежди пък обикновено са си с чупка, та режих един път да ескпериментирам и да махна чупката, че да видя как ще съм и резултата беше плачевен. :-D
Много зависи от формата на лицето и очите. Прецени дали ще ти отива и отиди на козметик, защото рискуваш да ходиш като палячо, докато ти пораснат пак веждите, ако пробваш сама да се направиш :)
n3zabrawiimaa
01-30-2011, 09:31
Добре, а сещате ли се, че щом в момента е с такава форма НЯМА НАЧИН ей така да се дигнат нагоре и да се направи чупка ?!
sHaDy_sOuL
01-30-2011, 09:44
Имаш или нямаш чупка.. И на мен много ми харесват с извивка и карам моята козметичка да ми ги прави така, обаче се получава съвсем лека чупка.. Тя казва, че аз просто нямам естествена чупка и ако искам да ми направи по ясно изразена трябва много да ги изтъни, а аз не харесвам тънки вежди и за това отказвам.. но и така са сладки.. имат лека чупчица. :) Просто отиди при някоя кадърна и й кажи, че искаш чупчица и тя ще направи каквото може. :P