.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на gret4ety

Как постигате извивката на веждите

Не ходя на козметик, не мисля и да ходя. Сама си оформям веждите но винаги се получава нещо такова - http://news.fashion.bg/img10/vejdi-b1.jpg Няма извивка в края а цялата вежда е като една дъгичка. Ще пусна снимка на едно момиче от сайта, на което много ми харесаха веждите и, надявам се ако види темата да пише - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4158382_n.jpg Искам да постигна нещо такова но незнам как. Откъде да и скубя - отдолу, отгоре, отвътре, отвън. Помогнете моля

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Най-добре отиди на козметик с тази снимка и покажи как искаш да ти ги направи , а после сама ще си ги оформяш пак
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ти хубаво искаш такива, но дали ще ти отиват на формата на лицето? ..
    По - добре иди веднъж на козметик, консултирай се какво точно ще ти подхожда, нека те направи веднъж и от там нататък си поддържай формата ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Очертаваш с молив или някакъв флумастер/маркер (по възможност да не е перманентен) така както искаш да са ти и просто махаш излишното
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

На всеки човек веждите му растат под определена форма спрямо формата на лицето и на някои просто са им закръглени,на други са с чупка и не знам колко може да се коригира това.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Очертаваш с молив или някакъв флумастер/маркер (по възможност да не е перманентен) така както искаш да са ти и просто махаш излишното
    дадада с латекс да се намаже направо никви такива и после скубане!

моливче му е цаката

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Както останалите и аз те съветвам да отидеш при някоя козметичка и де се съветваш с нея. Плюс това тя ще ти каже, дали така ще ти отива или не. Ако не ти отива просто няма да има смисъл. Козметичките най-добре знаят какви вежди на какво лице подхождат!

това момиче на снимката има идеално лице много нежно затова и отиват по заострени вежди и като е гледаш сигурно си викаш оф много хубави вежди има искам и аз такива.. и аз бях така.. и повярвай по добре отиди на козметик не прави такава грешка като мене козметичката ми каза че чак до лятото ще ми направи веждите перфектни и подходящи за моето лице .. моите вежди имат голяма чупка ама козметичката ми каза че на мен ще ми отиват вежди от тия по правите и които са само с лека чупка защото имам малки очи и този тип вежди щели да ми отварят очите.. така че наистина отиди не взимат кой знае колко пари :P
    • God is a D J •

Отиди на козметик. Дори и да пробваш там с маркери, моливчета, латекси, ако не ги направиш напълно симетрични става цирк.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Цитирай Първоначално написано от rand0m
    Отиди на козметик. Дори и да пробваш там с маркери, моливчета, латекси, ако не ги направиш напълно симетрични става цирк.
    наистина така е.. и като ти ги оформи после сама можеш да си ги поддържаш :P
    • God is a D J •

anonymous708973
    Guest
    Аз съм пълен инвалид. Ходя на козметичка веднъж на месец и после се опитвам сама и в резултат съм сууупер зле Сега съм решила всеки ден да махам новопоявилите се косъмчета, за да ми стоят така, че просто съм влюбена в начина, по който ги оформя.
    За такава голяма промяна като чупката... отиди да те направят - 4-5 лв струва и после ги поддържай.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    На всеки човек веждите му растат под определена форма спрямо формата на лицето и на някои просто са им закръглени,на други са с чупка и не знам колко може да се коригира това.
    +

Или имаш чупка/извивка или нямаш...така стоят нещата. А ако толкова много искаш такава форма се консултирай с козметичка
    Humans need fantasy to be human.

Моите вежди пък обикновено са си с чупка, та режих един път да ескпериментирам и да махна чупката, че да видя как ще съм и резултата беше плачевен.
    Много зависи от формата на лицето и очите. Прецени дали ще ти отива и отиди на козметик, защото рискуваш да ходиш като палячо, докато ти пораснат пак веждите, ако пробваш сама да се направиш
    I still have feelings...
    you are my passion.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Добре, а сещате ли се, че щом в момента е с такава форма НЯМА НАЧИН ей така да се дигнат нагоре и да се направи чупка ?!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Имаш или нямаш чупка.. И на мен много ми харесват с извивка и карам моята козметичка да ми ги прави така, обаче се получава съвсем лека чупка.. Тя казва, че аз просто нямам естествена чупка и ако искам да ми направи по ясно изразена трябва много да ги изтъни, а аз не харесвам тънки вежди и за това отказвам.. но и така са сладки.. имат лека чупчица. Просто отиди при някоя кадърна и й кажи, че искаш чупчица и тя ще направи каквото може. :P
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си