View Full Version : Една и съща вечеря..всяка вечер?!!!
snekity94
01-30-2011, 04:09
Значи може да ви се трува тъпа темата....но случва ли ви маиките ви сервират една и съ6та вечеря през вечер?!!! Защтото аз не понасям да ям нещо от миналата ве4ер :? а в нас постоянно се сервира супа и ми е писнало вече от супа :-x
Да не говорим за манджите които ям...и 4е ме е срам да поканя и една приятелка в нас..защото ще разкаже на приятелките ми какво ям и ще умра от срам :booooomb:
MishoShamara
01-30-2011, 05:04
Научи се да готвиш. Ако това е невъзможно, дай линк на майка ти към темата, евентуално да ти влезе у положението.
RaisedOnRock
01-30-2011, 07:06
:razz: Да ти имам проблемите.
Еми,щом толкова недоволстваш,потърси рецепти в Нета и почвай да готвиш.Не е толкова трудо. :wink:
Уууууааауууу-сякаш приятелката ти е приятелка само заради манджите.
К'во се оплакваш -има хора,които нямат и толкова.Като не ти харесва готви ти-ама то хем не можеш,хем претенции .Зленца
anonimchetou
01-30-2011, 07:35
Подкрепям горното мнение. Като имаш претенции научи се да готвиш и готово. Ще си готвиш сама това, което ти се яде. И аз мога да се оплаквам ,че супер много ми се ядат супички и вкусни манджи, а в къщи се готви само Виетнамска кухня, но не съм го направила, защото има хора , които стоят гладни с дни.
titinkaa
01-30-2011, 07:50
Еми кажи на майка си,да сготви нещо по различно,като толкова са ти омръзнали едни и същи неща.Или почни ти да готвиш.
Недоволстваш, че майка ти ти СЕРВИРА всяка вечер супа..ама чакай малко, тя да не ти е някаква лична готвачка и/или сервитьорка?! Сливи ли имаш в устата да и предложиш примерно двете да направите някаква вечеря или пък да предложиш ти да спретнеш вечерята... Не може само с мрънкане по форуми..иначе сигурно претендираш, че си достатъчно голяма за излизане вечер (ПРИМЕРНО) и подобни неща, но не можеш да говориш с майка си като голям човек...А това за приятелката дори няма да го коментирам...
vagarious
01-30-2011, 08:31
Недоволстваш, че майка ти ти СЕРВИРА всяка вечер супа..ама чакай малко, тя да не ти е някаква лична готвачка и/или сервитьорка?! Сливи ли имаш в устата да и предложиш примерно двете да направите някаква вечеря или пък да предложиш ти да спретнеш вечерята... Не може само с мрънкане по форуми..иначе сигурно претендираш, че си достатъчно голяма за излизане вечер (ПРИМЕРНО) и подобни неща, но не можеш да говориш с майка си като голям човек...А това за приятелката дори няма да го коментирам...
Точно така ! :?
Еее тва е върха на просотията!Да те е срам от храната :lol: :lol: :lol:
chemist9009
01-30-2011, 09:41
Еми научи се да готвиш щом не искаш да ядеш една и съща храна.Btw хубав аватар 8) 8) 8-)
Greennight
01-30-2011, 10:12
Ти не можеш да ядеш 2 дни подред 1 и също ? На мен майка ми като направи 1 мусака или картофи с месо само тва ям със седмици :lol:
rozenkrants
01-30-2011, 11:42
и приятелката ти точно какво очаква да се яде у вас?Поне аз като поканя компания с приспиване или просто да хапнем у нас,ядем каквото има или,ние готвим.Не толкова сложно да сготвиш нещо сама има стотици готини рецепти из нета,които не изискват кой знае какви продукти.Не стига,че жената е седнала да сготви и да ти го сервира :x
zlatit0o
01-30-2011, 11:59
LOL.. какво срамно има във супата? И престани да се оплакваш, ами се радвай че не си умряла от глад, защото има много хора които умират за две лъжици супа.
Като толкова не харесваш супите на майка си, готви ти!
Неблагодарница...
justoneamazing
01-30-2011, 13:08
мисля че вече е "нахранена" добре =; ...
а инъче така е... извода е че трябва да си благодарна на това което имаш,и не е лошо да се научиш да готвиш,едно че ще отмениш майка си в нещо,друго че ще задоволиш нуждите си от "разнообразна" храна и трето самото удовлетворение от това че си положила труд да сготвиш нещо сама и резултата накрая да е повече от положителен. На мен лично ми е много забавно и обичам да доставям удоволствие както на себе си така и на другите като им готвя,мисля че съм решила вече какво ще работя :lol: .... голяма е краста,като почнеш просто няма спиране, искаш да се научиш на повече и все повече неща :lol: ( или поне за мен)
Бахти и претенциите...
Ти се радвай, че изобщо има какво да ядеш.
И аз така съм много злояда и нищо не ми се яде, мислех че майка ми ми е виновна, че все готви неща, които не ям... докато не се научих сама да си готвя откакто не живея в къщи и сега се яде само спагети, мусака и пиле на грил :D :D :D
Не знам като ми омръзнат какво ше правя, щото само това ям :D :D :D
Майка ти е да речем до 6-7 часа на работа. Ти си на училище до 1-2, даже сигурно си и грипна ваканция сега. И все пак и остава време да сготви, а ти цял ден не можеш дори едни яйца да забъркаш? Горко му на бъдещия ти съпруг :razz:
zviar7539
01-30-2011, 19:25
Ами щом не ти харесва,сготви си нещо което ще ти хареса или си купи нещо от магазина,ако имаш пари.
Някои хора нямат какво да ядат,ти пък и с претенции.
vilito2589
01-30-2011, 20:04
Не знам в кой град живееш, но тръгни по центъра ии преброй хората, които мръзнат навън ии просят пари за хляб .. не се оплаквай толкова много. И вкъщи е нещо подобно за тва когато не ми се яде сготвеното от мама или баба си правя принцеси .. сещаш ли се хубавите филиййки с квото си пожелаеш отгоре. Не ми се вярва вашите да не ти дадат да си направиш. А ако не дават кажи на майка си, че искаш нещо друго за ядене или както всички ти казаха седни си на задника пред компа ии потърси някоя рецепта .. или си поръчай пица. :D :D
snekity94
01-30-2011, 21:15
Съжалявам но н е съм очаквала да ме нападате.
аз харесвам супа..но всеки път едно и също ми омръзва :?
И ако няма да ми дадете нужен съеет заключите темата!
n3zabrawiimaa
01-30-2011, 21:38
Поне майка ти готви :)
bubkaa93
01-31-2011, 13:31
може майка ти да няма време да готви и,ако искаш нещо по различно си сготви ти нещо :)
kuklichka_bg
01-31-2011, 20:20
майка ми готви е тя едно и също
Едната вечер ще е супа от месо,посе от картофи,после заедно.След това прави същото само,че като яхния. 8-) Тук таме парве някой бобец и леща 8-)
На мен вече ми е все там,тей ли инъче не ги ям.
TheNewReligion
01-31-2011, 20:45
:lol:
BlackEyedPeas
01-31-2011, 21:25
Ами просто й кажи да сготви нещо друго, не мисля, че ще те налапа. :-o
StolenBliss
01-31-2011, 21:38
и приятелката ти точно какво очаква да се яде у вас?Поне аз като поканя компания с приспиване или просто да хапнем у нас,ядем каквото има или,ние готвим.Не толкова сложно да сготвиш нещо сама има стотици готини рецепти из нета,които не изискват кой знае какви продукти.Не стига,че жената е седнала да сготви и да ти го сервира :x
Подкрепям ;-)
snekity94
01-31-2011, 21:48
майка ми готви е тя едно и също
Едната вечер ще е супа от месо,посе от картофи,после заедно.След това прави същото само,че като яхния. 8-) Тук таме парве някой бобец и леща 8-)
На мен вече ми е все там,тей ли инъче не ги ям.
Същaта работа е в нас.От две манджи миналата вечер.. тя ще ми праи нова :shock: :?
Taка не се готви нещо!! няма да се научи да готви като хората! вече ми е писнало предпочитам да си вземам храна от вън :booooomb:
покажи и това което на теб ти се яде
ии сгответе двете...
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-31-2011, 23:43
ето ти възможност да се научиш да готвиш! :) аз още не знам как да готвя :( така както майка ме е разглезила... ;D тя винаги готви, по няколко яденета и по принцип почти всеки ден се готви вкъщи.. :-o
mimeto999
02-01-2011, 21:25
+1
mimeto999
02-01-2011, 21:26
+1
snekity94
02-02-2011, 06:56
Довечера ще си купя пица!!
Голямо геройство. Направо нямам думи за темата... Майка ти се скъсва от бачкане, за да имаш ти каквото искаш, да ходиш по кафенца, да си купуваш последните модни дрешки, да имаш интеренет, да можеш да живееш... А ти стоиш и мрънкаш как готви? Еми извинявай, но това е адска неблагоарност. Майка вкъщи пък напоследък готви много рядко, и кво? Или аз готвя или си правим нещо набързо.... Не си давай парите навънка... По добре се научи сама да се оправяш.
А приятелката ти... Кво очаква? Първо, второ, трето и десерт?
Cybershot
02-02-2011, 09:51
Днешната младеж пълна деградация... Толкова ти е приятелка тая значи. Приятелки сте колкото ей така и като разбере нещо за теб или ти за нея и трябва да се разгласи навсякъде - така не правят приятелите, така правят лицемерите. Пък какво имаш против храната? На мен ми харесват супите и ям почти всичко. Има хора, които не могат да си позволят 3 хранения на ден. Те дали имат такива претенции като теб? Не, нямат, защото просто не могат да си позволят лукса "вечеря". Много сте разлигавени днешната младеж. Уважавай труда на майка си. Има и друг вариант. Ако наистина не и се отдава готвенето (има и такива) се хвани и почни и ти да се занимаваш с готвенето, тъкмо ще и помагаш и няма да киснеш по кафетата с твоите "приятелки". Също се замисли колко са ти "приятелки" и какво разбираш под думата "приятел".
Greennight
02-02-2011, 15:16
Иначе донякъде авторке са прави потребителите с нападките си.Ти си 94 набор.След 2 години ставаш на 18,тогава кой ще ти готви ?Аз дето съм момче и не обичам много да готвя(после трябва да мия тенджери и други глупости) го правя,ако се налага,ами ти...
Днешната младеж пълна деградация... Толкова ти е приятелка тая значи. Приятелки сте колкото ей така и като разбере нещо за теб или ти за нея и трябва да се разгласи навсякъде - така не правят приятелите, така правят лицемерите. Пък какво имаш против храната? На мен ми харесват супите и ям почти всичко. Има хора, които не могат да си позволят 3 хранения на ден. Те дали имат такива претенции като теб? Не, нямат, защото просто не могат да си позволят лукса "вечеря". Много сте разлигавени днешната младеж. Уважавай труда на майка си. Има и друг вариант. Ако наистина не и се отдава готвенето (има и такива) се хвани и почни и ти да се занимаваш с готвенето, тъкмо ще и помагаш и няма да киснеш по кафетата с твоите "приятелки". Също се замисли колко са ти "приятелки" и какво разбираш под думата "приятел".
А едно време какви възпитани бяхмеее! 8-) . А към темата:
Аз лично бих казал на майка си, че ми е омръзнало едно и също всяка вечер, а ако това не подейства ще си поръчвам храна от някой ресторант.
Btw верно уникален аватар 8) :)
chemist9009
02-02-2011, 15:23
Проблема на авторката е,че не иска да консумира еднообразна храна направена от майка й,но не иска и да готви поради някакви лични причини 8) 8)
mynichka
02-02-2011, 16:20
Просто поговори с нея или и помагай да готвите заедно.
Да не би твоята приятелка да очаква ето това http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E4/SuV2Q7XMDVI/AAAAAAAADhE/fwPWhpFSuYY/s320/food13.jpg&imgrefurl=http://www.bg-mamma.com/index.php%3Ftopic%3D520636.630&usg=__XHHE4qcgDUw9p8lPdyj0TkL7Eb8=&h=300&w=300&sz=25&hl=bg&start=105&sig2=qx5x1q8QDKgfXhZI3Gh2uQ&zoom=1&tbnid=kJS1Fh-KkY-qhM:&tbnh=168&tbnw=168&ei=SZRJTdWoGoqWOpropQ8&prev=/images%3Fq%3D%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2580%25D1%2 584%25D0%25B5%25D0%25BA%25D1%2582%25D0%25BD%25D0%2 5B0%2B%25D1%2585%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25BD%25D 0%25B0%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1126%26 bih%3D636%26tbs%3Disch:10%2C3478&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=290&oei=OJRJTa69GIPpObb1xOcP&esq=8&page=8&ndsp=16&ved=1t:429,r:1,s:105&tx=114&ty=83&biw=1126&bih=636
Ииии не че нещо ама темата ти е тъпа! Вече ти казаха някой и толкова нямат!
Като не ти се ядът се супи ми вземи си опържи яйца съмняваме, че не знаеш как :D
Бахти и претенциите...
Ти се радвай, че изобщо има какво да ядеш.
+1 :x
snekity94
02-03-2011, 12:49
Да не би твоята приятелка да очаква ето това http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E4/SuV2Q7XMDVI/AAAAAAAADhE/fwPWhpFSuYY/s320/food13.jpg&imgrefurl=http://www.bg-mamma.com/index.php%3Ftopic%3D520636.630&usg=__XHHE4qcgDUw9p8lPdyj0TkL7Eb8=&h=300&w=300&sz=25&hl=bg&start=105&sig2=qx5x1q8QDKgfXhZI3Gh2uQ&zoom=1&tbnid=kJS1Fh-KkY-qhM:&tbnh=168&tbnw=168&ei=SZRJTdWoGoqWOpropQ8&prev=/images%3Fq%3D%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2580%25D1%2 584%25D0%25B5%25D0%25BA%25D1%2582%25D0%25BD%25D0%2 5B0%2B%25D1%2585%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25BD%25D 0%25B0%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1126%26 bih%3D636%26tbs%3Disch:10%2C3478&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=290&oei=OJRJTa69GIPpObb1xOcP&esq=8&page=8&ndsp=16&ved=1t:429,r:1,s:105&tx=114&ty=83&biw=1126&bih=636
woow тва е страхотно :shock: :P
Такова искам!
vampgirl
02-03-2011, 15:49
^
facepalm :shock:
mrazqkindergarten
02-03-2011, 17:41
:lol: Било я срам от приятелките.. Ей момиче, бива ли да си толко неблагодарна? Не стига, че някой ти готви ми и мрънка... Случвало се е да ям едно и също нещо и не съм умряла или си правя сама нещо като яйца, сандвичи или ако имам пари си купувам нещо.Какви са тия глезотии, баси принцесата... :?
Infection
02-03-2011, 17:53
:lol: Било я срам от приятелките.. Ей момиче, бива ли да си толко неблагодарна? Не стига, че някой ти готви ми и мрънка... Случвало се е да ям едно и също нещо и не съм умряла или си правя сама нещо като яйца, сандвичи или ако имам пари си купувам нещо.Какви са тия глезотии, баси принцесата... :?
Така е
snekity94
02-04-2011, 02:54
Абе я моля ви се за какви се мислите вие......я не ме обиждайте!!!!!!!!!!!!
принцеса съм била.. :?
Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб.. :booooomb: :booooomb:
А за к'ва се мислиш ти,че не ми стана ясно?! :x
Мързел ... Като не ти се яде едно и също си готви ти!!!Да не си малка?!
Infection
02-04-2011, 07:10
А за к'ва се мислиш ти,че не ми стана ясно?! :x
Мързел ... Като не ти се яде едно и също си готви ти!!!Да не си малка?!
Така я !!!
danibebi
02-04-2011, 12:40
Пфф, еми като не искаш, говори с нея, че искаш друго да ядеш,бе. Или просто се научи да си готвиш. Ние с кво да ти помогнеме тука, че ядеш едно и също? Говори с майка ти и готово. :-x
SunshineGirl317
03-04-2011, 15:38
Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб.. :booooomb: :booooomb:
Е и к`во сме ти виновни ние !?
Както казаха и по-горе, не стига, че майка ти готви, ами и претенции. Има хора, които УМИРАТ за това, което ти ядеш. Като толкова не ти харесва си сготви сама или просто кажи на майка си, че искаш да сготви нещо по-разнообразно.
nessparty
04-25-2011, 10:49
Абе вие сте ебатии хората. . някои деца нямат нито семейства и какво да ядат а вие даже се оплаквате .. тцтцтц :o :? :? :? :x Авторке, радвай се, че имаш подслон и че все пак се храниш, каквто като е еднаква, нали ядеш, готви си сама тогава ..божеее аман от такива като теб ;х;х;х
nessparty
04-25-2011, 10:54
Абе сготви ти, като те е срам ;х направи пица, омлет . . толкова ли е трудно, не знам ние за какви се мислим, ама ти очевидно се мислиш за принцеска ;););) :-)
Сори за спамовете !!
Аз пик имам друг проблем, майка ми готви 10 пъти годишно, през другото време сме на сирена и ядки, понякога печени филийки,чушки от буркан или спагети който стават за 20 мин. И знаеш ли какво правя като ми писне ? Отивам и си сготвям нещо...
чакай бе тя приятелката ти като дойде цяла седмица ли ше седи че да разбере че ядете едно и също!?ебати хората...
vankata5555555
04-25-2011, 11:52
Еее вие пък,ще я набиете още малко...Точно защото си е у тях и си има майка трябва да яде каквото и харесва.Аз тренирам като луд по цяла седмица и дава 1 куп пари за добавки,лекарства и какво ли не и като се прибера и има някоя постна манджа,а не 2-3 пържоли+ориз или картофи ?Храната е много важна без значение дали тренираш,дали се боцкаш или по цял ден се шляеш.Аз просто спрях всякакви взаимоотношения с майка,почнах да се държа гадно с нея,да не и помагам и сега горе-долу хапвам като хората.
Уууууааауууу-сякаш приятелката ти е приятелка само заради манджите.
К'во се оплакваш -има хора,които нямат и толкова.Като не ти харесва готви ти-ама то хем не можеш,хем претенции .Зленца
+1+1
Сериозно ли я има тази тема !? о боже. :shock: :shock: :shock:
За бога, познавам една такава, копие на теб е, напълно!! Ни знае да готви, ни да чисти, ни нищо, един боклук е станала... :x И ти ли искаш да си като нея, завършека на нещата няма да е по-добре от нея.. :booooomb: Като имаш претенци се научи на домакинска работа и по-конкретно да готвиш! :? :? Един ден като имаш семейство какво - мъжът ли ще ти готви, яя стига, вземи се в ръце.. И да - принцеса си! :x А и настина - не трябва да те е срам от приятелките ти, а да те е срам от самата себе си! :-x Просто си прекалено глезена, а щом си такава - свиквай с това, което ти готви майка ти, ти така или иначе няма да се промениш особено.. :-x А и може жената да няма пари да купи нещо по-различно знам ли.. Дее и тъпите хора, направо цепиш мрака с тая тема, честно ти казвам.. :x :x
SisiStrange
04-25-2011, 19:57
Егати и смахнатата кифла. :D Откакто Господ създаде "Малки тайни" за почти всичко, човек може да си сготви:
а) бързо;
б) лесно (стига да може да чете);
в) сравнително евтино.
То трябва да си егати и профана, за да не можеш да забъркаш нещо в рамките на половин-1 час.
На тази възраст замисляла ли си се, че за едно момиче е ВАЖНО да може да готви? Един ден мъжът ти като каже: "Жено, искам мусака с ориз, кайма и гъби!", а ти му отговориш: "Ни могЪ да готвЪ, мен МаминКа ми ГотВи." човека ще избяга със 100 км/ч при някое скромно същество без такива големи претенции, което знае как се държи тиган.
Colouring
04-25-2011, 21:07
Страхотен проблем. :shock:
Ти се радвай,че още ти готви,че като те гледам и това не заслужаваш.
Може да не ти е приятно, но все пак ядеш нещо, нали? Не е като да не ядеш изобщо.
SlowDownBaby
04-26-2011, 19:58
Абе извинявайте,ама какви сте вие да я нападате ? Нито я познавате,нито сте й в положението,че да се държите така нагло.Май вие сте превзетите в тая тема.
Имам приятелка на която майка е пълен МЪРЗЕЛ,нити готви,нито чисти,нито работи,нито си гледа децата.Знае да готви само една мусака.В такъв случай ако приятелката ми пусне тема да се оплаква пак ли тя ще е виновна,че няма жена до нея,която да се държи като майка ? Оня ден майка й направи скандал,защото навън беше 12 градуса и било "много студено",а якето й било за пране и не можела да отиде до магазина.И това всеки път.По цял ден играе на игрите във фейсбук и не върши нищо.От къде знаете,че и това момиче не е в същото положение ?
Още нещо.Аз съм на 18 - не мога да готвя.Не защото не искам,а защото просто отношенията с майка ми не са добри,и като искам да гледам как се готви,тя само ми казва да не й вися на главата да й преча.Ако на момичето случая й е такъв ? Отново ли тя е виновна.Мислете малко преди да пишете,тъпаци....
Защо просто не кажеш на майка ти ?
А хич ? :? И кво те е срам пред приятелките ти . Няма да ги каниш у вас я . Ти като ходиш у тях кво ядете ? :-o
NambyPamby
04-27-2011, 21:46
Винаги ми е било супер странно, когато някой каже "не мога да готвя". Живеем в 21 в., малцина са онези без компютър вкъщи и свободен достъп до интернет, има толкова много сайтове и форуми, и хиляди, хиляди публикувани рецепти. Нещата са описани подробно, толкова подробно, че са написани и съвсем основни неща, които всеки би трябвало да знае поне от някаква обща култура. Просто е безумие да кажеш "не мога да готвя" или да мрънкаш какво готвят вашите. "Проба - грешка" са казали хората. Ако не стане от първия път, ще стане от втория. Да не говорим, че приготвянето на самостоятелна вечеря не е чак толкова непосилно(тук е моментът да благодарим на полуфабрикатите). Ми то най-елементарното, за което се сещам на прима виста, е да си вземеш един зеленчуков микс от близкия супермаркет, да го свариш и да добавиш масло или да го прибавиш към една голяма зелена салата.
Просто Ви... мързи. И е по-лесно да мрънкате.
sToyAncHo
04-28-2011, 18:47
Готви спагети...Хем те наяждат, хем са лесни...Нищо трудно :)
Така е като имигрирате в София!
djipsito
04-28-2011, 23:05
Майка ми винаги ни пита кво ни се яде, рядко се случва да не готви и който е гладен вършее в кухнята..
Намери някоя рецепта в интернет, квото ти хареса и предложи на майка ти да сготвите заедно. Така хем ще се научиш да готвиш, хем на майка ти ще й стане приятно, че искаш да се учиш, пък и ще се сближите.
Съгласна съм с едно мнение по-горе, че ви мързи. Като не ви понася нещо се изнасяйте или се научете. Сигурно елементарни неща не можеш да свършиш вкъщи. Ютия можеш ли да хванеш ? Мазнини знаеш ли как се мият ? Чершафи знаеш ли как се слагат ? Пералня можеш ли да пуснеш ?
100% не си само ти такава разглезена и мързелива. Момичето по-горе на 18, което каза, че не може да готви също ме учудва..
Помня като бях малка, преди да изляза да играя с комшииките, помагах вкъщи. Те също. И ако някоя свърши първа отиваше да помага на другата..
Ще идеш един ден да учиш в друг град, тогава няма мама да ти готви, а като не ти стигат парите за квартира, учене и елементарни други нужди, едва ли ще се чудиш какъв боклук да си вземеш от магазина просто да закършиш. А като се задомиш с някой, кво ? Не знам кой мъж ще вземе такава жена...
Един ден ако имам момче ще го науча как се вършат някои работи, че като гледам кво става... :? едва ли ще искам да стои гладен, неизпран и да живее в мизерия...
Яж това което ти слагат на масата и бъди благодарна, че имаш нещо което да ядеш.Приятелката ти надали се интересува какви манджи готви майка ти, а щом толкова не ти харесва се научи да готвиш и си прави това което на тебе ти харесва.
someonerandom
05-14-2011, 13:45
Абе извинявайте,ама какви сте вие да я нападате ? Нито я познавате,нито сте й в положението,че да се държите така нагло.Май вие сте превзетите в тая тема.
Имам приятелка на която майка е пълен МЪРЗЕЛ,нити готви,нито чисти,нито работи,нито си гледа децата.Знае да готви само една мусака.В такъв случай ако приятелката ми пусне тема да се оплаква пак ли тя ще е виновна,че няма жена до нея,която да се държи като майка ? Оня ден майка й направи скандал,защото навън беше 12 градуса и било "много студено",а якето й било за пране и не можела да отиде до магазина.И това всеки път.По цял ден играе на игрите във фейсбук и не върши нищо.От къде знаете,че и това момиче не е в същото положение ?
Още нещо.Аз съм на 18 - не мога да готвя.Не защото не искам,а защото просто отношенията с майка ми не са добри,и като искам да гледам как се готви,тя само ми казва да не й вися на главата да й преча.Ако на момичето случая й е такъв ? Отново ли тя е виновна.Мислете малко преди да пишете,тъпаци....
На нея проблемът и не е че майка и готви само едно нещо,а че я е срам от приятелките и(никой не знае защо).Майка и уж готвеше само супа,после изведнъж се появи и боб,а прочетох около една трета от темата.Да не говорим,че тя очевидно иска ново кулинарно чудо всяка вечер:
Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб.. Surprised Surprised Сега сравни това с положението на приятелката ти и помисли.
А,и откъде знаем,е това момиче не е в същото положение ли?Ами тя каза ли,че е?Не мисля.Каза единствено,че я е срам да покани приятелка на манджа/боб(между другото аз ли съм тъп,че не мога да разбера какво толкова срамно има да имаш боб вкъщи?)
днес хапна ли си супичка ? :)
VampireLover3
05-15-2011, 16:37
Заведи приятелката си на ресторант поне да разкаже на другите колко си богата! Да ва ... в тъпите материалисти.. като чели тя ще доде да ви гледа в тенджарите какво има .. и кво като готви майка ти супи научи се да си готвиш сама! Мойта майка ако беше при мен щях да я карам само супи да ми прави!
LoveChocolate
05-27-2011, 16:41
Има хора които умират от глад .. а ти се оплакваш от храната която родителите ти усигоряват ... :o
Кажи на майка си, че искаш нещо по различно за ядене дори може да и предложиш да и помогнеш, ако не иска приготвяй си нещичко сама.
:lol: Тцтц.. Аз по принцип обожавам супа! И мама понякога направи нещо в неделя да речем, и го ядем чак до сряда-четвъртък, та дори и до другата неделя! Не се излагай! Да не мислиш, че твоята приятелка яде само прелести.. :-o
mMemories
05-30-2011, 14:40
Тъй като слава богу нямам този проблем (Майка ми готви само това което обичам и ако реши да изпробва нещо ново и не ми хареса повече ни ми го готви пък и като и на тримата вкусовете ни са толкова различни готви на всеки поотделно) не мога да ти кажа със сигурност какво да правиш ще ти кажа само да се пробваш да готвиш.
exxxclusive
07-12-2011, 16:28
Да ! бее..даже става банално :D
TheBobqk
07-12-2011, 16:32
Напълно подкрепям.
iBloodSucker
07-14-2011, 08:03
Лигава неблагодарница. :?
RageAgainstTheMachine
07-14-2011, 10:50
:-o
Да ти имам проблемите...
zlatit0o
07-14-2011, 10:55
Лигава неблагодарница. :?
GregoryHouse