- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Една и съща вечеря..всяка вечер?!!!
Значи може да ви се трува тъпа темата....но случва ли ви маиките ви сервират една и съ6та вечеря през вечер?!!! Защтото аз не понасям да ям нещо от миналата ве4ера в нас постоянно се сервира супа и ми е писнало вече от супа
![]()
Да не говорим за манджите които ям...и 4е ме е срам да поканя и една приятелка в нас..защото ще разкаже на приятелките ми какво ям и ще умра от срам![]()
Научи се да готвиш. Ако това е невъзможно, дай линк на майка ти към темата, евентуално да ти влезе у положението.
Да ти имам проблемите.
Еми,щом толкова недоволстваш,потърси рецепти в Нета и почвай да готвиш.Не е толкова трудо.![]()
Уууууааауууу-сякаш приятелката ти е приятелка само заради манджите.
К'во се оплакваш -има хора,които нямат и толкова.Като не ти харесва готви ти-ама то хем не можеш,хем претенции .Зленца
Подкрепям горното мнение. Като имаш претенции научи се да готвиш и готово. Ще си готвиш сама това, което ти се яде. И аз мога да се оплаквам ,че супер много ми се ядат супички и вкусни манджи, а в къщи се готви само Виетнамска кухня, но не съм го направила, защото има хора , които стоят гладни с дни.
Еми кажи на майка си,да сготви нещо по различно,като толкова са ти омръзнали едни и същи неща.Или почни ти да готвиш.
Недоволстваш, че майка ти ти СЕРВИРА всяка вечер супа..ама чакай малко, тя да не ти е някаква лична готвачка и/или сервитьорка?! Сливи ли имаш в устата да и предложиш примерно двете да направите някаква вечеря или пък да предложиш ти да спретнеш вечерята... Не може само с мрънкане по форуми..иначе сигурно претендираш, че си достатъчно голяма за излизане вечер (ПРИМЕРНО) и подобни неща, но не можеш да говориш с майка си като голям човек...А това за приятелката дори няма да го коментирам...
Еее тва е върха на просотията!Да те е срам от храната![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Еми научи се да готвиш щом не искаш да ядеш една и съща храна.Btw хубав аватар![]()
![]()
![]()
Ти не можеш да ядеш 2 дни подред 1 и също ? На мен майка ми като направи 1 мусака или картофи с месо само тва ям със седмици![]()
и приятелката ти точно какво очаква да се яде у вас?Поне аз като поканя компания с приспиване или просто да хапнем у нас,ядем каквото има или,ние готвим.Не толкова сложно да сготвиш нещо сама има стотици готини рецепти из нета,които не изискват кой знае какви продукти.Не стига,че жената е седнала да сготви и да ти го сервира![]()
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
LOL.. какво срамно има във супата? И престани да се оплакваш, ами се радвай че не си умряла от глад, защото има много хора които умират за две лъжици супа.
Като толкова не харесваш супите на майка си, готви ти!
Неблагодарница...
мисля че вече е "нахранена" добре...
а инъче така е... извода е че трябва да си благодарна на това което имаш,и не е лошо да се научиш да готвиш,едно че ще отмениш майка си в нещо,друго че ще задоволиш нуждите си от "разнообразна" храна и трето самото удовлетворение от това че си положила труд да сготвиш нещо сама и резултата накрая да е повече от положителен. На мен лично ми е много забавно и обичам да доставям удоволствие както на себе си така и на другите като им готвя,мисля че съм решила вече какво ще работя.... голяма е краста,като почнеш просто няма спиране, искаш да се научиш на повече и все повече неща
( или поне за мен)
Бахти и претенциите...
Ти се радвай, че изобщо има какво да ядеш.
И аз така съм много злояда и нищо не ми се яде, мислех че майка ми ми е виновна, че все готви неща, които не ям... докато не се научих сама да си готвя откакто не живея в къщи и сега се яде само спагети, мусака и пиле на грил![]()
![]()
![]()
Не знам като ми омръзнат какво ше правя, щото само това ям![]()
![]()
![]()
Майка ти е да речем до 6-7 часа на работа. Ти си на училище до 1-2, даже сигурно си и грипна ваканция сега. И все пак и остава време да сготви, а ти цял ден не можеш дори едни яйца да забъркаш? Горко му на бъдещия ти съпруг![]()
Ами щом не ти харесва,сготви си нещо което ще ти хареса или си купи нещо от магазина,ако имаш пари.
Някои хора нямат какво да ядат,ти пък и с претенции.
Не знам в кой град живееш, но тръгни по центъра ии преброй хората, които мръзнат навън ии просят пари за хляб .. не се оплаквай толкова много. И вкъщи е нещо подобно за тва когато не ми се яде сготвеното от мама или баба си правя принцеси .. сещаш ли се хубавите филиййки с квото си пожелаеш отгоре. Не ми се вярва вашите да не ти дадат да си направиш. А ако не дават кажи на майка си, че искаш нещо друго за ядене или както всички ти казаха седни си на задника пред компа ии потърси някоя рецепта .. или си поръчай пица.![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Съжалявам но н е съм очаквала да ме нападате.
аз харесвам супа..но всеки път едно и също ми омръзва![]()
И ако няма да ми дадете нужен съеет заключите темата!
може майка ти да няма време да готви и,ако искаш нещо по различно си сготви ти нещо![]()
майка ми готви е тя едно и също
Едната вечер ще е супа от месо,посе от картофи,после заедно.След това прави същото само,че като яхния.Тук таме парве някой бобец и леща
![]()
На мен вече ми е все там,тей ли инъче не ги ям.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами просто й кажи да сготви нещо друго, не мисля, че ще те налапа.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac