PDA

View Full Version : AUKRO.b въпрос?

Tiin
01-30-2011, 20:16
Имам въпрос относно сайта Аукро.От там си харесах разни неща..Та при положение,че съм на 12 ( а там пише,че декларирам,че съм над 18) мога ли да се регистрирам и сама с показване на ученическа лична карта да си взема поръчката от офис на Еконт?
Защото от едно момиче бях чула че тя сама си е взела поръчката от Еконт,а тя е на 13...

tonittaa
01-30-2011, 20:20
можеш, една приятелка поръча часовник от там и си го взе от еконт, на 16 е.

kiki1991
01-30-2011, 20:35
Можеш,те не искат при получаване лична карта..поне при мен никога не са въпреки че от аукро съм си поръчвала много неща.Или ако ти искат,няма да има проблем споко,поръчвай:)

Tiin
01-31-2011, 06:01
Та значи да се регистирам на мое име?

FuckingFreak
01-31-2011, 06:45
На мен също ми е много интересно за тези сайтове.. Аз съм на 13 и при мен положението е същото, интересуват ме сайтовете с наложен платеж .. Щото те от фирмата няма как да дойдат на адрес и да ми кажат "Покажи си личната карта." а тези от Еконт/Спиди независимо дали е до офис или адрес ми искат само подпис и да им дам парите 8-) И аз съм си харесала нещо от козметичен сайт и съвсем скоро ще поръчам ..

vIKToriYa
01-31-2011, 09:00
аз когато си поръчвах се рег. от името на баща ми (смисъл направих си регистрация но от негово име) ... и нали след като натиснеш на даден артикул там добави в кошницата или купи не помня ще те излъжа ти пращат писмо на посоченият е-майл (нали когато се рег. пишеш е-майл) иии там ти се изпраща писмо от продавача как да го изпрати кога и т.н. и там казах че баща ми е извън града и ще има ли проблем ако аз го получа - дъщеря му и теми казаха не няма проблем.. ии ми го донесоха още на другия ден у дома.... отворих го разгледах го и когато се уверих че е наистина това което съм поръчала и няма дефекти се подписах и им платих.

ПС: поръчвах си гривна :D
:-) :-) :-) :-)

silviq8888
01-31-2011, 09:04
И аз съм си поръчвала и съм нямала проблеми, че нямам 18 просто ми се обадиха да сляза да си я взема ! :-) :-)