Влез

View Full Version : Не мога да се възбудя

Buncheto
01-30-2011, 21:18
Здравейте аз съм момиче на 18 години и си имам приятел от година и половина и правим редовно секс.Проблема е че преди известно време като почнем да го правиме аз немога да се възбудя незнам защо но преди нямах такива проблеми . Някой можели да ми каже от какво може да бъде това :)

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

Reconecta
01-30-2011, 21:25
Макар,че досега не съм правил секс...Мисля,че трябва да пробвате нещо различно...защото само едно и също омръзва...колкото и хубаво да е...!
Пък какво различно ще има...вие си знаете...вашата фантазиика за това ви е дадена... :)

gandalfepi4
01-30-2011, 21:34
може чак сега да забелязваш че приятеля ти е грозен?

Buncheto
01-30-2011, 21:35
е е е без обиди дее .... не е грозен хубаво здраво момче е .. просто нзз защо ама немога да се възбудя ... ](*,)

gandalfepi4
01-30-2011, 21:38
ми мое да не ти е до ибане бе моме - изпити, стрес, нерви все ти влиаят върху либидото, ако имаш некви такива проблеми може да е от това.

може пък и подсъзнателно да започваш да оставаш разочарована от някакви негови черти или липса на такива или пък да ти е писнало да си с него...

кой знае освен тебе?

помедитирай си малко, мое ти излезе нещо

Buncheto
01-30-2011, 21:41
ми сигорно е от нервите защото напоследък мн се ядосвам заради многото домашни и за др неща .....

dPa3HuTeJl
01-30-2011, 22:14
Мани..и аз съм така,имам ли домашни не можем се възбудим като хората =/ пък имам ли час при зЪболекаря направо съм зомби .... :-#

Buncheto
01-30-2011, 22:19
аз незнам за какво ми се подигравате аз ви питам нешо вие само простотии говоритее .....

jettlii
01-30-2011, 22:26
психика, организъм, настроение... много причини могат да са. Отпусни се, не мисли за нищо и удължете любовната игра - нека те гали, докосва, целува и т.н, ти ще усетиш кога си готова :)

Buncheto
01-30-2011, 22:27
мерси много :-)

windowlicker
01-31-2011, 04:33
А също и ако се притесняваш непрекъснато, че няма да се възбудиш може да е друга причина.

diana199406
01-31-2011, 06:54
Божее...момичето сериозно ви пита вие се е*авате с нея.. :D
Ми миличка на всеки се случва (особено в края на срока) да е притеснен заради оценки...може би нещо те притеснява и не ти вляе добре... Както казаха причините са доста (стрес,напрежение,кофти настроение) ,но според мен явно не ти е до секс в напрегнат момент (То си е нормално) или пък постоянно ги мислиш нещата... или пък приятеля ти вече не те привлича.Знам ли...Ти самата най-добре си знаеш.Ти си тази,която трябва да си прецени от какво се получава така... Дет вика gandalfepi4 '' помедитирай си малко, мое ти излезе нещо '' :-D