- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да се възбудя
Здравейте аз съм момиче на 18 години и си имам приятел от година и половина и правим редовно секс.Проблема е че преди известно време като почнем да го правиме аз немога да се възбудя незнам защо но преди нямах такива проблеми . Някой можели да ми каже от какво може да бъде това
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Макар,че досега не съм правил секс...Мисля,че трябва да пробвате нещо различно...защото само едно и също омръзва...колкото и хубаво да е...!
Пък какво различно ще има...вие си знаете...вашата фантазиика за това ви е дадена...![]()
може чак сега да забелязваш че приятеля ти е грозен?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
е е е без обиди дее .... не е грозен хубаво здраво момче е .. просто нзз защо ама немога да се възбудя ...![]()
ми мое да не ти е до ибане бе моме - изпити, стрес, нерви все ти влиаят върху либидото, ако имаш некви такива проблеми може да е от това.
може пък и подсъзнателно да започваш да оставаш разочарована от някакви негови черти или липса на такива или пък да ти е писнало да си с него...
кой знае освен тебе?
помедитирай си малко, мое ти излезе нещо
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ми сигорно е от нервите защото напоследък мн се ядосвам заради многото домашни и за др неща .....
Мани..и аз съм така,имам ли домашни не можем се възбудим като хората =/ пък имам ли час при зЪболекаря направо съм зомби ....![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
аз незнам за какво ми се подигравате аз ви питам нешо вие само простотии говоритее .....
психика, организъм, настроение... много причини могат да са. Отпусни се, не мисли за нищо и удължете любовната игра - нека те гали, докосва, целува и т.н, ти ще усетиш кога си готова![]()
мерси много![]()
А също и ако се притесняваш непрекъснато, че няма да се възбудиш може да е друга причина.
Божее...момичето сериозно ви пита вие се е*авате с нея..![]()
Ми миличка на всеки се случва (особено в края на срока) да е притеснен заради оценки...може би нещо те притеснява и не ти вляе добре... Както казаха причините са доста (стрес,напрежение,кофти настроение) ,но според мен явно не ти е до секс в напрегнат момент (То си е нормално) или пък постоянно ги мислиш нещата... или пък приятеля ти вече не те привлича.Знам ли...Ти самата най-добре си знаеш.Ти си тази,която трябва да си прецени от какво се получава така... Дет вика gandalfepi4 '' помедитирай си малко, мое ти излезе нещо ''![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!