View Full Version : Зехтин + лимонов сок
FuckingFreak
01-31-2011, 09:10
Ами пак съм аз .. 8-) Значи една приятелка току-що ми каза за това - по една супена лъжица и от двете сутрин на гладно, някаква нейна позната свалила 10тина килограма за 2 месеца.. Целта не ми е да отслабна толкова, четох в интернет че прочиствало черния дроб и действало като разхлабително (определено ще го пробвам) .. Та някой чувал ли е за това, правил ли го е ? Аз само знам, че суров зехтин, без да е в салата или някакво ястие е много гаден ..
МИИ аз си слагам в салата и 2те,но не знам :D пробвай
titinkaa
01-31-2011, 09:16
за пръв път го чувам това,може и да помага,ама аз не бих го пробвала,щом разхлабва.Не е за мен. :D
beachgirl
01-31-2011, 09:21
аа не недейй с тоя зехтинн ... :? иначе лимоновия сок ... откакто се помня пия (просто много обичам) ноо дали има ефект не мога да ти кажа
FuckingFreak
01-31-2011, 09:22
Пробвах :oops: Абе не е чак такава голяма гадост 8-) Много ми се яде салата от зеле, или в краен случай шопска, обаче имам само краставици вкъщи .. Не ми е толкова за отслабването, колкото за разхлабване, много нередовно ходя по голяма нужда на тоалетна, веднъж ходя всеки ден, веднъж пък през ден, май си зависи и от храната главно :-o Имаше нещо което ми помага- Дулколакс пико, ама все пак е лекарство и нямах намерение да го пия цял живот..
edit: и аз много обичам лимонов сок и малко прекалих :-D
kalpazanka
01-31-2011, 09:24
Пробвай с чай от сена, хапвай печени чушки на гладно, хапвай сушени сливи... все бабини лекове.
Можеш да си вземеш и сладко от рози.
titinkaa
01-31-2011, 09:29
Лененото семе помага за редовен стомах,но като го купиш ако е цяло,ще трябва да го смелиш с машинка.Иначе потърси,може да го има и смляно.
Lian4ety
01-31-2011, 12:05
Аз знам за топла вода с лимон на гладно ама това със зехтина не го знаех :-D
проблемите с нередовен стомах ги приключих като спрях да ям много сухи храни, най-вече хляб и всеки ден плодове, не пии хапчета и чайове, ще привикнеш и после става ужас, на гладно сутрин яж 2 кивита и чаша кафе, много помага(гледай след това да не си на училище) :D
milenkaa9
01-31-2011, 15:11
аз пък съм чела че лъжичка мед преди сън помагала много
иначе на мен много ми помага ( за редовен стомах) сутрин на гладно прясно мляко + лъжичка мед