View Full Version : Секс с братовчеда !?
svetlioo94
01-31-2011, 20:33
От извесно време се виждаме с едно момиче само за секс...Неска разбирам че сме 4ти братовчеди......Вярно ли е че само до 3то коляно се вчита за братовчед ? Какво да права ???
Като за начало е добре да си опознаеш родата ... :razz:
За някой хора е приемливо ,ама аз само като чуя братовчед ,ако ще 15ти да е ,някакси :?
Бе 4ти е далечен даже доста , някой хора с 2ри и 3ти правят и не ги бърка, както и да е не си сгрешил въпреки, че е малко странно 8-)
GregoryHouse
01-31-2011, 21:33
Бе 4ти е далечен даже доста , някой хора с 2ри и 3ти правят и не ги бърка, както и да е не си сгрешил въпреки, че е малко странно 8-)
Те някои правят и с братята си и сестрите си, с майките си и с бащите си. Даже ги бяха хванали един, цяло семейство. Майка,баща и 2 дъщери. Даже им бяха намерили фейсбуците...
Щом е от родата нямам такива влечения. :D
Щом е от родата нямам такива влечения. :D
Чаааакай сега, все някъде трябва да има спирачка на цялото това родство, иначе какво, всички сме роднини, наследници на първото едноклетъчно може би?
Цялата работа със секса между роднини се свежда до увеличаване на риска от генетично заболяване на детето, родено от подобен съюз, колкото по-близки роднини, толкова по-голям риск, ако така или иначе генът на въпросното заболяване присъства в семейството.
Лично мнение: ако ви е само за секс, няма никакво значение рода ли сте, не сте ли. Има значение, ако, така или иначе, си имате някакви роднински отношения. Ама така, случайно да разбереш, че твой сексуален партньор ти е роднина, при това далечен, и не планираш да отглеждате поколение - е не виждам никакъв проблем.
:D Ако щеш с със сестра си прави...Само да не забременее тогава е страшното споко! И си опознай родата братле току виж си забърсал полу сестра си... :lol:
kalpazanka
02-01-2011, 07:07
Самата идея, че ми е роднина, би ме отказала напълно.
Kokoskata
02-01-2011, 08:11
Ха ха Нали знаете народната реплика "к*р рода не признава", не се впрягай - четвърта братовчедка е далечна роднина. :D
Успех.
То едва ли в тоя четвърти братовчед ще имате някаква обща "кръв",която да е толкоз фатална.То едно време са се женили брат за сестра за да не се разваля кралската кръв....което е извратено де,ти се притесняваш за 4-ти братовчед.
LabilnaPsihika
02-01-2011, 08:29
:D Ако щеш с със сестра си прави...Само да не забременее тогава е страшното споко! И си опознай родата братле току виж си забърсал полу сестра си... :lol:
Ей голями разбирчи, ти познаваш ли 10-тите си братовчеди ? Айде моля те не давай много акъл, защото нищо умно не казваш ...
Щом е 4-ти братовчед не е толкова странно, смисъл не е за препоръчване все пак, но ако това е решението ти, никой неможе да Ви забрани да се чукате.
Ей голями разбирчи, ти познаваш ли 10-тите си братовчеди ? Айде моля те не давай много акъл, защото нищо умно не казваш ...
ДА
DarkTemplar
02-01-2011, 12:26
Продължавайте по план. Тва направи.
thefreak
02-01-2011, 12:41
Няма никаква опасност. Малко за структурата на семейството докато се стигне до 4-ти братовчеди:
Да кажем, че имаме двама братя и от тях тръгва всичко, децата им са първи братовчеди, тяхниде деца втори, и т.н.
Това значи че зад гърба си един спрямо друг, едни четвърти братовчеди имат общо: 16 Пра Пра родителя, 8 Пра родителя, 4-ма възрастни родителя(2 баби 2-ма дядовци) и 2-ма директни родителя. Като едиствената косвена кръвна връзка, която имат е от преди 4 поколения(1 поколение обикновенно се съпоставя с средната продължителност на живота, разделено на 2, с други думи около 30 години) през 1 от пра пра родителите си, които са имали заедно кръвна връзка. Близо 120 години + 15 различни източника на гени ти дават гаранция, че четвърти братовчеди почти нямат шанс да имат каквато и да било връзка. Шанса е толкова пренебрежителен, че е по вероятно да те блъсне кола на пътя, от колкото да имате кръвна връзка.
roadrunner
02-01-2011, 20:53
На една позната техните са 3-ти братовчеди :D Така, че за всеки влак има пътници :P
DonMikelle
02-05-2011, 16:23
боже, боже настанаха години да се е**т роднини.
NomNomNom
02-05-2011, 16:40
Дреме ти . И втора да беше.
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 16:59
Самата идея, че ми е роднина, би ме отказала напълно.
На същото мнение съм и аз,но в този случай той не е знаел,че са роднини,a след това е разбрал.
linoleum
02-06-2011, 07:40
Дано селото от което си има повече от 5 хил души!:)
Да не стане, че от една страна сте 4-ти братовчеди ама от друга 2-ри!:)
Greennight
02-06-2011, 08:05
4ти братовчеди тва знаете ли колко е далечно бе хора... :lol: Според мен няма никъв проблем..
ludiqtzubar96
02-06-2011, 12:34
Народната мъдрост е казала:"До 9то коляно не бива да се женят"=всичко по-малко от 9ти братовчед не бива да се ч*ка.
Щом е по-далече от сестра си я лашкай стига да не се жените пък и така по-добре ще опознаеш родата :D
VikitoRia
02-06-2011, 18:56
4ти братовчеди тва знаете ли колко е далечно бе хора... :lol: Според мен няма никъв проблем..
+1
Greennight
02-06-2011, 19:16
Народната мъдрост е казала:"До 9то коляно не бива да се женят"=всичко по-малко от 9ти братовчед не бива да се ч*ка.Пич ти чуваш ли се сам ? Изобщо няма и да разбереш,ако някой ти е 8ми братовчед,че да не бивало да се женят :lol: дори да кажем,че е 7мо коляно тва знаеш ли колко години са бе човек ? Кажи всички тия 7 човека да са живяли по 70 години тва са ти 490 години.Да не мислиш,че некой ти помни дядовците и бабите от по времето на турско робство още :lol:
waterpolohero
02-06-2011, 19:24
Луд зубаре , верно май не се чуваш тва е супер далече - 9то коляно.
По темата - Щом е след 2ро коляно лашкайте си се без огризения , няма лошо да поопознаеш родата малко , пък ако е само за секса - купон да става 8) 8) 8)
Пффф и 4-та братовчедка да ми е,пак ... При мисълта,че ми е роднина се отказвам :P ... А,че има дето го правят и с майките,и с бащите си,има ги всякакви индивиди :D На всеки границата за Taboo е различна 8)
galin4o0o
02-07-2011, 12:46
На село се ожениха,мъж и втората му братовчедка и няма проблем ...родиха и се деца(напълно нормални,не изруди) Така,че не се притиснявай клецай си ....ама не фърлят вътре,грубо е :D :D
Thrashington
02-07-2011, 13:57
От извесно време се виждаме с едно момиче само за секс...Неска разбирам че сме 4ти братовчеди......Вярно ли е че само до 3то коляно се вчита за братовчед ? Какво да права ???
Шибай я брат, хич не се замисляй :smt002 :razz:
SmilezZz
02-07-2011, 14:00
За мен няма значение кой братовчед ми е - против съм за секса с роднини.. Било то между братовчеди,било то между брат и сестра..Противно ми е..
Но в случая ти трябва да решиш какво да правиш,а не ние да ти кажем
какво да правиш..Нали се сещаш,че живота си е твой и ти вземаш решения относно нещата,които те вълнуват..
В ислямските държави това е нормално, тъй като техният Коран им го позволява. Но тъй като живееш в Европа, ще е добре да прекъснеш този си вид занимания с нея.
абе след 2ри на татъка нема страшно
Като гледам повечето от тука действат на принципа "Куцо,Кьораво,Сакато-дупка има ли е злато!" :lol:
Еми sorry,че го казах,ама и вие к'во го окуражавате ... :?
Да бе,давай,е*и,не се притеснявай,е айде малко ... все пак му е роднина! :-D
TooRareToDie
02-07-2011, 15:51
Да, продължавайте в същия дух, някой ден тя ще забременее и ще роди дете-недъг, но ще е твърде късно. Ще сте изправени пред избор, отнемане на човешки живот или създаване на човек, който цял живот ще бъде недъгав. С 2 думи, Спокс, продължавайте :-x
galin4o0o
02-07-2011, 15:53
Като гледам повечето от тука действат на принципа "Куцо,Кьораво,Сакато-дупка има ли е злато!" :lol:
Абе готин аз също съм много против това но му е 4-та братовчедка аз съм сигурен,че тука защитниците на кръвосмешението не знаете 80% от вас кой са ви 4-ти братовчеди ще ми говорите за недъзи и роднини...!
TooRareToDie
02-07-2011, 16:07
Еми да, както кажеш, някой ден пак ще поства тук, с друго заглавие на темата спокс ;] Само така, насърчавайте ги!
Щом е четвърти/та твой/я е. На братовчедка ми която ми е втора! Вече ми е духала :D Пък за секс.. страх я е :D. Братовчедка два пъти се четка 8) Хващай/го и започвайте какво чакате :grin:
justwondering
02-07-2011, 16:46
Абе вие така викате "ако ще и втора братовчедка да ти е" ама не е така. Това, че вашите мозъци само за секс мислят е друг въпрос.
Но тия, дето дават пример за връзки с първи или втори братовчед, ще ви кажа една история (ако се разровите, може да я намерите и в интернет вероятно), която ни разказваха в турция като бяхме. За техен владетел, който са го женили за втората му братовчедка, за да не излизат парите от семейството. И кво? - родили са му се три деца, и трите с проблеми. Като остарял той казал, че не е щастлив, въпреки че е страшно богат: "Как да съм щастлив и за какво са ми тези пари, като през живота си не съм купил на сина си едни обувки?" Ама замислете се преди да говорите глупости! Друга история, която ни я каза учителката по български: нейна роднина (не знам точно каква) се оженила за втори братовчед и първото им дете било недъгаво и умряло на 8. Ако ви се случи това сигурно няма да мислите "Ч*кай там пък квото стане!"
Абе готин аз също съм много против това но му е 4-та братовчедка аз съм сигурен,че тука защитниците на кръвосмешението не знаете 80% от вас кой са ви 4-ти братовчеди ще ми говорите за недъзи и роднини...!
Виж ся брат,ти май не четеш както трябва,а може би и въобще не си чел ... Аз поне не си знам 4-те братовчеди,ако имам връзка с някоя от тях ще я прекъсна веднага ... В неговия случай е същото !!! :D
bebygirl
02-07-2011, 20:32
Щом е 4-ти братовчед не е толкова странно, смисъл не е за препоръчване все пак, но ако това е решението ти, никой неможе да Ви забрани да се чукате.
те 10тите не са родени ... :Д
galin4o0o
02-07-2011, 20:47
Виж ся брат,ти май не четеш както трябва,а може би и въобще не си чел ... Аз поне не си знам 4-те братовчеди,ако имам връзка с някоя от тях ще я прекъсна веднага ... В неговия случай е същото !!! :D
Виж ся "брат" ти май не си прочел,че той излиза с нея от скоро и че нито иска да му е жената на живота нито иска да и прави дете съдейки по името му в което има "94" си прави сметка ...за това нека си се оправят и да не се притеснява ;)
TooRareToDie
02-07-2011, 21:23
Error-а не пита искаш ли или не, той ти излиза изведнъж :?
Jus7DreamBoy
02-07-2011, 22:44
хуй род не признава това за мен важи от 3 ти братовчеди нататък аз така и така не ги знам кои са ми 4,5,6 братовчедки.
Виж ся "брат" ти май не си прочел,че той излиза с нея от скоро и че нито иска да му е жената на живота нито иска да и прави дете съдейки по името му в което има "94" си прави сметка ...за това нека си се оправят и да не се притеснява ;)
Мисля,че няма нужда вече да спорим,кой е прав и кой не е!Да не пълним темата с глупости ... нека си реши той :)
Аз след трети братовчед изобщо не ги смятам за роднини, така да не те е**, няма да се жените или да е жената на живота ти, така че каквото си решиш!!!
DiabolicalSoul
02-08-2011, 19:57
и трети е далечен - човек не мое да познава всички :D
Fiction7577
02-08-2011, 20:56
Ми тук всеки ще се изкаже различно - някои хора и със 7-мият си братовчед да имат шанса, няма да го направят.
Не всеки може да преглътне това, че имат роднинска връзка с отсрещния, колкото и далечна да е тя.
Така че, зависи от твоите принципи. Ако не ти е чак такъв проблем, на нея също, значи всичко е наред.
Ако ли не - просто не го правете. Сами решавате.
Само да ти кажа, ако предположиме, че надолу по родословното ти дърво всички роднини са имали по две деца ти и мацката имате още 62-ма 4-ти братовчеди или общо сте 64.
5-ти братовчеди = 128
6-ти =256
и т.н
Ако вземете едно средно статистическо село от 2048 души и се предполага, че няма намеса от външни хора (гени), то там всички са 9-ти братовчеди.
Ако пък предположиме, че в българия сме 8 388 608 човека и няма външна намеса, то тогава всички сме 22-ри братовчеди.
:D :D :D
Така, че не мисля че има кои знае какъв повод за страх в твоя случаи. 4-ти братовчеди си е доста далечна роднинска връзка.