Влез

View Full Version : как ? без да боли

greengreengreen
01-31-2011, 21:11
даваите предложения как да се самоубия без да боли много !

хапчета ? свръхдоза с херца ?

djipsito
01-31-2011, 21:14
Друго занимание нямаш ли ? За кво ще се самоубиваш ;д

Sheily
01-31-2011, 21:19
Самоубийството не е изход и решение. :)

SladkotoPoly
01-31-2011, 21:19
стига глупости..КАкво е станало? казвай ние ще помагаме :*

bibi7352
01-31-2011, 21:25
Живей напук на другите!!! :P

sasha_90
01-31-2011, 21:30
Явно си нямаш друга работа.
Не се подигравай или шегувай на тази тема-да не ти дойде до главата.

greengreengreen
01-31-2011, 21:30
много лоши неща станаха , приятелката ми ме отряза по най-гадният начин (с нея съм от 4 години и много рядко сме се карали), станаха разни инциденти и трагични случаи и направо сега като се замисля няма защо да живея.

нека се върнем към предложенията.

w0sh
01-31-2011, 21:31
Я се вземи в ръце.

Лигавенце.

WaterLilly
01-31-2011, 21:32
Самоубийството не е изход и решение. :)
Малко е неточно, но...

Безболезнен начин няма. Винаги боли за някой, независимо дали за теб.
А винаги има защо да се живее по простата причина, че бъдещето е пред теб и дори и в настоящето да си нямаш никой и да си загубила всичко, винаги има шанс на по-късен етап да придобие значение. Накратко, има надежда и не си струва да пропиляваш шанса.

greengreengreen
01-31-2011, 21:32
Кажете ми само как да го направя без да боли много , не ми трябва друго

bibi7352
01-31-2011, 21:34
Да не си първият, когото зарязват? Или гадни неща се случват само на теб? Я се стегни!

LaChupacabra
01-31-2011, 21:43
теб може и да не те боли като направиш тая глупост..ама я се замисли за семейстовото си?за хората които те обичат...и кво като те е зарязала?има толкова много момичета на тоя свят..НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ ЧОВЕЧЕ...

monotonous
01-31-2011, 21:46
[-X

Начини има много, но верният път е само един - борба с проблемите.

GregoryHouse
01-31-2011, 21:46

Скок от висока сграда. За предпочитане минимум осем етажа. Скачаш напред с главата исе целиш във паркинг примерно. Избягвай колите, смекчават удара малко пък и знаеш ли колко пари струва да се поправят.

С 5-6 дози херца наведнъж също става. Предполагам, че е доста кофти, ама има обезболяващ ефект.

Куршм в тиквата също е добър вариант. Ако имаш достъп до ловна пушка най-добре. Лапаш дулото със едри сачми и няма да усетиш нищо. Не го предлагам, по простата причина, че едва ли имаш. С пистолет, ще се погърчиш малко преди да умреш, ако не знаеш къде точно да се гръмнеш.

Не си режи вените, може да те спасят. Пък и бавно и продължително.

Хапчета...откъде ще си вземеш? Такива които могат да те убият обкновено са със зелена рецепта. Но ако имаш достъп до морфин, това е може би най-безболезнения начин. Гледай да го направиш на безлюдно място, остави писмо с твоя почерк, ако може и тетрадка да сравнят, дали не е фалшиво. За да не се хабят ресурси за разследване.

Казвам, всичко това по-една проста причина, няма да се самоубиеш. Самоубииствата обикновено се извършват в пристъп на афект или умопомрачение. А ти не си нито афектиран и си напълно с разума си.

Присъдата е кофти - ще живееш.

Pa3yMeH
01-31-2011, 21:51
Принципно с пистолет няма да усетиш нищо, но айде стига лигавене както каза w0sh :)

van1
01-31-2011, 22:15
Ако не е болезнено, няма да е героично и няма да те помнят.
Питай за болезнени и мъчителни начини.

ПС: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=672042

Daydreamer3
01-31-2011, 22:15
Самоубийството е най-жалкият начин да умреш.

elenka3
01-31-2011, 22:44
отдавна не се бяхх смяла така..
някой ти е дал живот а ти го пропиляваш ...
селенияя...

LucasBoy
02-01-2011, 08:13
Ако ще го правиш - прави го както трябва. Вземи си всички видове хапчета които имаш под ръка. Без изключение. Вземи си пистолет с поне 2 патрона. Също така нож, лист и химикал. Качваш се на най-високия покрив наблизо. Изпиваш всички хапчета. Изчакваш 2-3 минути. Режеш си вените с ножа. Заставаш на ръба на сградата, така че да паднеш на твърдо по възможност. Стреляш с пистолета първо в сърцето, след това бързо в главата(ще имаш няколко секунди). Ако имаш късмет ще залитнеш и ще паднеш от сградата, ако не ще си останеш на покрива, ама това са рисковете на професията.
Листа и химикала са за да си напишеш какво искаш на нагдробната плоча и евентуално послание за някого. Например можеш да напишеш на листа:
"На нагробния камък искам да пише: Беше прав, ама го заровиха легнал!
--
Майната ви на всички, на мен ми е добре..."

Ако не умреш трябваше да започнеш с това как се казваш - я Бойко, я Чък...

bratignat
02-01-2011, 08:22

Скок от висока сграда. За предпочитане минимум осем етажа. Скачаш напред с главата исе целиш във паркинг примерно. Избягвай колите, смекчават удара малко пък и знаеш ли колко пари струва да се поправят.

С 5-6 дози херца наведнъж също става. Предполагам, че е доста кофти, ама има обезболяващ ефект.

Куршм в тиквата също е добър вариант. Ако имаш достъп до ловна пушка най-добре. Лапаш дулото със едри сачми и няма да усетиш нищо. Не го предлагам, по простата причина, че едва ли имаш. С пистолет, ще се погърчиш малко преди да умреш, ако не знаеш къде точно да се гръмнеш.

Не си режи вените, може да те спасят. Пък и бавно и продължително.

Хапчета...откъде ще си вземеш? Такива които могат да те убият обкновено са със зелена рецепта. Но ако имаш достъп до морфин, това е може би най-безболезнения начин. Гледай да го направиш на безлюдно място, остави писмо с твоя почерк, ако може и тетрадка да сравнят, дали не е фалшиво. За да не се хабят ресурси за разследване.

Казвам, всичко това по-една проста причина, няма да се самоубиеш. Самоубииствата обикновено се извършват в пристъп на афект или умопомрачение. А ти не си нито афектиран и си напълно с разума си.

Присъдата е кофти - ще живееш.
Недейте да давате такива грешни съвети - знаете ли как се чегърта самоубиец от дупка в Софийския асфалт?.....
А автора да се стегне - има толкова неща, за които да живееш - Джони, Джак, Метакса.

RaisedOnRock
02-01-2011, 08:50
Стига бе.Няма да се самоубиваш.Не си първият зарязан,няма да си и последният.
Айде,айде,ще го преживееш.
Само не ставай емо,моля те.

fenastz
02-01-2011, 16:34
Ей педеpас малък/пикло гадна, като те е страх от болка за чии кyp ще се самоубиваш ?

EDIT: Защо, да го еба, бивам шибано цензуриран, свобода на словото, копелета !

Manenkoto
02-01-2011, 16:47
[-X

Начини има много, но верният път е само един - борба с проблемите.

Абсолютно съгласна с това.... живота е дар който трябва да подържаш независимо през какво те кара да минаваш... живей за себе си не ти трябват други.... във всичко има смисъл... никой не живее на празно... сега може би не го виждаш, но някой ден ще си кажеш каква глупава идея е било да съсипеш живота си.... живота е дар живей го пълноценно... всеки има свойте проблеми... намираш начин е се справяш с тях... потъпкваш спънките за по добър живот като се наслаждаваш на малките си но ценни за теб победи над живота...

YourBlueEyes
02-01-2011, 20:45
Доказано е,че по-голямата част от оцелелите след опит за самоубийство никога не биха опитали да се самоубият пак ... Не прави тая грешка..

Salt
02-01-2011, 20:58
Погледни се в огледалото...Пуу аман от позьори начии..

ForzaFelipe
02-01-2011, 22:15
Я се вземи в ръце.

Лигавенце.

+

Я се стягай,едвали на нас ще ни стане ясно колко ти е трудно ама самоубийството не е решение!

SmilezZz
02-02-2011, 15:26
Всъщност ти търсиш просто внимание,нямаш смелостта да се самоубиеш..Просто си едно малко и разлигавено дете,което търси как да привлече вниманието към себе си и да е център на внимание..Това даже се усеща и в постовете,които си писал..
- Сега вместо да се занимаваш и да ни занимаваш се занимавай с нещо полезно..Не си нито първият,нито последният който е "отрязан"..

Lurker14
02-02-2011, 20:22
Самоубийството е прекалено лесно , страхливо , глупаво и егоистично..
Ще се справиш , всеки има лоши дни/месеци/години .. Ако се самоубиеш ставаш поредният слабак който не може да издържи. Продължаваш да се бориш и ставаш герой...

,но ако толкова много искаш да мреш "кухнята ,ножа,вените , край на проблемите :С"

eLeHaGuLbertt
02-02-2011, 22:13
Отиваш на най-високата сграда и от покрива, и след секунда се приземяваш. Успех. :wink: :wink: