PDA

View Full Version : Кофти ситуация

mmm_sweet
02-01-2011, 14:49
Знам,че постоянно се въртят едни и същи теми. Моля,не ми го напомняйте. Ситуацията е такава: едно момче ме сваляше и правеше много резки намеци за натискания и такива работи,което направо ме стресна. Харесвам го,супер е печен,обаче ако му откликна и му скоча още от първия път,в който сме се запознали,ще изглежда,че съм лесна. Ако пък не му отговоря и се дръпна излиза,че нямам интерес към него и следователно той губи своя интерес към мен. Е,как да стане? :-D Реално аз се отдръпнах,но пък иначе щях да изглеждам,че съм супер лесна,а не искам това.....но пък ми се искаше да се натискам с него,просто не в първият момент,в който сме си казали "Здрасти",както той искаше. Правилен ли ми беше избора и по-лесно ли ще си намеря гадже ако се поддавам на такива изкушения за напред?

w0sh
02-01-2011, 15:01
Воля да избреш златната среда нямаш ли?

modjodjodjo
02-01-2011, 15:01
Правилно си направила, остави го малко да се побори за теб. Ако се откаже бързо, значи не е твоя човек. Ако се оставиш на едно момче още от първия път да те свали, има голяма вероятност да му станеш безразлична още на първата седмица

mmm_sweet
02-01-2011, 15:23
Воля да избреш златната среда нямаш ли?

Трябва ми малко подкрепа,за да знам,че съм попаднала на нея

mmm_sweet
02-01-2011, 15:25
Правилно си направила, остави го малко да се побори за теб. Ако се откаже бързо, значи не е твоя човек. Ако се оставиш на едно момче още от първия път да те свали, има голяма вероятност да му станеш безразлична още на първата седмица

Е да,ама нещо бая момчета ми избягаха...няма как малко да не се подтисна от това :(

modjodjodjo
02-01-2011, 17:30
Не са те харесали истински. Спокойно не бързай толкова много, имаш цял живот пред себе си.
Естествено обаче и ти трябва да действаш по дискретно. Не като видиш, че някое момче те сваля и ти да го одрежеш супер грубо или да го въртиш 2 години, защото и така няма да се получат нещата... Както и да е извън контекста ще кажа нещо за пример.
Аз две момичета съм преследвал много дълго време и при двете не се получиха нещата. Първата я свалях около година, обаче тя си имаше приятел, който беше малоумно момче и така си създаде още куп проблеми, докато ходеха. След 3 години и половина ме потърси обаче беше минало твърде много време и я бях вече забравил.
Във второто момиче, което бях влюбен, стана същата работа. Около две години съм я свалял, с мисълта, че ще си я спечеля, но така и не се получиха нещата.
Така че всичко опира и до късмет, в никакъв случай не разигравай едно момче дълго време при положение, че го харесваш, но и в никакъв случай не се хвърляй на врата му от първата среща, защото така ще го спечелиш истински.
Все пак ти си преценяваш