PDA

View Full Version : Нуждая се от помощ

xeyy
02-01-2011, 18:26
Какво да направя като съм влюбен в момиче,което има приятел от доста скоро? Горе долу съм си близък с нея ... ама нямам никаква идея какво да правя... Хем мога да я прееба,хем себе си мога да прееба,хем ако искам да стане нещо тя трябва да преебе приятеля и ..

jghgh
02-01-2011, 18:31
Защо не й покажеш индиректно (не с приказки, че се пр??бават нещата) че я харесваш и после не се отдръпнеш?, за да реши сама и да не ставаш прекалено нагъл.

MaLkaTa_LaDy
02-01-2011, 18:44
Еее като му е било времето е трябвало да и покажеш. Не че сега не може, ама си малко закъснял.

r19
02-01-2011, 18:45
Бил съм в такова положение, да ти кажа няма да е лесно :? ,но пробвай :)

xeyy
02-01-2011, 19:28
Еее като му е било времето е трябвало да и покажеш. Не че сега не може, ама си малко закъснял.Всъщност нямах възможност ... аз я познавам от доста отдавна,но не съм изпитвал нищо към нея .. наскоро почна ми пише и да се виждаме и тогава вече почнах да я харесвам все повече и повече .. а междувременно и тръгна с тоз ... мн се учудих лично аз .. тва сичкото се е случи за 2-3 дена

elinkaa3
02-01-2011, 20:25
казваш че с това момиче сте се зарибявали...значи с това тя се опитва да те накара да ревнуваш...покажи и деликатно че я харесваш с някакъв жест и ако тя не ти отвърне със същото се откажи от нея ... не я чакай прекалено дълго,защото може да пропуснеш тази която е точно за теб.. :) :) :)

Danny9
02-01-2011, 21:15
"Тази която е точно за него" няма как да я пропусне. :)

VaMpiRKaTaaa
02-02-2011, 07:21
Защо не й покажеш индиректно (не с приказки, че се пр??бават нещата) че я харесваш и после не се отдръпнеш?, за да реши сама и да не ставаш прекалено нагъл.
И аз това мислех да кажа,само едно не схванах...
Това
:че се пр??

MaLkaTa_LaDy
02-02-2011, 07:29
Еми ако не и кажеш сега, може пак да изпуснеш времето, но може и по-добре да стане. Ако не е сериозна с приятеля си, изчакай да се разделят и тогава. Обаче ако не се разделят скоро, ще направиш голяма грешка с чакането. Ако и кажеш сега, ще си голям глупак. Ако и покажеш сега, може и да излезеш лошия в ситуацията, който изка да им развали връзката. Така че ти си решаваш.

justonegirlwithonehope
02-02-2011, 10:46
Пробвай, нищо няма да изгубиш.

ivcheto0o
02-02-2011, 11:03
Излизай с нея,пишете си...просто й показвай че ти е приятно с нея.

SmilezZz
02-02-2011, 15:43
Това,че са излизали не означава,че момичето е имало някакви симпатии към автора..Може би пък просто да го има за доста добър приятел..

По темата:
- Щом са заедно от доста скоро време,връзката им не е сериозна..Покажи й че я харесваш и виж тя как ще реагира..Ако те харесва супер - ако не,продължаваш смело напред и не се бъркаш в техните взаимоотношения..