Влез

View Full Version : Фобия ли е това?

killara
02-02-2011, 02:40
Здравейте , проблема е следният, неискам да докосвам работи който майка ми е пипала, в смисал например дръжката на вратата. Просто ми е гадно , така съм от откакто почнах да мисля за секс(на 13 съм) Това фобия ли е ? и ако е някаква фобия как мога да се отърва от нея ?

britzy
02-02-2011, 06:44
:shock: :shock: ми от пубертета ще да е-върви на психолог,ние как да помогнем? :-o

kyka1
02-02-2011, 07:28
Леле попиках се от смех :razz: :razz: :razz:

Pa3yMeH
02-02-2011, 07:42
Ехе, ти ако от пръстите на майка ти те е гнус 8-) Замисли се откъде излизаш :D

Искрено се надявам темата да е Fake :)

Greennight
02-02-2011, 10:37
И аз искренно се надявам да се ебаваш...

unknown0inlowe
02-02-2011, 13:45
+1 :shock: :shock:

SmilezZz
02-02-2011, 14:09
От пуберитета е.. Не е нито от това,че си започнала да мислиш за секс,нито пък е някаква фобия..
Ако искаш се посъветвай с психолог..За друго не се сещам,честно казано...

chemist9009
02-02-2011, 15:04
И секса кво общо има с пипането на врати!!! :razz: :razz: тея пубери ще ме убият от смях 8-) 8-) 8-) върви да се прегледаш?!? :D :D препоръчвам психолог....ако не помогне....психиатър 8-) 8-)

bunnyx3
02-02-2011, 22:29
+1 :shock: :shock:
+1 :shock:

BGMilan
02-03-2011, 00:52
за да се занимава да пише тук явно не се ебава отиди на психолог, незнам друго какво да ти кажа :(

VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 05:34
Гадни пуберски истории :D
Ще мине,с времето 8-)

BlackEyedPeas
02-03-2011, 18:51
O

M

F

G

:shock: :shock: Т'ва ще е от пубертета.

offroad
02-03-2011, 19:04
Решениет ое супер просто.....
Отиваш в магазина и си вземаш една тубичка Mr. Proper препарат и една гъба и си готов! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И си движиш с тях......

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

GD
02-04-2011, 04:52
Ти луд ли си.. я върви на психолог не си добре :smt117

Infection
02-04-2011, 07:19
Ми то и аз съм на 13 и даже не съм си и помислял за това че дръжката е гнусна :D !!!
Не те разбирам просто говори с майкати за това!!
Не е НОРМАЛНО!!!

dydzzz
03-05-2011, 22:04
просто е гледал/а много филма ,,Монк'' и затва

celuffka
03-05-2011, 23:29
смени дилъра 8)

vagarious
03-06-2011, 08:10
Ми то и аз съм на 13 и даже не съм си и помислял за това че дръжката е гнусна :D !!!
Не те разбирам просто говори с майкати за това!!
Не е НОРМАЛНО!!!

И какво да говори с майка си!?
-"Мамо, не пипай дръжките на вратите, защото ме е гнус от теб!" !?!?
-"Добре,маме, няма да ги пипам."

Уаауу .. :lol: :lol:
Не наистина имаш някакъв проблем .. та тя ти е майка !??! :shock:
Наистина потърси услугите на психолог.Няма нищо лошо в това, спокойно. :-o

BaffaLsc
03-06-2011, 08:22
Т.е. гнус те е от собствената ти майка, ква фобия.. ?! :-o

Fiction7577
03-06-2011, 10:53
Баси, а аз си мислих, че Монк е зле!! :shock: :shock:

Не си в ред, сериозно. Обезпаразитявай навсякъде където майка ти пипне. :lol: :lol:

И само не разбрах, т'ва какво общо има със секса?? :razz: :razz: :razz:

ralzz
03-06-2011, 18:39
Леле попиках се от смех :razz: :razz: :razz:
Аз също!!! :razz: :razz: :razz:

djipsito
03-06-2011, 21:29
Добре де как така те е гнус от майка ти ?? Ти по тая логика няма да искаш да ядеш, да се обличаш, да пускаш казанчето на тоалетната, да пипаш дистанционното и т.н щото майка ти ги е пипала... ?

Сигурно си представяш някви простотии и за тва така... ама се върни на наща планета де...

LaChupacabra
03-06-2011, 22:08
ама ти сериозно ли? :shock:

Fiction7577
03-07-2011, 20:19
ама ти сериозно ли? :shock:
Искрено се надявам да не е! :lol: :lol: :lol: :lol:

nessparty
04-25-2011, 10:43
Здравейте, не правя нова тема, тъй като тази горе-долу върши работа. Таа и моя въпрос е . . когато видя паяк или някакво насекомо с много крака /паякообразно/ просто не мога да го погледна ии очите ми се пълнят със сълзи и често плача от малки паячета :shock: също така не мога да пипам разни разперени цветя, примерно като коледничето . . :? имам чувстжото, че е някакво паякообразни животно това фобия ли са.. знам, че като малка съм била много смела, но съм го прихванала от майка ми, дори като малка съм я гонила с паяк в ръка :shock: И другия ми въпрос..пак става въпрос за вид фобие, когато съм на обществено място..в автобус..метро, много се притеснявам, случвало ли ви се е, а да кажа, че пътувам малко, не-всеки ден съм по градския транспорт .. :( :( Надявам се да ми отговори някой, а по темата ..нищо не мога да кажа, явно е от пубертета, не мисля, че е нормално да те е гнус или каквото и да е от майка ти и да не пипаш дръжката, защото тя я е пипала преди това ;д . .не знам . . :? :?

Daisy11
04-25-2011, 10:48
Надявам се това да е ебавкаа...
Мен лично ме е гнус да пия от една и съща чаша с майка ми, но не и със сестра ми, нали е нормално от някой хора да те е гнус...ама чак да те е гнус дапипаш,където тя е пипала...отиди на псохолог

vankata5555555
04-25-2011, 11:57
Пубери,пубери вие какви сте били бе отрепкий...аз съм на 18 и ме е гнус от доста неща и какво от това ?Просто сега се развива,да се надяваме,че като порасне ще им мине.

nomatterwho
04-25-2011, 12:35
Здравейте, не правя нова тема, тъй като тази горе-долу върши работа. Таа и моя въпрос е . . когато видя паяк или някакво насекомо с много крака /паякообразно/ просто не мога да го погледна ии очите ми се пълнят със сълзи и често плача от малки паячета :shock: също така не мога да пипам разни разперени цветя, примерно като коледничето . . :? имам чувстжото, че е някакво паякообразни животно това фобия ли са.. знам, че като малка съм била много смела, но съм го прихванала от майка ми, дори като малка съм я гонила с паяк в ръка :shock: И другия ми въпрос..пак става въпрос за вид фобие, когато съм на обществено място..в автобус..метро, много се притеснявам, случвало ли ви се е, а да кажа, че пътувам малко, не-всеки ден съм по градския транспорт .. :( :( Надявам се да ми отговори някой, а по темата ..нищо не мога да кажа, явно е от пубертета, не мисля, че е нормално да те е гнус или каквото и да е от майка ти и да не пипаш дръжката, защото тя я е пипала преди това ;д . .не знам . . :? :?

Всичко си е напълно нормално при теб. И мен ме е страх от паяци и всякакви такива други. Какви истории съм имала с паяци и като се замисля е ужасно смешно да бягам от нещо с 20-пъти по-малки размери от моите, но въобще не ми е било до смях тогава. : d
Иначе това с метрото и автобусите също е нормално. Не мога да се сетя точно как се наричаше този вид страх, но много хора ги е страх да пътуват в градския транспорт. Някои си мислят, че ще се задушат, други-друго и така.
Но тези фобии нямат нищо общо с това да те е гнус от майка ти.. Автора на темата е голямо зле. :shock:

SisiStrange
04-25-2011, 12:44
Мен пък ме е гнус от баща ми, ама аз си имам съвсем логични причини :-o

А ти имаш ли си на идея защо точно те е гнус? Представяш си, че с тея ръце е пипала баща ти или? Тя чистоплътна ли е? В смисъл нормална поддържана жена ли е?

Тия, които така злобно я напсувахте, изхождате от собствения си опит и от вашите родители. Приемете, че не всички деца растат в атмосфера на любов, чистота и разбирателство. Имах една бивша съученичка (отдавна, когато бях в 2 клас мисля), чиято майка се носеше по-мърлява от циганка по улиците.

Djuff
04-25-2011, 13:19
Боже тебе те гнус от собствената ти майка а като патуваш в градкия транспорт и се хванеш за дръжката преди тва са я пипали хора които са си бъркали в носа гъза и всички възможни дупки тогава не те ли е гнус?И каво общо със секса има това :lol:

Colouring
04-25-2011, 21:21
Оу,интересно.
Дали пък баща ти не го е гнус от тебе?

Byakko
04-27-2011, 08:04
Спри да се правиш на интересен/на.

sToyAncHo
04-28-2011, 18:55
По тая логика те е гнус от самата теб, защото майка ти те е родила и защото имаш нейната кръв ?! Леле убих момичето/момчето :-D

Wazaap
04-28-2011, 20:04
Втория Монк :-D

teenems
04-29-2011, 11:39
О Боже ,помогни на това дете..

blackking
04-29-2011, 19:11
Ами едни ръкавички за еднократно ползване и това е ... Копуваш си 100-200 бройки и всичко е ОК... :D :D Най-добре се консултирай със специалист.

syllables
04-29-2011, 19:52
Решениет ое супер просто.....
Отиваш в магазина и си вземаш една тубичка Mr. Proper препарат и една гъба и си готов! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И си движиш с тях......

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

:razz: :razz:
Иначе..не е нормално,ние не можем да ти помогнем.

youarehotnyouarencold
04-29-2011, 20:47
е нормално е да мислиш за секс :D , ама просто не си внушавай, че те е гнус .. и не му мисли толкова като пипаш нещо .

iLovePussyJuice
04-30-2011, 02:09
и вие сте едни идиоти...
темата е пусната на 02.02 от човек регистриран на 02.02 с едно единствено мнение
още се чудете дали не е истина :razz: