View Full Version : Скъсан презерватив
Здравейте,
охх :D имам въпрос. С приятеля ми се опитахме да го направим ( ама са опитахме, защото явно мн се бях притеснила, девствена съм), ии не успя да ме отвори, но имаше малко кръв... След това шибания презарватив се скъса и хоп - аз естествено ПАНИКА! Може ли да стане гаф. :S Дайте съвет, моля ви, защото съвсем се шашнах. Има и още нещо от време на време ми закъснява цикъла (както и този месец) с 1сед. но не знам... PLS :S HELP
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
DeViLMaN
02-02-2011, 10:25
ами като пораснете опитайте пак ... след 5-6 години :-D
Аз сериозно питам, не си правя ташак...
Ма и ние не си правим-всеки ден по 386483648736483764374ж такива теми .Сметни кога ти е овулацията и дишай-ако така се забременяваше пффф да нямаше демографски проблем.Егати
DeViLMaN
02-02-2011, 10:36
Аз сериозно питам, не си правя ташак...
и аз сериозно ти отоварям ..
Няма кой да ти оговори на въпроса точно. .. не знаем какво е станало , а и не ни интересува ...
въпрос : В теб ли свърши ?
въпрос : как разбра че не си "отворена"?
въпрос : на колко си ? :-o
Ами утре от 9:30 до 17:00 ми е работното време ела да те прегледам. :P
Ами утре от 9:30 до 17:00 ми е работното време ела да те прегледам. :P
Тъпак :booooomb:
Ми трябваше да ми дойде на 23 (ама не дойде), на 17 съм и нали ви казам че се скъса презерватива, но приятелят ми каза че няма нищо в мен... :S:S
DeViLMaN
02-02-2011, 10:43
еми .. според мене си ОК ... смисъл нямаш бебе ... :)
Да- и кво ?Очакваш ние да знаем по-добре от приятеля ти дали има нещо,или не? :-o :-o
DeViLMaN
02-02-2011, 10:46
Ми трябваше да ми дойде на 23 (ама не дойде), на 17 съм и нали ви казам че се скъса презерватива, но приятелят ми каза че няма нищо в мен... :S:S
и само да питам как късате тия презервативи е ??? приятеля ти да не е някой тънкопиш*як ... ще да го скъса .... нз напрао не ви разбирам ...
вие сте по объркани от мене ... :lol:
xinfamous
02-02-2011, 11:54
бахти тъпото поколение : D кво очакваш да направят потребителите от 1 форум бе?! 'help pls' да ти изсмуча бебето от матката ли искаш,кво?
бахти тъпото поколение : D кво очакваш да направят потребителите от 1 форум бе?! 'help pls' да ти изсмуча бебето от матката ли искаш,кво?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: евала
охххххххххххххххххххххххх ххххххххх :o :booooomb: :o Има една тема по - нагоре пише ОБЩА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА прочитате я ти и приятелчето ти след това пораствате още 3-4 години като си я четете периодично да не я забравите и после пак се опитайте да правите секс
ThisIsMe
02-02-2011, 12:06
И от къде е тая кръв тогава,щом опитът ви за секс е бил неуспешен.Или сте го направили,или си била в цикъл точно тогава.
Ако сте правили секс без презерватив и не е свършвал вътре,да,има вероятност за бебе,но тя е минимална.Важно е дали си била и в овулация,но не мисля че си бременна.Писна ми всекидневно да се задават едни и същи въпроси. :( Прочети последния цитат от подписа ми :(
kalpazanka
02-03-2011, 06:50
Дата на овулация? Ако не я знаеш, кажи продължителност на МЦ и дата на последна редовна менструация.
Трябваше да ми дойде на 23.01 , декември ми дойде на 23 (всичко ок) ... :S
И др път по внимателно.. !
kalpazanka
02-03-2011, 08:07
32 дни МЦ, овулация 32-14=18, т. е. на 09.01.
Не видях датата на рисковия полов акт.