- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив
Здравейте,
оххимам въпрос. С приятеля ми се опитахме да го направим ( ама са опитахме, защото явно мн се бях притеснила, девствена съм), ии не успя да ме отвори, но имаше малко кръв... След това шибания презарватив се скъса и хоп - аз естествено ПАНИКА! Може ли да стане гаф. :S Дайте съвет, моля ви, защото съвсем се шашнах. Има и още нещо от време на време ми закъснява цикъла (както и този месец) с 1сед. но не знам... PLS :S HELP
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
=] SMILE
Аз сериозно питам, не си правя ташак...
=] SMILE
Ма и ние не си правим-всеки ден по 386483648736483764374ж такива теми .Сметни кога ти е овулацията и дишай-ако така се забременяваше пффф да нямаше демографски проблем.Егати
Ами утре от 9:30 до 17:00 ми е работното време ела да те прегледам. :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
ТъпакПървоначално написано от DREAM95
![]()
Ми трябваше да ми дойде на 23 (ама не дойде), на 17 съм и нали ви казам че се скъса презерватива, но приятелят ми каза че няма нищо в мен... :S:S
=] SMILE
Да- и кво ?Очакваш ние да знаем по-добре от приятеля ти дали има нещо,или не?![]()
![]()
Ми щото са неуки апффф
бахти тъпото поколение : D кво очакваш да направят потребителите от 1 форум бе?! 'help pls' да ти изсмуча бебето от матката ли искаш,кво?
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала
охххххххххххххххххххххххх ххххххххх![]()
![]()
Има една тема по - нагоре пише ОБЩА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА прочитате я ти и приятелчето ти след това пораствате още 3-4 години като си я четете периодично да не я забравите и после пак се опитайте да правите секс
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
И от къде е тая кръв тогава,щом опитът ви за секс е бил неуспешен.Или сте го направили,или си била в цикъл точно тогава.
Ако сте правили секс без презерватив и не е свършвал вътре,да,има вероятност за бебе,но тя е минимална.Важно е дали си била и в овулация,но не мисля че си бременна.Писна ми всекидневно да се задават едни и същи въпроси.Прочети последния цитат от подписа ми
![]()
Дата на овулация? Ако не я знаеш, кажи продължителност на МЦ и дата на последна редовна менструация.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Трябваше да ми дойде на 23.01 , декември ми дойде на 23 (всичко ок) ... :S
=] SMILE
И др път по внимателно.. !Първоначално написано от alex4on
32 дни МЦ, овулация 32-14=18, т. е. на 09.01.Първоначално написано от alex4on
Не видях датата на рисковия полов акт.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!