Влез

View Full Version : Какво мислите за гейовете

fatkidsarehardertokidnap
02-02-2011, 11:08
Айде по случай празника :D

VaMpiRKaTaaa
02-02-2011, 11:12
Всеки има право на собствен избор.

dimitar_ak
Ще отговоря на анкетата, но хайде да внесем едно уточнение. Днес празника е на мъжете (истинските), а не на педалите. Те се опитват да си го присвоят.

Петльовден

Днес, 2 февруари, според народните вярвания, се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар - някъде и на 20 януари по нов стил. Този ден е празник за момчетата и мъжките рожби. Момче от къщата трябва да заколи петел на прага на дома си. С кръвта му се прави кръстен знак на входа да дома, а главата се забучва на видно място до вратата. Краката на петела се изхвърлят на покрива на къщата. Перата се запазват, за да бабуват с тях жените и да лекуват децата си.

Закланият петел се изхвърля ритуално извън двора, след което се прибира обратно и се вари цял. Сварената птица се раздава по съседите за здраве на мъжките деца в къщата. В някои села се колят кокошки за здравето на женските рожби.

Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави.

DeViLMaN
по добре да не ми се мяркат пред очите че не ги понасям ... :-o

Slawi92
02-02-2011, 11:57
Ще отговоря на анкетата, но хайде да внесем едно уточнение. Днес празника е на мъжете (истинските), а не на педалите. Те се опитват да си го присвоят.

Петльовден

Днес, 2 февруари, според народните вярвания, се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар - някъде и на 20 януари по нов стил. Този ден е празник за момчетата и мъжките рожби. Момче от къщата трябва да заколи петел на прага на дома си. С кръвта му се прави кръстен знак на входа да дома, а главата се забучва на видно място до вратата. Краката на петела се изхвърлят на покрива на къщата. Перата се запазват, за да бабуват с тях жените и да лекуват децата си.

Закланият петел се изхвърля ритуално извън двора, след което се прибира обратно и се вари цял. Сварената птица се раздава по съседите за здраве на мъжките деца в къщата. В някои села се колят кокошки за здравето на женските рожби.

Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави. Я ето един човек който знаел днес точно какъв ден е! ДА АЗ ДНЕС ИМАМ ПРАЗНИК ЗАЩОТО СЪМ МЪЖ!!!

по темата: безразлични са ми ...

Greennight
02-02-2011, 12:25
Тва е една шибана мода и начин да станеш известен...

DREAM95
02-02-2011, 12:30
Тва не са хора.Не заслувават да живеят.Само мърсят този свят...

SmilezZz
02-02-2011, 12:32
Нито съм за тях,нито съм против тях..
Всеки си има право на избор и никой няма право да бърка в живота на другия - така,че е най-добре да спрете да се занимавате с подобни неща и да пускате теми за гейовете..
Не сте някакви висши същества,за да се бъркате в техния си личен живот..

DREAM95
02-02-2011, 12:37
Всеки си има право на избор и никой няма право да бърка в живота на другия - така,че е най-добре да спрете да се занимавате с подобни неща и да пускате теми за гейовете..
Не сте някакви висши същества,за да се бъркате в техния си личен живот..Незнам за тебе,но аз лично ги мразя,не познавам и не искам да познавам педали!!!

anonymous708973
02-02-2011, 12:42
Евала на dimitar_ak. Вкъщи от години празнуваме днешния ден като празник на баща ми.

Относно гейовете - това са просто мъже, на които им харесва да пъхат половия си член в нечий мъжки задник, а не във вагина. Защо да ги мразя заради това, което харесват?

WaterLilly
02-02-2011, 12:44
Не сте някакви висши същества,за да се бъркате в техния си личен живот..Незнам за тебе,но аз лично ги мразя,не познавам и не искам да познавам педали!!!
РАЗБРАХМЕ ТИ МНЕНИЕТО, НЯМА НУЖДА ДА ПИШЕШ С ТЕ ТАКИВА БУКВИ.

Вие какви сте, че да им държите сметка в какво си го навират?

hamilcar
02-02-2011, 12:46
DREAM95 - Пиши с по-малки букви !

Иначе нямам нищо против гейовете, визирам и мъже и жени.
Пък колко повече мъже гейове има, толкова по-добре за хетеросексуалните. :)

fatkidsarehardertokidnap
02-02-2011, 13:49

Петльовден

Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави.
хмм благодаря за информацията не го знаех това трябва да има отделна тема да се уточни какъв празник е днес наистина :D

SwEeTMuFFiN
02-02-2011, 13:51
те са хора. не са виновни за сескуалната им ориентация :)

Niko93
02-02-2011, 13:54
Айде по случай празника :D

ето това :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

sweetpunk
02-02-2011, 14:07
Всеки си има право на избор, на мен ми харесват, много са сладки, добре изглеждащи и поддържани. Имам няколко приятели гейове и с нищо не са по - различни от всички нас, хранят се, спят, забавляват се .. Не са някакви извънземни чудовища, които трябва да се сложат под карантина или да се затрият :o

mecho8888
02-02-2011, 17:29
на сапун мама им 8)

fatkidsarehardertokidnap
02-02-2011, 19:23
интересно трима са цъкнали че са гейове единия е TheManTheLegend
другите ще си признаят ли :D :razz: 8-)

r19
02-02-2011, 19:30
На мене лично са ми противни :? ,но иначе да се оправят хаха не ме интересуват... пък и както каза някой по-горе това означава повече жени за нормалните мъже
:D :P :-P

sunshine5557
02-02-2011, 21:46

А ти с какво заслужи да живееш ? Не си ли прекалено краен ?
Представа нямаш колко много хора с хомосексуална ориентация са в пъти по - успяли от колкото разни хейтърчета ( като теб ) .

Честит празник на всички празнуващи !

BGMilan
02-03-2011, 01:04

Представа нямаш колко много хора с хомосексуална ориентация са в пъти по - успяли от колкото разни хейтърчета ( като теб ) .

+1 (НЕ съм гей) :D

mecho8888
02-03-2011, 02:33

откъде пък я извади тая статистика за успелите гейове? От гей филмите ли? :?

SummerSmile
02-03-2011, 05:37
Нямам нищо против никого, докато не се направи на тъпак. Познавам един гей..нищо против сексуалността му...само не ми харесва, че налита да сваля всичките ми приятели от шефа ми до гаджето. :D Пък и е АДСКИ тъп....невероятно! Иначето бищо против. :D
Иначето аз съм бисексуална и това никога не ми е пречило, за да си общувам с приятели. Всички са даже позитивно настроени към това и им е интересно.

sunshine5557
02-03-2011, 06:31
mecho8888 не е статистика , лично мнение .
Просто хората с различна ориентация имат по-малко предразсъдъци , което прави общуването с останалите малко по-лесно .
Хейтърите от друга страна мразят един куп неща и избягват хора с тези или онези качества/идеали/визия и тн.
Това си е голяма предпоставка . Както казах обаче , си е лично мнение и съм убедена , че не важи на 100% във всички случай , но ми звучи логично :D

По темата :
Не ме интересува кой с кого спи или не спи , искам хората около мен да са ми приятни за общуване , да имаме общи интереси , да си прекарваме весело.
Просто ми се струва гадно , само заради предпочитанията на някой да го заплюеш така грубо.

Slawi92
02-03-2011, 06:39
По темата :
Не ме интересува кой с кого спи или не спи , искам хората около мен да са ми приятни за общуване , да имаме общи интереси , да си прекарваме весело.
Просто ми се струва гадно , само заради предпочитанията на някой да го заплюеш така грубо. имало и мислещи глави в тоя форум! напълно съм съгласен!

dimitar_ak
02-03-2011, 07:02
Аз отговорих, че не ми пука за тях, но ще поясня. Не ме интересува кой какво прави в спалнята си. Там си е сам с другарчето. Дразни ме друго. Представете си една средно голяма кръчма от типа на Уго или Happy например. Ако вляза аз никой в кръчмата няма да разбере сексуалната ми ориентация. Да но един гей няма да спре да се лигави докато и последния човек в заведението не разбере, че там има педераст. Ето това ме дразни и ми е безкрайно противно.

anonymous708973
02-03-2011, 07:06
Да но един гей няма да спре да се лигави докато и последния човек в заведението не разбере, че там има гей. Ето това ме дразни и ми е безкрайно противно.

Ето това вече не е вярно. Не знам откъде си решил, че гейовете се лигавят?! Гейовете не се правят на жени, това са травестити!
Гейовете са мъже, бе, МЪЖЕ. Никъде не е казано, че задължително мразят футбол или разбират от мода, те са абсолютно нормални мъже. Обиждат се от същите неща като теб. Смеят се като теб. Обличат се като теб.
Просто си пъхат пенисите в задници, не във вагини.

dimitar_ak
02-03-2011, 07:09
Присъствал съм многократно в такива компании, миличка. Не пиша за да си мърдам пръстите. И хайде да не слагаме определението МЪЖ там където не му е мястото. Определението дори не е гей, ама цензурата тук заменя правилната дума.

Thrashington
02-03-2011, 07:22
Първо бих искал да попитам какво по дяволите означава "По случай празника " ???????? :? Кой празник ? 2 февруари не е ден на гейовете, а ден на мъжете. Петльовден :)
Сега по темата : според мен всеки човек има право на избор и никой не може да бъде съдник. Аз лично ненавиждам гейовете, когато изразяват публично своята "болест" и натоварват нормалното общество :) Ако няма показност, не ми пречат по никакъв начин.

gandalfepi4
02-03-2011, 07:44

я се скрий бе дрисльо :razz:

мислиш ли че в някой от нас има и капка съмнение че не си мазен педеруга който лапа пишльоци из кенефите

още ги помня онези видеотени лайна дето ги размаза из "философия и религия" преди да започнат да ти отговярат на всеки пост с "разкарай се бе лайно спамещо" :D

баси утрепака

ако имаше некъв обратен пред тебе и те беше попитал това щеше да се накендзаш ама голема уста имаш в нета

malkasladkaku4ka
02-03-2011, 07:47
Всеки има право на избор и според мен няма нищо лошо да си гей . Много приятни хора са принципно :) стига да не се обличат като жени и да се гримират .. няма проблем. :) :) Все пак всички сме различни и това не ни прави по-малко хора

zvezdichka123
02-03-2011, 08:00
Това не е техен избор. Хората така се раждат. Имат си увреждане на мозъка и харесват хората от същия пол. Техен избор е дали да го подтиснат или не. Но това не означава, че ще спрат да харесват мъже. Просто ще си излизат с жени и това нищо няма да означава. Има много скрити гейове.

Thrashington
02-03-2011, 08:05

мислиш ли че в някой от нас има и капка съмнение че не си мазен педеруга който лапа пишльоци из кенефите

още ги помня онези видеотени лайна дето ги размаза из "философия и религия" преди да започнат да ти отговярат на всеки пост с "разкарай се бе лайно спамещо" :D

баси утрепака

ако имаше некъв обратен пред тебе и те беше попитал това щеше да се накендзаш ама голема уста имаш в нета :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: хахахахахахахаха кво го насоли хахахаха

DREAM95
02-03-2011, 08:13

Навсякъде изразявам своето мнение, за разлика от тебе съм хетеро :wink:. Говори за себе си смешник :lol: Шегадиия голям! :lol: :D Успя да ме расмееш.. :razz:

Thrashington
02-03-2011, 08:24

Навсякъде изразявам своето мнение, за разлика от тебе съм хетеро :wink:. Говори за себе си смешник :lol: Шегадиия голям! :lol: :D Успя да ме расмееш.. :razz:
Иначе тея 95 сте много готини сите :lol: :razz: :razz: :razz: :-P

DREAM95
02-03-2011, 08:30
Да уеее :wink:

Slawi92
02-03-2011, 08:33
стига да не се обличат като жени и да се гримират .. Правете разлика между гей и травестит

iwancho
02-03-2011, 09:54
Пък колко повече мъже гейове има, толкова по-добре за хетеросексуалните. :)

Точно! :д

kalpazanka
02-03-2011, 10:06
DREAM95, в крачка си по точки 2 и 10. Заслужаваш едноседмична почивка.

unknown0inlowe
02-03-2011, 10:06
Всеки има право на избор а иначе на мен гейовете са ми много забавни имам познати и са ми много добри приятели а DREAM95 <---- голямо хейтърче сии много ме вбесяват такива дет мразят хората за техният избор пфф... :?

kalpazanka
02-03-2011, 10:27
Локвам темата. Научете се да уважавате чуждия избор и да приемате хората такива, каквито са.

Ако ще пускате нова тема по въпроса, нека няма анкета. Старайте се да спазвате добрия тон, за да няма цензура с червени букви.

thefreak
02-03-2011, 10:46
Е, чакай де исках и аз да напиша мнение по въпроса. Честит празник и от мен на патерица. Не знаех какви са истинските традиции, ама 2 февруари, за мен значи - мъжки гевреци, предполагам че тези от Пловдив знаят за какво говоря.

По темата: Пука ми за гейовете, точно толкова колкото за всички други хора, които са ми никви и не познавам - с други думи, не особенно.
Проблема с пeдалите, е че парадират с сексуалноста си, което ме дразни, и думата парадират е много точно, защото и наистина паради си правят. Еквивалента на това да го направи нормален човек е все едно да си се облека във секидневното си облекло да излезна на центъра на София с надпис "Аз харесвам жени".
Разбирате ли колко е абсурдно това? След като доста хора твъдят, "те са нормални, те са като вас и т.н." - защо правят неща, които другите хора не биха направили? Или са различни или са еднакви. Ако са еднакви реланоста ви противоречи, тъй че стига с глупостите ви. Различни са и спрете да твърдите, че не са.
Неприятното в гейовете е че си навират ориентацията в лицето ми, ей това ме дразни.