.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за гейовете ?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не ми пука за тях

9 16,07%
  • Те не са хора

8 14,29%
  • Гейовете на сапун

6 10,71%
  • Харесват ми

7 12,50%
  • Всеки има право на избор

21 37,50%
  • Аз съм гей !!!

5 8,93%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Какво мислите за гейовете

Айде по случай празника

Град
    София
    Всеки има право на собствен избор.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Какво мислите за гейовете

Ще отговоря на анкетата, но хайде да внесем едно уточнение. Днес празника е на мъжете (истинските), а не на педалите. Те се опитват да си го присвоят.

Петльовден

Днес, 2 февруари, според народните вярвания, се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар - някъде и на 20 януари по нов стил. Този ден е празник за момчетата и мъжките рожби. Момче от къщата трябва да заколи петел на прага на дома си. С кръвта му се прави кръстен знак на входа да дома, а главата се забучва на видно място до вратата. Краката на петела се изхвърлят на покрива на къщата. Перата се запазват, за да бабуват с тях жените и да лекуват децата си.

Закланият петел се изхвърля ритуално извън двора, след което се прибира обратно и се вари цял. Сварената птица се раздава по съседите за здраве на мъжките деца в къщата. В някои села се колят кокошки за здравето на женските рожби.

Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    по добре да не ми се мяркат пред очите че не ги понасям ...

Град
    Улицата

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ще отговоря на анкетата, но хайде да внесем едно уточнение. Днес празника е на мъжете (истинските), а не на педалите. Те се опитват да си го присвоят.

Петльовден

Днес, 2 февруари, според народните вярвания, се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар - някъде и на 20 януари по нов стил. Този ден е празник за момчетата и мъжките рожби. Момче от къщата трябва да заколи петел на прага на дома си. С кръвта му се прави кръстен знак на входа да дома, а главата се забучва на видно място до вратата. Краката на петела се изхвърлят на покрива на къщата. Перата се запазват, за да бабуват с тях жените и да лекуват децата си.

Закланият петел се изхвърля ритуално извън двора, след което се прибира обратно и се вари цял. Сварената птица се раздава по съседите за здраве на мъжките деца в къщата. В някои села се колят кокошки за здравето на женските рожби.

Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави.
    Я ето един човек който знаел днес точно какъв ден е! ДА АЗ ДНЕС ИМАМ ПРАЗНИК ЗАЩОТО СЪМ МЪЖ!!!

по темата: безразлични са ми ...
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София
    Тва е една шибана мода и начин да станеш известен...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Тва не са хора.Не заслувават да живеят.Само мърсят този свят...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нито съм за тях,нито съм против тях..
    Всеки си има право на избор и никой няма право да бърка в живота на другия - така,че е най-добре да спрете да се занимавате с подобни неща и да пускате теми за гейовете..
    Не сте някакви висши същества,за да се бъркате в техния си личен живот..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Всеки си има право на избор и никой няма право да бърка в живота на другия - така,че е най-добре да спрете да се занимавате с подобни неща и да пускате теми за гейовете..
    Незнам за тебе,но аз лично ги мразя,не познавам и не искам да познавам педали!!!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

anonymous708973
    Guest
    Евала на dimitar_ak. Вкъщи от години празнуваме днешния ден като празник на баща ми.

Относно гейовете - това са просто мъже, на които им харесва да пъхат половия си член в нечий мъжки задник, а не във вагина. Защо да ги мразя заради това, което харесват?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Незнам за тебе,но аз лично ги мразя,не познавам и не искам да познавам педали!!!
    РАЗБРАХМЕ ТИ МНЕНИЕТО, НЯМА НУЖДА ДА ПИШЕШ С ТЕ ТАКИВА БУКВИ.

Вие какви сте, че да им държите сметка в какво си го навират?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    DREAM95 - Пиши с по-малки букви !

Иначе нямам нищо против гейовете, визирам и мъже и жени.
    Пък колко повече мъже гейове има, толкова по-добре за хетеросексуалните.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

Петльовден

хмм благодаря за информацията не го знаех това трябва да има отделна тема да се уточни какъв празник е днес наистина

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    те са хора. не са виновни за сескуалната им ориентация
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Цитирай Първоначално написано от fatkidsarehardertokidnap
    Айде по случай празника
    ето това

Всеки си има право на избор, на мен ми харесват, много са сладки, добре изглеждащи и поддържани. Имам няколко приятели гейове и с нищо не са по - различни от всички нас, хранят се, спят, забавляват се .. Не са някакви извънземни чудовища, които трябва да се сложат под карантина или да се затрият

фггггг

на сапун мама им

интересно трима са цъкнали че са гейове единия е TheManTheLegend
    другите ще си признаят ли

На мене лично са ми противни ,но иначе да се оправят хаха не ме интересуват... пък и както каза някой по-горе това означава повече жени за нормалните мъже
    :P

А ти с какво заслужи да живееш ? Не си ли прекалено краен ?
    Представа нямаш колко много хора с хомосексуална ориентация са в пъти по - успяли от колкото разни хейтърчета ( като теб ) .

Честит празник на всички празнуващи !

Град
    САЩ
    Цитирай Първоначално написано от sunshine5557

Представа нямаш колко много хора с хомосексуална ориентация са в пъти по - успяли от колкото разни хейтърчета ( като теб ) .

+1 (НЕ съм гей)

откъде пък я извади тая статистика за успелите гейове? От гей филмите ли?

Нямам нищо против никого, докато не се направи на тъпак. Познавам един гей..нищо против сексуалността му...само не ми харесва, че налита да сваля всичките ми приятели от шефа ми до гаджето. Пък и е АДСКИ тъп....невероятно! Иначето бищо против.
    Иначето аз съм бисексуална и това никога не ми е пречило, за да си общувам с приятели. Всички са даже позитивно настроени към това и им е интересно.

mecho8888 не е статистика , лично мнение .
    Просто хората с различна ориентация имат по-малко предразсъдъци , което прави общуването с останалите малко по-лесно .
    Хейтърите от друга страна мразят един куп неща и избягват хора с тези или онези качества/идеали/визия и тн.
    Това си е голяма предпоставка . Както казах обаче , си е лично мнение и съм убедена , че не важи на 100% във всички случай , но ми звучи логично

По темата :
    Не ме интересува кой с кого спи или не спи , искам хората около мен да са ми приятни за общуване , да имаме общи интереси , да си прекарваме весело.
    Просто ми се струва гадно , само заради предпочитанията на някой да го заплюеш така грубо.

Град
    Улицата
    По темата :
    Не ме интересува кой с кого спи или не спи , искам хората около мен да са ми приятни за общуване , да имаме общи интереси , да си прекарваме весело.
    Просто ми се струва гадно , само заради предпочитанията на някой да го заплюеш така грубо.
    имало и мислещи глави в тоя форум! напълно съм съгласен!
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си