View Full Version : първи път при гимнастички
значи повечето казват че при гимнастичките първия път няма кръв-аз също съм и при мен нямаше,но въпроса ми е наистина ли при всички трябва е така тъй като се получавало нещо с ципата :P
DeViLMaN
02-02-2011, 12:00
абе от много шпагати и си се самоотворила :) :-o
dimitar_ak
02-02-2011, 12:03
При доста спортове е така.
По-хубаво е да ти текне иначе не е нормално... :?
Много ми е интересно при коните спортове в които е предимно яздене какво се получава?!
ThisIsMe
02-02-2011, 12:08
По принцип е така,но едно понятие никога не може да се отнася за абсолютно всички.Разберете го най-после! :!:
Айде тогава разтягай :lol: :lol:
anonymous708973
02-02-2011, 12:43
Глупости. :?
Тренирала съм като малка, но пак нямах кръв и много болки ;)
аз не съм тренирала като малка,но мога да правя шпагат...и въпреки това нямаше кръв...мооооже и да има връзка :)
SmilezZz
02-02-2011, 13:50
Да,но не е задължително да е при всеки..
А и това за кръвта ми се струва някакси тъпо - при условие,че кръв може да няма и при тези,които не са гимнастички..
Това си си зависи изцяло от организма,не от това дали си гимнастичка или не..
Аз съм гимнастичка..
При мене нямаше кръв и болката беше много слаба, но си е до човек. На една моя приятелка /гимнастичка/ и тече 3 дена кръв.
И при мен нямаше кръв , тренирала съм плуване 4 години ама все пак ме съмнява да има нещо общо ... иначе като малка можех да правя шпагати може и тогава нещо да е станало . :D
значи повечето казват че при гимнастичките първия път няма кръв-аз също съм и при мен нямаше,но въпроса ми е наистина ли при всички трябва е така тъй като се получавало нещо с ципата :P
Ако стана скоро по интимен с някоя девствена гимнастичка, ще ви съобщя как стоят нещата там.
mynichka
02-02-2011, 18:10
И аз тренирах над 10 години. И при първия ми път нямаше кръв... но при всички е различно, с момичетата, които тренираха също- при едни е имало, при други не.
е не само при гимнастичките,при изобщо всички спортистки , а и при тези които използват тампони.. аз лично не спортувам :D ама ползвах тампони и при първия ми път нямаше кръв
Като си тъпа и не знаеш,че кръвта измива!
Как е по-добре и нормално да се порежеш и да ти текне кръв или да си остане ранната и с течение на времето да се влоши,така е тва са две различни неща,но като не знаете не пишете!
akrobatkata
02-03-2011, 10:34
и при мен нямаше
VANBASTEN
02-03-2011, 14:27
xaxa
anonymous708973
02-03-2011, 15:06
Как е по-добре и нормално да се порежеш и да ти текне кръв или да си остане ранната и с течение на времето да се влоши,така е тва са две различни неща,но като не знаете не пишете!
хахаха и кое точно измива кръвта при първия път? М? Хайде не ми се прави на отворен и си използвай главата (ГОРНАТА!), за да помислиш. Не е нормално, че на половината от момичетата по света не им тече кръв ли? И кое точно не е нормалното? При мен също нямаше. Е, и?
хАХХАхАхАХХАхАХхАХАХАХАХА ХХАхАхахАхАХА
Не мога :razz: :razz: :razz: :razz:
Идиот, когато няма кръв, няма рана. Демек... когато си дефлорирал девствената ципа инцидентно, няма как да има рана пак при същинската дефлорация при първия секс :D
Да не говорим, че първо... от нищо не зависи има ли или няма ципа дадено момиче - може да има прекалено тънка и да няма кръв като се скъса, може да няма въобще ципа или да има и да не може да се разкъса въобще, тоооолкова е различно!
Съществува опция да се разкъса при шпагат или удар между краката, но е прекалено нищожна, за да и се отдели цяла тема във форума :D DREAM95, тоя пост ще си го пейстна във фесбука :lol:
Половината форум се извъдиха гимнастички :smt025
хахаха и кое точно измива кръвта при първия път? М? Хайде не ми се прави на отворен и си използвай главата (ГОРНАТА!), за да помислиш. Не е нормално, че на половината от момичетата по света не им тече кръв ли? И кое точно не е нормалното? При мен също нямаше. Е, и? Дай аз да ти го набия пък да видим да ли няма да текне кръв... :wink:
Идиот, когато няма кръв, няма рана. :lol:
Уча медицина на мене ли ще ги разправяш!Шматка... :lol: Светът е пълен с такива като тебе отворки без покритие,пишеш едни работи които не са за писане. :razz:
Шегаджии...
DarkTemplar
02-04-2011, 14:40
Ква медицина учиш бре, 95 набор? :-o
Ква медицина учиш бре, 95 набор? :-o
ПГВМ гр.Стара Загора :wink: Доволен ли си?
DarkTemplar
02-04-2011, 15:37
Ясно. ;-)
ами имам 2 3 приятелки гимнастички и при тях при 1 път не е имало кръв или големи болки :D
ами имам 2 3 приятелки гимнастички и при тях при 1 път не е имало кръв или големи болки :DКъсметлии... :D
anonymous708973
02-04-2011, 17:49
Дай аз да ти го набия пък да видим да ли няма да текне кръв... :wink:
Откога наличието на кръв е показател, че си добър в секса? :lol:
Както и да е... Аз в тая тема повече няма да пиша. При хора, учещи за лекари и твърдящи, че "инак не е нормално" 8-)
Идиот, когато няма кръв, няма рана. :lol:
Уча медицина на мене ли ще ги разправяш!Шматка... :lol: Светът е пълен с такива като тебе отворки без покритие,пишеш едни работи които не са за писане. :razz:
Шегаджии...
Хахаха, виж в профила какво уча аз :D
И после ще се смеем... :razz:
Не че парадирам с това
Май, май във вашата старозагорска гимназийка не учите анатомия,а ? :-|
sweetsacrifice93
02-05-2011, 19:11
Нито съм спортистка, нито някога съм била, за шпагат изобщо да не говорим, но при мене нямаше грам кръв. Естествено болка си имаше, но кръв нямаше. И на мене родителите ми ми казаха, че само при гимнастичките е така, но явно не е така. :)
sweetsacrifice93
02-05-2011, 19:20
Май ти не знаеш много добре.Това не е да се порежеш.Ако няма кръв не значи че ще се замърси и не знам си кво.Просто ципата е по еластична и не се къса. При всяко момиче е различно, но това са глупости че е по- добре да текне. :?
moon_flower
02-05-2011, 20:12
Много ми е интересно при коните спортове в които е предимно яздене какво се получава?!
Ми аз тренирам и при мен също нямаше кръв.Явно е същото.
Аз не мога да разбера защо някои хора сравняват дефлорацията с нараняване, и разкъсаната девствена ципа - с рана 8-)
Добре, че имат МНОГО общо.
:lol:
Шегаджии...
Хахаха, виж в профила какво уча аз :D
И после ще се смеем... :razz:
Не че парадирам с това
Май, май във вашата старозагорска гимназийка не учите анатомия,а ? :-|Тази гимназийка е една от двете изучаващи ветеринарна медицина в България така че анатомия още в 9 клас сме учили :-P 8-) В Стара Загора също има престижен университет има и твоята специалност! :wink:
То във всяко училище се учи анатомия в 8ми или 9ти клас.
Но стига сега, разпечатай мнението, което написа по-горе за "измивните способности на кръвта" и го занеси на учителката си по биология/анатомия :D :D :D
vanesenceto1
02-06-2011, 10:58
Не винаги е така.. :) Аз съм тренирала гимнастика, правех си шпагат, но при първия ми път имах кръв. :)
То във всяко училище се учи анатомия в 8ми или 9ти клас.
Но стига сега, разпечатай мнението, което написа по-горе за "измивните способности на кръвта" и го занеси на учителката си по биология/анатомия :D :D :D :D