- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път при гимнастички
значи повечето казват че при гимнастичките първия път няма кръв-аз също съм и при мен нямаше,но въпроса ми е наистина ли при всички трябва е така тъй като се получавало нещо с ципата :P
По-хубаво е да ти текне иначе не е нормално...
Много ми е интересно при коните спортове в които е предимно яздене какво се получава?!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Глупости.Първоначално написано от DREAM95
![]()
Тренирала съм като малка, но пак нямах кръв и много болки![]()
аз не съм тренирала като малка,но мога да правя шпагат...и въпреки това нямаше кръв...мооооже и да има връзка![]()
~девойче съм~
Да,но не е задължително да е при всеки..
А и това за кръвта ми се струва някакси тъпо - при условие,че кръв може да няма и при тези,които не са гимнастички..
Това си си зависи изцяло от организма,не от това дали си гимнастичка или не..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм гимнастичка..
При мене нямаше кръв и болката беше много слаба, но си е до човек. На една моя приятелка /гимнастичка/ и тече 3 дена кръв.
Трагедията е пълна...
И при мен нямаше кръв , тренирала съм плуване 4 години ама все пак ме съмнява да има нещо общо ... иначе като малка можех да правя шпагати може и тогава нещо да е станало .![]()
Ако стана скоро по интимен с някоя девствена гимнастичка, ще ви съобщя как стоят нещата там.Първоначално написано от gery4
И аз тренирах над 10 години. И при първия ми път нямаше кръв... но при всички е различно, с момичетата, които тренираха също- при едни е имало, при други не.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
е не само при гимнастичките,при изобщо всички спортистки , а и при тези които използват тампони.. аз лично не спортувамама ползвах тампони и при първия ми път нямаше кръв
Като си тъпа и не знаеш,че кръвта измива!Първоначално написано от PinkPan7her
Как е по-добре и нормално да се порежеш и да ти текне кръв или да си остане ранната и с течение на времето да се влоши,така е тва са две различни неща,но като не знаете не пишете!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
и при мен нямаше
хахаха и кое точно измива кръвта при първия път? М? Хайде не ми се прави на отворен и си използвай главата (ГОРНАТА!), за да помислиш. Не е нормално, че на половината от момичетата по света не им тече кръв ли? И кое точно не е нормалното? При мен също нямаше. Е, и?Първоначално написано от DREAM95
хАХХАхАхАХХАхАХхАХАХАХАХА ХХАхАхахАхАХАПървоначално написано от DREAM95
Не мога![]()
![]()
![]()
![]()
Идиот, когато няма кръв, няма рана. Демек... когато си дефлорирал девствената ципа инцидентно, няма как да има рана пак при същинската дефлорация при първия секс![]()
Да не говорим, че първо... от нищо не зависи има ли или няма ципа дадено момиче - може да има прекалено тънка и да няма кръв като се скъса, може да няма въобще ципа или да има и да не може да се разкъса въобще, тоооолкова е различно!
Съществува опция да се разкъса при шпагат или удар между краката, но е прекалено нищожна, за да и се отдели цяла тема във форумаDREAM95, тоя пост ще си го пейстна във фесбука
![]()
Половината форум се извъдиха гимнастички![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Дай аз да ти го набия пък да видим да ли няма да текне кръв...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Уча медицина на мене ли ще ги разправяш!Шматка...Първоначално написано от sexita
Светът е пълен с такива като тебе отворки без покритие,пишеш едни работи които не са за писане.
Шегаджии...
Ква медицина учиш бре, 95 набор?![]()
Welcome to the Jungle...
ПГВМ гр.Стара ЗагораПървоначално написано от DarkTemplar
Доволен ли си?