View Full Version : Идва Св. Валентин-идеалния момент да му призная..ама как : (
OnlyGirl
02-02-2011, 12:28
-
.
Ти като цяло си тъпичка.
Ти си на 12-13 и не ти стига акъла за такива сложни човешки отношения.
RaisedOnRock
02-02-2011, 15:10
1.И двете ти идеи са тъпи.Много тъпи.
2.14ти февруари е ден като всеки друг.
3.Нямала съм подобни затруднения,такива велики дерзания не обитавали кухата ми глава.
MaLkaTa_LaDy
02-02-2011, 15:32
Да, идеите са глупави... :-o Не му се обяснявай. Не знам защо но съм с предразсъдъците, че момчето трябва да направи първата крачка. Хвърляй му предизвикателни погледи, намекни му нещо. Или действай, ама без много думи.
Ssummerjam
02-02-2011, 15:54
Що да е тъпичка идеята с писането на името му в/у ръката ти? Ако го направиш и с ножче, няма съмнение, че ще му докажеш любовта си.
:lol:
XTREMEFREERIDE
02-02-2011, 16:13
Да, има значение на колко години сте, защото ако си на повече от 14 ще те помислим за изключително куха, така че, ако случайно си на 14+, по-добре не си признавай.
Идеите ти са повече от глупави, но ако се има предвид възрастта ти, аз ще кажа, че най-добра от двете е третата. Тоест, измисли нещо друго, може да е в духа на тези (защото годините ти го позволяват), но се опитай да не е чааааак тооооолкова предвидливо-изглеждащо. Сеш' се?
Пък мнението ми, че Свети Валентин не е специален ден, и че деня, в който ще му го кажеш трябва да е специален сам по себе си, няма да го разтягам.
Не прави такива глупусти, после ще съжаляваш.
С идеите,които имаш доказваш,че си вманиачена и ще го уплашиш.
Детско е да си пишеш по ръцете или пък да изброяваш общите ви интереси.. Не се унижавай.
kuklichka_bg
02-02-2011, 18:31
:lol: :lol:
оригинални идей
gogo4o4o
02-02-2011, 19:06
Най-добре му кажи какви са ти чувствата. Но не на 14-ти. Ще реши, че искаш нещо адски сериозно, давай лека-полека. Успех :)
eLeHaGuLbertt
02-02-2011, 22:08
Ти НОРМАЛНА ли си? .. Как ли пък не.. Щяла да му признава. Ако го направиш, по - добре да се хвърля на релсите на някой влак. Ясно е че си мънииииичка. :) Ако му признаеш, той ще разбере че те "притежава" и ще те върти.. ама точно на средният си пръст. Прави му намеци, амаа .. не му показвай чуствата си. И не мисля че денят ма значение .. :?