Влез

View Full Version : Изправяне с фиби ?!?

gummybear
02-02-2011, 13:02
Някъде бях прочела този израз ''изправяне с фиби''.Какво представлява? :oops:

MegiBoOm
02-02-2011, 13:10
за първи път чувам такова нещо...

Wwwooow
02-02-2011, 13:15
еми сигурно си нареждаш фиби по цялата коса по дължината на косъма и те го стягат и изправят...

tonittaa
02-02-2011, 13:29
нда.. май ти се е причуло.

MeLikesPie
02-02-2011, 13:36
нда.. май ти се е причуло.
Не е, и аз преди малко видях някой да го споменава в те

ЕТО ГО:

a[N]D[i]T[k]a]

вестниците от мокрото според мен ще се накъсатКъдрила съм се много пъти с вестници и никога не се накъсват, но преди да се навия си суша косата 5 мин. и тя става леко влажна.Друг вариант е на суха коса просто да мокриш всеки кичур преди да го навиеш:)

да и аз когато съм се правила не се късат.. таи де нз на мен ми е адски трудно да се правя сама .. наи добрата ми фр все ги измисляше едни ...

къдрене с вестници
къдрене с парцали .. :D
изправяне с фиби..

идеята е както ти обясниха взимаш 1 кичур и използваш парцала като ролка.. ама не става хубво по добре е с маша :) или ако нямаш и ролките са вариант но рядко стават добре.. ддз поне при мен не се получава :)

britzy
02-02-2011, 14:29
ам този последният пост не е по темата ама как да е.

ПТ-не знам .Да не би да е да си захващаш отделни части от косата с фиба и така на сектори да изправяш?

JCoutureJunkie
02-02-2011, 14:38
Сигурно стопляш фибата да кажем между плочите на преса,после защипваш кичур коса и дърпаш фибата по дължината на косъма,докато е още топла.Само че не мога да си представя колко време би ти отнело...

malka_sladkka
02-02-2011, 14:42
И аз го мернах тва някъде ама не съм чувала до сега за подобно нещо 8-)

MeLikesPie
02-02-2011, 14:43
Сигурно стопляш фибата да кажем между плочите на преса,после защипваш кичур коса и дърпаш фибата по дължината на косъма,докато е още топла.Само че не мога да си представя колко време би ти отнело...

Ако е така, то човек трябва да е отчаян че да прави тая процедура...

zlatit0o
02-02-2011, 14:50
УАУ.. за първи път чувам такова нещо :D
мисля, че не си разбрала нещо..

JCoutureJunkie ако имаш преса, защо ти е да използваш ФИБА? :lol:

britzy
02-02-2011, 14:53
УАУ.. за първи път чувам такова нещо :D
мисля, че не си разбрала нещо..

JCoutureJunkie ако имаш преса, защо ти е да използваш ФИБА? :lol:

:razz: :razz: :razz:

JCoutureJunkie
02-02-2011, 14:53
^Офффф,нали специално написах "стопляш фибата да кажем между плочите на преса".Аз не съм човека,който е толкова откачен да измисля изправяне с фиби.Ти примерно като имаш маша,защо се къдриш с молив?Същия въпрос.

ValLoveYa
02-02-2011, 15:02

Е добре де, ти като нагорещиш тези фиби няма ли да ти парят :lol: пък и нали високата температура изправя косата...
Авторке сигурно си го прочела от a[N]D[i]T[k]a, но това го е писала просто ей така като пример, ако ме разбираш.

angel4eto966
02-02-2011, 15:02
^Офффф,нали специално написах "стопляш фибата да кажем между плочите на преса".Аз не съм човека,който е толкова откачен да измисля изправяне с фиби.Ти примерно като имаш маша,защо се къдриш с молив?Същия въпрос.

не е същото защото с машата стават масури,а с молива дребни къдрици .

А тва с фибата най-логично ми се струва,че може би разделяш косата на кичури и защипваш с фиба пък си я изправяш с преста. Тоест са само помощно средство :D

JCoutureJunkie
02-02-2011, 15:30
^С различните маши стават различни къдрици...Аз имам такава с поне 7-8 приставки.
ValLoveYa именно защото високата температура изправя косата реших,че може би някои си стопля фибите.И въобще,какво сте се захванали с мен?Да не би аз да съм го измислила това,че да знам със сигурност.Разбирам също толкова добре колкото и вас,че каквото и да е нагорещено пари,че няма смисъл от фиби,щом има преса.Просто се опитвам да си обясня какво ще да е това чудо.А я вие ми обяснете как ще си изправиш косата с фиби,ако те не са стоплени?

ValLoveYa
02-02-2011, 15:34
^Ами точно никак не може да се изправи косата с фиби. Някой прочел някаде нещо подхвърлено и написано на шега и всички го захапват и започват да размишляват.
Късмет в разплитането на случая.

gummybear
02-02-2011, 18:08
Не просто ми стана интересно дали може да стане нещо :D Мерси на тези, които не се държат гадно. :)

inneto
06-13-2013, 14:54
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs eto :D

shaunaa
06-13-2013, 20:51
ДА, вярно е гледала съм клипче дори как става, но не мога да го намеря за това ще ти обясни. Взимаш си фиби и си увиваш :Д косата около главата и тярбва да е прилепнала и я защипваш с фиби и така кичур по кичур , надявам се ме разбра !

heartshapedbox
06-14-2013, 09:00
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs
ето го.

ЕДИТ: Не видях, че са го пуснали пред мен.

Ninitoo
06-14-2013, 16:23
Аз съм пробвала и се получава - идеално е ако си си мила косата късно вечерта и не искаш утре да се изненадаш какъв страхотен фризьор е възглавницата ти .
Та косата ти трябва да е влажна. Хващаш по-големи кичури и ги усукваш около главата си, захващайки ги със солидно количество фиби. На сутринта ще имаш права коса без кой знае какви усилия, без да си гориш косата и без да я изтощаваш. И е наистина лесно.

Spider4eto
06-14-2013, 16:50
Добре де, а косата не става ли прекалено сплескана?

yakuza_
06-15-2013, 07:16
Колко мн разбираш модата/козметиката/диетите :О

yakuza_
06-15-2013, 08:13
политика, фиби, любовни дилеми
мн интереси за момиче :(

heartshapedbox
06-15-2013, 13:04
А колко време отнема цялата процедура? :Д

kitty02
06-15-2013, 17:28
Това трябва да се пробва.
Аз със моите фантазии да имам права коса и честото й изправяне със пресата не й влияат добре :?

BamBamBo
06-16-2013, 08:45
А там където защипват фибите не се ли огъва?!Един вид вълни биха се получили..

beautifulxbitch
06-17-2013, 07:41
Не знам как става, защото моята коса си е естествено права и не се интересувам от методи за изправяне. :Д

kalzzz
06-17-2013, 11:15
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

ето от тази мацка тръгна цялата идея за изправяне с фиби :)