- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне с фиби ?!?
Някъде бях прочела този израз ''изправяне с фиби''.Какво представлява?![]()
theo <333
за първи път чувам такова нещо...
еми сигурно си нареждаш фиби по цялата коса по дължината на косъма и те го стягат и изправят...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не е, и аз преди малко видях някой да го споменава в теПървоначално написано от tonittaa
ЕТО ГО:
Първоначално написано от [b
ам този последният пост не е по темата ама как да е.
ПТ-не знам .Да не би да е да си захващаш отделни части от косата с фиба и така на сектори да изправяш?
Сигурно стопляш фибата да кажем между плочите на преса,после защипваш кичур коса и дърпаш фибата по дължината на косъма,докато е още топла.Само че не мога да си представя колко време би ти отнело...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
И аз го мернах тва някъде ама не съм чувала до сега за подобно нещо![]()
Ако е така, то човек трябва да е отчаян че да прави тая процедура...Първоначално написано от JCoutureJunkie
УАУ.. за първи път чувам такова нещо![]()
мисля, че не си разбрала нещо..
JCoutureJunkie ако имаш преса, защо ти е да използваш ФИБА?![]()
Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
^Офффф,нали специално написах "стопляш фибата да кажем между плочите на преса".Аз не съм човека,който е толкова откачен да измисля изправяне с фиби.Ти примерно като имаш маша,защо се къдриш с молив?Същия въпрос.
Е добре де, ти като нагорещиш тези фиби няма ли да ти парятПървоначално написано от JCoutureJunkie
пък и нали високата температура изправя косата...
Авторке сигурно си го прочела от a[N]D[i]T[k]a, но това го е писала просто ей така като пример, ако ме разбираш.
Humans need fantasy to be human.
не е същото защото с машата стават масури,а с молива дребни къдрици .Първоначално написано от JCoutureJunkie
А тва с фибата най-логично ми се струва,че може би разделяш косата на кичури и защипваш с фиба пък си я изправяш с преста. Тоест са само помощно средство![]()
^С различните маши стават различни къдрици...Аз имам такава с поне 7-8 приставки.
ValLoveYa именно защото високата температура изправя косата реших,че може би някои си стопля фибите.И въобще,какво сте се захванали с мен?Да не би аз да съм го измислила това,че да знам със сигурност.Разбирам също толкова добре колкото и вас,че каквото и да е нагорещено пари,че няма смисъл от фиби,щом има преса.Просто се опитвам да си обясня какво ще да е това чудо.А я вие ми обяснете как ще си изправиш косата с фиби,ако те не са стоплени?
^Ами точно никак не може да се изправи косата с фиби. Някой прочел някаде нещо подхвърлено и написано на шега и всички го захапват и започват да размишляват.
Късмет в разплитането на случая.
Humans need fantasy to be human.
Не просто ми стана интересно дали може да стане нещоМерси на тези, които не се държат гадно.
![]()
theo <333
ДА, вярно е гледала съм клипче дори как става, но не мога да го намеря за това ще ти обясни. Взимаш си фиби и си увиваш :Д косата около главата и тярбва да е прилепнала и я защипваш с фиби и така кичур по кичур , надявам се ме разбра !
Вярвай в мечтите си !
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs
ето го.
ЕДИТ: Не видях, че са го пуснали пред мен.
Аз съм пробвала и се получава - идеално е ако си си мила косата късно вечерта и не искаш утре да се изненадаш какъв страхотен фризьор е възглавницата ти .
Та косата ти трябва да е влажна. Хващаш по-големи кичури и ги усукваш около главата си, захващайки ги със солидно количество фиби. На сутринта ще имаш права коса без кой знае какви усилия, без да си гориш косата и без да я изтощаваш. И е наистина лесно.
Колко мн разбираш модата/козметиката/диетите :О
n00bs
политика, фиби, любовни дилеми
мн интереси за момиче![]()
n00bs