View Full Version : Има ли шанс?
SummerSmile
02-02-2011, 20:26
Здравейте!
На 13ти с гаджето ми правихме секс без презерватив. Беше съвсем кратко към няма и 3/4 минути и той свърши извън мен. Извади си го адски бързо и веднага свърши. Все пак ми е притеснено, понеже от от тогава много ме болят гърдите, зърната ми са непрекъснато надървени, корема ме боли. На следващият ден ми дейде менструацията. Правих си тест за бременност, но преди да са минали 14 дни и беше отрицателен. Дали все пак има някаква възможност да съм забременяла?
гълтай ескапел 5 хапчета, насери си тялото и да ти порасне брада!
аз съм станал на 20 почти и само с една съм го правил без гума, те на 13 ...
чети бе каун, на 13-ти не на 13 хахаха
а до авторката , нищо ти няма
адекватен съм явно хахаха ама нека нека хахахаха
Titanic_baby
02-02-2011, 21:20
Божее :lol:
Направили го без кондом и веднага тръгнали за тест :lol:
И то при положение,че ти е дошло.
Нищо ти няма беее....живей :D
Да ти дойде и да отидеш да купуваш тест, е все едно да спечелят джакпота от тотото и ти на другия ден да отидеш да си попълниш фиш за да провериш дали не си го спечелила :razz:
VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 05:21
Има цикъл няма бебе
Камон :D
При положение,че ти е дошъл цикълът ,тест не ти трябва.
Някой път даже,след секс,цикълът идва по-бързо.
SummerSmile
02-03-2011, 05:27
Първо съм на 18 не на 13-можеше поне да попиташ, преди да се заядеш.
Менструацията ми дойде точно на следващия ден, а всеки знае, че ти трябват 3 дена, за да стане гафа, такаче това не е фактор...не и тази менструация. Принципно менструацията ми е адски нередовна. Да ми идва 1 на 5/6 месеца понеже съм 40кг. Заради това никога не знам кога съм в овулация и кога ще ми дойде. Сега точно качих 3кг и затова ми дойде и все пак не мога да си обясня болката в гърдите и корема, след като менструацията ми свърши на 18ти, а сега сме 3ти.
Колко трябва да си апфф необразован за да пускаш такава тема?Явно доста.Щом ти е дошло какво бебе искаш? И си сметни овулацията за всеки случай.Все едно и също всеки ден .
SummerSmile
02-03-2011, 05:43
Колко трябва да си апфф необразован за да пускаш такава тема?Явно доста.Щом ти е дошло какво бебе искаш? И си сметни овулацията за всеки случай.Все едно и също всеки ден .
Абсолютно си прав...все едно и също всеки ден....можеше да прочетеш последният ми коментар и щеше да разбереш, че тези неща вече съм ги обяснила.
Овулация не мога да сметна посмъртно като ми идва веднъж на 6 месеца и докторите нищо не могат да направят за това.
kalpazanka
02-03-2011, 06:26
Докторите нищо не можели да направят. А ти изобщо ходи ли на лекар?
Откъде си? Кажи да препоръчаме АГ, ако трябва.
Extasy90
02-03-2011, 06:56
Първият път и аз бях така притеснена, обаче се успокой не си бременна :)
При толкова нередовна менструация, едва ли някой от тук пишещите може да ти отговори адекватно, освен ако не се прави на интересен. Съмнявам се дали и лекар може да ти каже със сигурност кога ти е овулацията и изобщо какво се случва в тялото ти. Повтори теста след 5-7 дни. Поне аз не виждам друг начин да разбереш.
zvezdichka123
02-03-2011, 07:57
Щом ти е дошъл цикъла няма как да си бременна. Гърдите и коремът може да болят по много други причини. А и си си направила тест и е отрицателен, така че спокойно, няма бебе. :)
VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 08:04
Първо съм на 18 не на 13-можеше поне да попиташ, преди да се заядеш.
Менструацията ми дойде точно на следващия ден, а всеки знае, че ти трябват 3 дена, за да стане гафа, такаче това не е фактор...не и тази менструация. Принципно менструацията ми е адски нередовна. Да ми идва 1 на 5/6 месеца понеже съм 40кг. Заради това никога не знам кога съм в овулация и кога ще ми дойде. Сега точно качих 3кг и затова ми дойде и все пак не мога да си обясня болката в гърдите и корема, след като менструацията ми свърши на 18ти, а сега сме 3ти.
Мойто момиче,първото,което е ,аз НЕ се заяждам.
Второ,щом менструацията ти е нередовна,си купи ''циклонорм''~това е едно лекарство на БИЛКОВА основа,на Д-р~Тошков,хомеопат.И нормализира цикълът.
Или посети гинеколога си ,за да ти препише някакви други лекарства за нормализиране на цикълът.
40кг???
Колко си висока?Не е нормално на 18 да си под 50кг.Ето защо цикълът ти идва 2-3пъти годишно.
SummerSmile
02-03-2011, 10:07
Докторите нищо не можели да направят. А ти изобщо ходи ли на лекар?
Откъде си? Кажи да препоръчаме АГ, ако трябва.
Да ходя на лекар и то не само един. Когато си 40кг хич не ти е лек живота, за разлика от килограмите. Сърцето те боли, отпаднал си...ям си като нормален човек, та и повече, но организмът ми преработва нещата адски бързо. Баба ми и майка ми също са били същите килограми и то на по 30/40 години...просто е наследствено. Те двете например са можели да забременеят само по време на цикъл и това е малко стряскащо, понеже нали сперматозоидите патуват приблизително 3 дена...ми това се пада точно 2рия ден от менструацията ми.
И все пак не съм много сигурна дали човек с такива килограми може да забременее (поне докато няма менструация в продължение на 5/6 месеца).
Инчето съм от София...не, че можеш да правиш чудеса. Не мога да си представя кой ще ми препоръчаш. Обиколила съм цяла София и всички лекари вдигат ръце и единственото, което правят е да те тъпчат с едни и същи вредни хапчета, които с нищо не те помагат, а само те карат да спиш цял ден.
kalpazanka
02-03-2011, 10:10
Ми то всички жени забременяваме по време на цикъл, по принцип. Дойде ли менопаузата, репродукция адиос!
Има медикаменти, които да потушават последиците от хиперестрогенемията. Не е редно да се държиш така и да се стискаш, криейки се зад баба и мама.
Какви медикаменти пиеш? Щом си сънлива и отпусната, надали пиеш аналози на прогестерон...
SummerSmile
02-03-2011, 10:27
Ми то всички жени забременяваме по време на цикъл, по принцип. Дойде ли менопаузата, репродукция адиос!
Има медикаменти, които да потушават последиците от хиперестрогенемията. Не е редно да се държиш така и да се стискаш, криейки се зад баба и мама.
Какви медикаменти пиеш? Щом си сънлива и отпусната, надали пиеш аналози на прогестерон...
Непрекъснато ме тъпчат с антибиотици...всеки път, когато не могат да измислят какво ми е.
Иначето ям по цял ден и нищо пак си оставам тези килограми...отнемат ми 5/6 месеца, за да кача 3кг. Не се крия зад мама и баба...просто казвам, че и те са така и е наследствено...това не ми пречи да се опитвам да го променя.
kalpazanka
02-03-2011, 10:29
Гинеколог ли ти предписва антибиотици?
С ендокринолог консултирала ли си се?