View Full Version : "Леко" проблемче
Хора какво правим когато момичето определено изпитва "симпатии" към нас, но се оказва, че има приятел с когото личи, че нещата... не вървят.
illusion1993
02-03-2011, 07:34
Покажи и че и ти имаш някакви симпатии към нея. А ти от къде разбра че нещата между тях не вървят и от къде си сигурен че изпитва симпатии към теб ??? Разкажи малко по подробно
Nam3less3
02-03-2011, 07:36
Хора какво правим когато момичето определено изпитва "симпатии" към нас, но се оказва, че има приятел с когото личи, че нещата... не вървят.Или чакаш симпатиите да прераснат в чувства и момичето да приключи с приятеля си(това е несигурния метод), или се намесваш(почваш с действия да саботираш връзката им и правиш така, че симпатиите да прераснат в чувства - ако се държиш както трябва) 8)
Един път успях по 2рия метод, шансовете са по-големи тогава естествено.
TheTiger
02-03-2011, 07:40
бахти тъпата раота ...
Накрая какво става ? Зарязва него заради тебе ....
Дефакто гледа да стои на 2 стола едновременно :shock: баси майката кви са тия курвенските истории ве, щом не вървят нещата с него - да го зареже - ебаси 0.о толкова ли е трудно !
Щом не са един за друг да се разделят, пък като му дойде времето ще си намери друг :shock:
Тцтцтц .. хем боли, хем сърби
ivcheto0o
02-03-2011, 07:43
Покажи й че симпатиите са взаимни
kalpazanka
02-03-2011, 08:02
На твое място бих кръжала наоколо, и без това връзката им е в период на полуразпад.
Ти откъде си сигурен, че нещата не вървят? Да не би да става така, че виждаш ситуацията така, както ти изнася?
За симпатиите - усеща се... А за това, че връзката им не върви... имаме общи приятели, а мисля, че съм го чувал и от нея...
Ssummerjam
02-03-2011, 13:11
Чакаш да приключи връзката си.
MaLkaTa_LaDy
02-03-2011, 13:15
Защо пък да чака? Големи моралисти станахте... Ти може да и покажеш, че имаш чувства към нея, а тя ще реши дали иска да е с приятеля си или с теб повече. Няма нищо погрешно в това.
Ssummerjam
02-03-2011, 13:30
Защо пък да чака? Големи моралисти станахте... Ти може да и покажеш, че имаш чувства към нея, а тя ще реши дали иска да е с приятеля си или с теб повече. Няма нищо погрешно в това.
Е, тя нали също го харесва, следователно се предполага, че като си приключи връзката сама ще го потърси.
MaLkaTa_LaDy
02-03-2011, 14:15
А кога се предполага, че ще си приключи връзката? ... Или като реши, че не иска да е с гаджето си. Или като реши, че иска да е повече с друго момче отколкото с гаджето си. И за да го реши това, трябва да знае, че "другото момче", което в случая е автора, иска да бъде с нея.
П.с. Е да, ако живеехме в перфектен свят щяхме да късаме гаджетата си, когато имаме по-силни чувства към друг, дори и да е невъзможно да бъдем с него... но ако живеехме в перфектен свят!
Ssummerjam
02-03-2011, 15:21
Тя 100% знае, момичетата имаме силна интуиция. Сигурна съм, че й го е показвал. Колкото до перфектния свят - ясно е, че съществуването му е невъзможно, но все пак в какъвто и свят да живеем бихме могли да го променим към по-добро. Всъщност не света - себе си, а така и той ще ни се струва по-хубав.
MaLkaTa_LaDy
02-03-2011, 15:30
Ако така всички разчитахме на интуиция до никъде нямаше да стигнем. А аз до колкото разбрах тя не знае, че той я иска.
Ssummerjam
02-03-2011, 15:31
Че ние и сега никъде не сме стигнали. 8-) Кой кого иска авторът ще каже. :)
И аз не знам дали тя знае, че я "искам", но мисля че го правя явно. Както Ssummerjam каза, с женската интуиция шега не бива :)