View Full Version : loreal total repair 5 price
nepowtorima
02-03-2011, 16:29
http://prikachi.com/images/244/2943244G.jpg
Някой да го има..? И какво мислите за него?
Балсама е за увредена и изтощена коса..
Смятах да си взема за блясък, но си взех този, защото е най-новия и реших да го изпробвам. Та които го имат да кажат помогнало ли му е за нещо и какво е то?
DesireToFire
02-03-2011, 16:37
Имам шампоана, балсама и спрея. Не знам до колко помагат, защото косата ми не е увредена или накъсана. Спреят го ползвам от по-отдавна и мноого ми харесва, Косата се разресва лесно, мека е и мирише уникално. Като съм се напръскала вечерта на следващият ден на училище ме питат какво съм си слагала на косата :Д Иначе, забелязах, че напоследък косата ми е започнала да се омазнява доста по-бързо, едвам издържам да я мия през ден. Не знам дали е от шампоана, но мисля да го сменя.
Излъгах се да си взема шампоана и балсама лятото някъде и за пореден път се убедих, че няма смисъл да си давам парите за елсев и подобни. Пълни боклуци бяха, тоя шампоан едва ли не изсушава косата, а от балсама ефектът е нулев.
Molzinka
02-05-2011, 17:31
a на мен пък ми харесват 8-)
имала съм шампоана (и повечето на Елсев) и не съм доволна .. не си заслужават .. :?
herassmant
02-07-2011, 06:48
И аз си бях купила шампоана,мнного ми харесва как мирише , но наистина много омазнява..
ScarletBite
02-07-2011, 11:43
Препоръчвам ти продуктите на Пантен Про-Ве.