PDA

View Full Version : нормално ли е с бившия ми да си общуваме всеки ден ..

pink123
02-03-2011, 22:11
така става дума за следното..с бившия ми скъсах ме средата на месеца,тъй като той нямал чувства към мен.. но въпреки това продължава да ме търси по телефона,е вече по-рядко..обаче постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .. обаче не мога да разбера според мен това не е нормално,че той беше този който каза,че съм му като по малка сестрчка.. а иначе ме търси .. приемам аз да му пиша,аз да съм тази която го търси защото го обичам .. обаче той е този който ме търси и не става въпрос за търсене за секс ами да ме види как съм,какво правя и така пишем си може би както преди само,че вече целувки и прегръдки не си пращаме умалителните също ги намалихме .. но все пак не мисля,че е нормално аз не мога да се отдръпна от него прекалено много го обичам,а и ми е първия и за момента може би с никого другиго не бих спала,но защо да ме търси ако не ме обича.. една негова приятелка казва,че е объркан .. е то егати объркването за 2 месеца късахме и тръгвахме 6-7 пъти и аз все бях добрата и все чаках.. кажете ми какво да правя да се отдръпнали да продължа ли така :х

nightlygirl
02-03-2011, 22:30
Познай за какво те търси,отговора е само един.Явно друго не вижда в теб.

pink123
02-03-2011, 22:46
Вижте немога без него опитвах,но немога веднъж лятото някак си бях спряла да мисля за него сменях гаджета.. ама при една от най-сериозните връзки той се върна и аз прекъснах връзката и започнах с него .. казвайте ми,че съм глупачка .. обаче не вярвам,че е само за единия секс 1во той не си е тука с седмици
2ро ако нещо стане дума за секс аз го засягавам върпоса .. мисля,че по горе трябваше да отучня тази подробност :) :) :)

FuckedUp
02-03-2011, 22:48
Порастни.

Иска само да те ебе, нищо друго.

TheNewReligion
02-03-2011, 22:54
Как успяваш да съчетаеш тая неимоверна неграмотност с това простовато мислене? Наистина ми е интересно.

ivcheto0o
02-04-2011, 06:22
Може наистина да е объркан.Но като ти пише или те търси не приемай всеки път.Поговори с него не може така да те разиграва и използва.Пробвай да се виждате като причтели без да правите секс...

reoffender
02-04-2011, 08:00
Аз скъсах с моя преди 3 седмици, и също продължаваме да си пишем/говорим почти всеки ден, но само като приятели, дори т'ва не довежда до нищо добро, защото се скъсва да се дразни с приятелите ми.
Разликата е,че и двамата знаем,че вече няма НИКАКЪВ шанс да се съберем, просто някак не може да ни мине деня без да се питаме как сме, от любезност най-малко.
Но това е грешка, защото докато не прекъснеш всякакви контакти няма как да продължиш наистина напред. Трудно е, но трябва да се откъснеш от него, минало е...

dimitar_ak
02-04-2011, 08:05
Ужас. Няма да коментирам

SmilezZz
02-04-2011, 08:22
Само аз ли си мисля,че той наистина няма чувства към теб,а те търси само за секса..То просто е повече от ясно,не знам ти как въобще не го осъзнаваш ? Да не би да си му някаква секс играчка ?

VaMpiRKaTaaa
02-04-2011, 09:57
Порастни.

Иска само да те е**, нищо друго.
Точно.

Ssummerjam
02-04-2011, 14:31
Бива ли да си тоооолкова наивна?! :shock:

erato
02-04-2011, 16:52
Колко лошо се възпитавате сами :? Няма нищо лошо/пошло/сбъркано в това да запазиш отношения с човек, с който си имал интимни отношения. Достатъчно е и двамата да сте пораснали дотолкова, че да си давате сметка къде е границата на тези отношения и да не се крие задната мисъл "така ще го/я спечеля отново". И порастване няма нищо общо с години :) За съжаление има много мъже/жени останали на ниво тийн мислене, а се самоизтъкват като зрели, врели и кипели и всичко знаещи ;)

tanch3t093
02-04-2011, 17:09
Не бива да си толкова наивна. След като те търси и се интересува как си, може да е защото е бил привързан към теб и все още му пука малко или много. Ти сама си решаваш какво да правиш... Разбирам, че го обичаш, че ти е гадно, обаче правилно ли постъпваш? Той само те използва и това се вижда ... Имай малко достойнство.

TheGirlNextDoor
02-04-2011, 17:15
Ти си наивна...той го осъзнава и се възползва от това.Не искам да те съдя,дори те разбирам..просто не му го позволявай...вземи се в ръце и продължи напред,колкото и да ти е трудно :)

PoRcHeTaTa1
02-04-2011, 18:10
Мирис на простотия.
Трудно бих проумяла след, като сте се разделили, по негово желание, по твърдение, че не те обича вече, следното ти изказване "постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .."
Ти какво...някаква секс играчка ли си му?
Принципи някакви елементарни нямаш ли си?
И не, не те нападам. Просто ми е интересно. Как може да позволяваш такова нещо.
Пък да е объркан, не ми се нрави много...знам ли. Не го познавам.
Обичай го. Окей. Ти си знаеш.
Ама поне си направи труда да поговориш с него по-сериозно и да го попиташ, какво аджеба той всъщност иска от теб.
Това за късането на 6-7 пъти за един месец дори не ми се коментира.