View Full Version : имам проблем
В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я еба, кажете нормално ли е и какво да правя :-o
буден модератор няма ли ... стига пускал тъпи теми
gandalfepi4
02-04-2011, 21:39
пеньо, бегай се от нета
натровил си се нещо
е кажете ми какво да правя :-x на 15 съм
самоубийсе така и тебе си и околните ще отървеш от мъки
TheFallenAngel
02-04-2011, 21:54
В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я е**, кажете нормално ли е и какво да правя :-o
Да задаваш такъв въпрос кажи ми нормално ли е. :shock:
Не съм аз този , които прекарва 20 часа заседнал във тях , само това ме интересуваше .... щом неможе да ми отговориш не пиши
sabaton94
02-04-2011, 21:58
Не е нормално, сигурно си гей.
В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я е**, кажете нормално ли е и какво да правя :-o
Да задаваш такъв въпрос кажи ми нормално ли е. :shock:
добре щом мислиш че не е нормално обясни ми защо :?
Не е нормално, сигурно си гей. несъм гей , харесвам само жени !
sabaton94
02-04-2011, 22:04
Абе слушай като ти говоря, аз ги разбирам тия работи. Гей си.
Palavnika17
02-04-2011, 22:05
Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е .. :(
Абе слушай като ти говоря, аз ги разбирам тия работи. Гей си. разбираш ти, курвите не пишат по форуми, а ходят по дискотеки да лапат на такива като мен :) така, че по добре се приготвяи
FuckedUp
02-04-2011, 22:13
http://marketmynovel.com/images/Dont-Feed-the-Trolls.png
Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е .. :( абе ако тоя педал на снимката си ти си адцки смешния :) ако искаш да ме вкараш в гейската ти компания , майка ти няма кой да я огрява
sabaton94
02-04-2011, 22:18
Абе слушай като ти говоря, аз ги разбирам тия работи. Гей си. разбираш ти, к***те не пишат по форуми, а ходят по дискотеки да лапат на такива като мен :) така, че по добре се приготвяи
Мдаа, т`ва да си вярваш е втори признак на хомосексуалност.
Palavnika17
02-04-2011, 22:26
Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е .. :( абе ако тоя педал на снимката си ти си адцки смешния :) ако искаш да ме вкараш в гейската ти компания , майка ти няма кой да я огрява
Ей пендльо ако искаш мое да се видим някъде и да видиш колко ми е гейска компанията не си играй със здравната си книжка от сега не се занимавай и внимавай на кой кво пишеш щото такива курвички като тебе много мога да ги храня просто не ми е интересно .. има друг вариант намираме те някъде пребиваме те така че да се чудят кво си прайм ти няколко корекции по захапката и после праиш свирки за пари като травестит .. шибаняк да се фърлям у цялата ти рода женски ..
sabaton94
02-04-2011, 22:30
Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме ебе... :D :D :D
Palavnika17
02-04-2011, 22:32
Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме е**... :D :D :D
Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби .. :D
Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме е**... :D :D :D
Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби .. :D Деба аз съм по малко от 170 кг :( , но пък съм висок 185 :shock: , педал си ти , как може да си сложиш женски ник ? като чуеш на някой да казват Надя , първото което идва наум е жена :)
sabaton94
02-04-2011, 22:44
Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби .. :D Д**а аз съм по малко от 170 кг :( , но пък съм висок 185 :shock: , педал си ти , как може да си сложиш женски ник ? като чуеш на някой да казват Надя , първото което идва наум е жена :)
Ква Надя видя бе, Пендел? :razz: :razz: :razz:
Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби .. :D
много ли ти е тъжно :( , ? живея в Плевен (булеварт Христо ботев, улица, Шипка , идваи ако искаш , смешка през ПЦ е лесно , да говориш , 0897543329 / казвам се Мариан , ако искаш още утре ела :Х даже ся ми се обади ти чуя гейския глас
sabaton94
02-04-2011, 22:47
Забрави да напишеш "Искам да дойдат сериозни и поддържани момчета, готови да експериментират". :razz:
Забрави да напишеш "Искам да дойдат сериозни и поддържани момчета, готови да експериментират". :razz:
toi me pita , dali iskam da se sre6tnem da me bie :( tajno , zvanii
sabaton94
02-04-2011, 22:49
Кво ся, искаш телефонен секс? Ае голям си гей бе, гей. Отиди се прегледай.
Кво ся, искаш телефонен секс? Ае голям си гей бе, гей. Отиди се прегледай. zabavnik
sabaton94
02-04-2011, 22:57
Кво ся, искаш телефонен секс? Ае голям си гей бе, гей. Отиди се прегледай. zabavnik
Знам си. (пхах, темата ще я заключат и без т`ва след няколко часа, що да не се погъбаркам с тебе още? Кофтито е, че ми се доспа).
Знам си. (пхах, темата ще я заключат и без т`ва след няколко часа, що да не се погъбаркам с тебе още? Кофтито е, че ми се доспа).
kakfo pravi maikati :)
sabaton94
02-04-2011, 23:08
kakfo pravi maikati :)
Ихаа, ебавки с майки, оригинален си. Спи май, що? Искаш нещо от нея ли? Да ти кажа, ти на твоята възраст мацки не можеш да фанеш, че си обърнал резбата, пък с майка ми ли ще се мъчиш?!?
Братле много си задръстен!Това положение в което се намираш се нарича пуберитет... :shock: Ама че тъпи тиинове има?!
Не е нормално, сигурно си гей. :razz: :razz:
adidaskataWE
02-05-2011, 14:58
само за себе си мислите :? ЕГОИСТИ ! Дано да не ти пусне :D
waterpolohero
02-05-2011, 15:15
Моля се някой от модераторите да не спи и да вземе да я локне темата , че тука съвсем го обърнаха на 2-ри февруари (Автора визирам) , Плевенска майньо , земи оттърви всички ни от мъките и направи както бе казано по горе - ГРЪМНИ СЕ.... :-x :-x :-x
Моля се някой от модераторите да не спи и да вземе да я локне темата , че тука съвсем го обърнаха на 2-ри февруари (Автора визирам) , Плевенска майньо , земи оттърви всички ни от мъките и направи както бе казано по горе - ГРЪМНИ СЕ.... :-x :-x :-x pi4 nameri si li4en jivot ili reji venite
Братле много си задръстен!Това положение в което се намираш се нарича пуберитет... :shock: Ама че тъпи тиинове има?!
nesam zadrysten , prosto dosega nesam se interesuval , a v 4as po biologiq nesam vlizal ot nqkolko meseca :-x
Ти не беше ли "е*ач" на 38 години ? :D хах ... според мен страдаш от раздвоение на личността , отиди да се прегледаш
waterpolohero
02-05-2011, 17:38
Моля се някой от модераторите да не спи и да вземе да я локне темата , че тука съвсем го обърнаха на 2-ри февруари (Автора визирам) , Плевенска майньо , земи оттърви всички ни от мъките и направи както бе казано по горе - ГРЪМНИ СЕ.... :-x :-x :-x pi4 nameri si li4en jivot ili reji venite
Айдеее , намери се поредния гуро....
(Не ми казвай какво да правя , за да не ти кажа къде да отидеш)
А и няма ли най-накрая да пуснеш една кирилица и да спреш с тая маймуница.....