Влез

View Full Version : ...

ForeverYoung
02-06-2011, 09:00
.....

britzy
02-06-2011, 09:10
Ако връзката ви се уповава на един сън,много лошо значи :? Та ако искаш да разбереш какво значи виж в некъв съновник ,въпреки че се съмнявам точно там да има нещо смислено.Според мен всичко е подсъзнателно и тези чувства,които потискаш наяве,ескалират в съня ти .Затова премисли добре всичко и вземи решение-да вярваш на сън или да си останеш с приятеля.

GregoryHouse
02-06-2011, 09:16
Аз бих повярвал на съня :) Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.

TheBeliever
02-06-2011, 09:31
При положение, че сама си признаваш за чувствата към момчето от съня ти, не виждам на кое се чудиш. И как може да твърдиш, че обичаш приятеля си и в същото време имаш чувства и желания към друго момче?

Първо се разбери сама със себе си към кого изпитваш по-силни чувства и тогава се чуди какво да правиш.

TheNewReligion
02-06-2011, 10:47
Т'ва значи, че си абсолютна курва. Как не те е срам да целуваш момче, което не е гаджето ти, в съня си?

w0sh
02-06-2011, 10:50
Сънищата са проекция на желанията на несъзнаването.

Ssummerjam
02-06-2011, 11:18
Значи, че имаш по силни симпатии към момчето от съня ти.

DesireToFire
02-06-2011, 13:49
Това е сън. В повечето случай не значи нищо.

xinfamous
02-06-2011, 14:02
Олеее на сън го видяла,кво ше праим ся ?!

ForeverYoung
02-06-2011, 14:14
...

ForeverYoung
02-06-2011, 14:16
Ако може без тъпи отговори ^^

kombarka
02-06-2011, 14:18
Сънищата са отражение на подсъзнателните ти желания. Това, което искаш, без да си осъзнал, че го искаш.

Колко е вярно.. не знам, но ти си имай едно наум.

TheBeliever
02-06-2011, 14:24
И какво като сте заедно от много време (колко много? година? хах)? Щом имаш чувства към друго момче не мисля, че обичаш приятеля си.

Още повече ти самата искаш някой да ти каже "Да, знак е! Съдбата ти е да се събереш с момчето от сънищата си!", за да не се чувстваш виновна за чувствата си.

ForeverYoung
02-06-2011, 14:26
...

Greennight
02-06-2011, 14:34
http://sanovnik.bg/

nepowtorima
02-06-2011, 15:10
Целувка

Ако насън видиш други да се целуват, чака те сърдечна тъга. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ.

Ако те целува жена, ще се чувстваш окрилен за някакво смело начинание. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение. Ако сънуваш, че целуваш непозната жена, ще изневериш или ще измамиш някого.

Ако целуваш непознат мъж, значи си се заел с несигурни работи. Целувка от близък или от роднина е знак за тайна подкрепа, целувка от любим човек предсказва раздяла, целувка от вдовец или вдовица вещае болест, а целувка от мъртвец - смърт.

Eто от съновника, дето преди мен пратиха.. ^^ ... Значи раздяла .. явно с твоето гадже.. :D

gegata15
02-06-2011, 22:52
Аз бих повярвал на съня :) Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.

FairYoFdaRknEsS
02-06-2011, 23:14
Това, че сте гаджета от година и половина НИЩО НЕ значи... и аз съм сънувала, че целувам някое друго момче, което не е моето гадже, но и това НИЩО НЕ значи... Това, че харесваш друго момче не означава, че трябва веднага да зарежеш гаджето си, всеки може да има симпатии към някой друг. Въпроса е в това дали истински обичаш гаджето си, дали искаш да си с него или с някой друг, било то и момчето от съня ти. Ти си решаваш, не ние! Ние не можем да ти кажем "Да! Това е, което искаш!" Всеки рано или късно се замисля "Дали не трябваше..." и от там се почват глупостите, но така се разбира, колко ви е здрава връзката, но щом си стигнала чак до това да постваш такива теми значи нещо никак не ви е наред във взаимоотношенията... :? По-добре се опитай сама да си отговориш на въпроса, отколкото да чакаш ние да ти отговорим... :?

SmilezZz
02-07-2011, 06:03
Обичаш приятеля си,но обичаш и другото момче..Е,такова нещо няма как да стане..Или не знаеш какво искаш,или обичаш само единия..Помисли добре,да не стане така да загубиш приятеля си и да не имаш,и другия ? А другото момче има ли някакви чувства към теб ?
Иначе това е просто сън..Не бива да обръщаш внимание на такива неща..Това е играта на твоето подсъзнание..Нищо друго..

Kalliaa
02-07-2011, 08:42
Аз бих повярвалa на съня :) Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.

kikatta
02-07-2011, 08:48
повярваи на съня.. след каот го сънуваш значи мислиш за него и вечер.. и явно нещо куца във врузката ви с другото момче затова съниваш него.. ;pp