PDA

View Full Version : .. трудно е да избирам .. :х Моляви ПОМОЩ ..

kiiflaxd
02-06-2011, 15:25
Така .. в училище има едно момче което страшно много обичам .. но той седна до моята най-добра приятелка зада ме издразни , а приятелката ми не и пука че аз го харесвам и си седна до него .. моляви кажете ми какво да правя .. какво да и кажа и как да и кажа да се махне от него .. :( :( :(

VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 15:32
Е тя щом не и пука,значи не ти е приятелка.
Просто и кажи да не се занимава с него.
А и той най-вероятно щом прави така не го е грижа за тебе.
Това са временни тинейджърски хлътвания...
Силно се съмнявам да ''го обичаш''.
Ще мине.
Спокойно.

quexxe
02-06-2011, 15:35
Така .. в училище има едно момче което страшно много обичам .. но той седна до моята най-добра приятелка зада ме издразни , а приятелката ми не и пука че аз го харесвам и си седна до него .. моляви кажете ми какво да правя .. какво да и кажа и как да и кажа да се махне от него .. :( :( :(

А защо я наричаш приятелка? За пореден път се убеждавам колко много не преценявате и не мислите, докато вършите някоя глупост. Като тази, например... (не ти повишавам тон, но съм назидателна, да не се обидиш от написаното).

Предполагам, си 7 - 8 клас (ако не сте, извини ме). И тъй като сте в пубертет, и тримата, с думи няма как да стане.
Отново предполагам, всичко ще завърши с... Бой. Важно е да проумееш, че, може би, той не се интересува от теб "особено" и че просто трябва да се "дръпнеш" встрани от него. Ако след "маскарада" той не те потърси, го забрави. ^.^ Много се надявам да си +15, за да мога да ти дам по - ефективни "указания".

Ssummerjam
02-06-2011, 15:35
Леле, к'ва трагедия :? Предлагам, ако недай си Боже му каже здравей да се хвърлиш от някоя висока сграда.

SmilezZz
02-06-2011, 15:44
О,боже..Тя не ти е никаква приятелка,не го ли осъзнаваш по дяволите..Не й пука за теб,а я наричаш "най-добра приятелка"..Спри да се занимаваш и с двамата..

kiiflaxd
02-06-2011, 15:44
ми честно казано .. ! аз съм 6 сти клас , наричам я приятелка защото до сега ми беше най-добра .. !! .. ами .. обаче ето аз сега и казах че ме е издразнила на нея не и пука и ми затвори телефона и 1оо процента ще си седи до него

quexxe
02-06-2011, 17:02
ми честно казано .. ! аз съм 6 сти клас , наричам я приятелка защото до сега ми беше най-добра .. !! .. ами .. обаче ето аз сега и казах че ме е издразнила на нея не и пука и ми затвори телефона и 1оо процента ще си седи до него

Ето защо аз нямах джиесем в 6-ти клас (не че сега имам, малко съм консервативна), не се бях и влюбвала, просто висях над глобуса, детските и картофената супа. ^^ Защо не пробваш така? ; )
Изостани с "материала" и го наваксай, когато пораснеш.

kiiflaxd
02-06-2011, 17:13

Ето защо аз нямах джиесем в 6-ти клас (не че сега имам, малко съм консервативна), не се бях и влюбвала, просто висях над глобуса, детските и картофената супа. ^^ Защо не пробваш така? ; )
Изостани с "материала" и го наваксай, когато пораснеш.

е да но в тези времена .. ;х Все пак ..

quexxe
02-06-2011, 17:16
Ако следиш "последната мода", то ти ще си "последното измислено тип момиче" от деградиралите демократични мозъци ! Мисли по - свободно и вложи, ако е нужно, малко егоизъм. Но не "меркантилен" егоизъм, защото именно той те доведе до това дередже. : ) Надявам се, да си ме разбрала. Ако не разбираш нещо - питай на ЛС, че малко се поувлякох... Там ще ти обясня подробно.

Biiiitch
02-06-2011, 17:21
Първо, тя не ти е приятелка.
Второ, правиш от мухата-слон. Какво като е седнал до нея? Да не й е подарил диамантен пръстен? Ако беше правил нещо с нея - окей, ама за едно сядане...
Пък да го обичаш .. Нещо не мога да си го представя...

Biiiitch
02-06-2011, 17:22
Второ, правиш от мухата-слон. Какво като е седнал до нея? Да не й е подарил диамантен пръстен? Ако беше правил нещо с нея - окей, ама за едно сядане...

Biiiitch
02-06-2011, 17:22

kiiflaxd
02-06-2011, 17:31

Не просто .. той се опитва да ме издразни но тя си мисли че той я харесва и ем той ще я заебе ем тя после на мен ще ми реве и айде спрете с тва за обичането беше малко пренасилено :-D :( :( :(