View Full Version : странна ситуация...
OopsIveForgotMyPassword
02-07-2011, 13:18
С едно момиче от моето училище се запознахме преди около месец. Пишем си в скайп, излизаме заедно, абе всичко е наред. Често си говорим за сериозни теми, тя знае че я харесвам, и аз знам че тя ме харесва, но....
Проблема е, че тя е доста .. хмм, как да кажа.. доста е срамежлива. А и аз се притеснявам доста..
Въпроса ми е как да я накарам да се отпусне, същевременно и аз да премахна напрежението.
Проблем номер две - нашите не ми разрешават да излизам много, понеже съм болен.. а толкова много искам да съм с нея, щото тоя скайп вече не е на мода, нито е от полза.. Какво да кажа на нашите, че да ме пускат да излизам навън по-често?
ПОСЛЕПИС: ТЪПИ ОТГОВОРИ НЕ ИСКАМ!! ПОСТАВИЛ СЪМ СИ ВЪПРОСИТЕ ЯСНО! КОЙТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ, ПО-ДОБРЕ ДА НЕ РЪСИ АКЪЛ! ТЕНКС :}
с времето ще се отпусне :) е разбира се трябва да я предразположиш ,бъди естествен,направи и комплимент ,отваряи и вратите ,намери обща тема за разговор и може да идете в по усамотено кафене ,ако не обича претъпканите :) кажи на родителите си ,че отиваш да вземеш тетрадки от 1 съученик или ,че отиваш на контролен преглед при лекаря или им кажи истината ,все пак не си бебе
SmilezZz
02-07-2011, 13:42
1. Това да не те притеснява..Когато тя види,че може да ти има доверие,няма да се срамува..Т.е. ще излезе от тази черупка на срамежливостта..Но пък тогава да не вземеш да я искаш обратно.. :lol:
2. Поговори с вашите..Ако се чувстваш добре,убеди ги да те пуснат..
ivcheto0o
02-07-2011, 13:54
1.С времето като те опознае ще се отпусне :)
2. Поговори с тях
Имаш граматична грешка в никнейма си.
Гледай сега. Тя ако е срамежлива, срамежлива ще си остане. Ти ако си задръстен и вашите не те пускат, такъв ще си останеш докато не ти проимат доверие.
По първи въпрос не може да действаш, по втори въпрос можеш да говориш с тях.
мда.
OopsIveForgotMyPassword
02-07-2011, 16:30
ъмм, w0sh, нямам никакъв проблем с доверието от страна на нашите, нито съм задръстен. ако ти имаш такива проблеми, ще те помоля да не оприличаваш останалите на себе си. мхм
YyoOnNiItTyY
02-07-2011, 18:02
Аааа.. на въпрос 1 .. нямам как да я накараш да се отпусне ..когато тя види че може да го нправи .. просто ще се отпусне ,няма нужда да и помагаш по никакъв начин.. ;ддд аа по другия въпрос.. и мойте мн мн не ме пускат насам натам ,затова пък си имам приятелка която менти мн добре.. ;дд
VaMpiRKaTaaa
02-08-2011, 04:11
Имаш граматична грешка в никнейма си.
Гледай сега. Тя ако е срамежлива, срамежлива ще си остане. Ти ако си задръстен и вашите не те пускат, такъв ще си останеш докато не ти проимат доверие.
^^Ей тука си много прав.
Както НИКОГА съм съгласна с тебе.
Иначе,авторе ...много ще ти е трудно да се промениш...
Но,винаги има 1-2% шанс.
OopsIveForgotMyPassword
02-08-2011, 11:08
какво мислите че не ми е наред и искате да променя?
blackrose
02-09-2011, 15:51
1 това е времено състояние ще свикнете един с друг и ще се отпуснете
2 на вашите е най добре да кажеш истината така или иначе все някога ще разберат а и е нормално да излизаш с момиче
VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 16:09
1.3абрави срамът.
2.Покани я на среща.
illusion1993
02-09-2011, 20:21
От какво си болен, че чак вънка не те пускат? Нещо сериозно ли е?
spasianko
02-12-2011, 22:57
Бъди ЕСТЕСТВЕН И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ !! ... Късмет ! :P
TooRareToDie
02-12-2011, 23:15
Това “ ТЕНКС “ накрая.... защо бе младеж, защо? :razz:
BohoOhoAreVe
02-13-2011, 01:27
1.приеми я такава квато е
2.бъди прям с вашите...все пак мъжът си е мъж