Влез

View Full Version : въпрос към момчетата

Deni9688
02-07-2011, 19:39
абе момчета да ви питам .. като видите примерно в дискотека някаква супер красива и умна жена (не кифла) :D :D ии искате да я заговорите страхувате ли се,че примерно ще ви одреже или нещо такова? абе изобщо кво бихте направили ?:D

kikatta
02-07-2011, 19:42
аз съм момиче но съм хомо .. тка че то същото.. ;дд амм не просто отивам при нея и използвам чара .. ;дд и лигавия характер както казват сички ии то ми се връзва.. ма тва е много рядко защото те сички си идват при мене.. ;дд кат некое магнитче съм.. ;дд и се хубави при тва.. ;дд

TheBeliever
02-07-2011, 20:43
Като я виждаш разбираш, че е умна? Интересно.

Нормално е да има притеснение. Въпроса е да не спичаш и да овладееш срама.

modjodjodjo
02-07-2011, 21:05
Чак пък да се страхувам, да няма да ме изяде случайно. Но иначе рядко ходя да заговарям момичета в дискотеката, много зависи в какво настроение съм.
Рекорда ми за една вечер е, че на 6 момичета се сложих и 6-те ме отрязаха. На другия ден като се сетих бая се посмях, но иначе нямам някакъв определен подход или заучени фрази, а по скоро действам по интуиция.
Един път в една дискотека на морето влезна едно много симпатично и красиво момиче, което продаваше цветя. Дойде при мен да ми предложи да си купя роза и ми каза, че ако има момиче с мен мога да я зарадвам много. Купих си една, след което я подарих на цветарката. Тя ме изгледа едно такова странно, все едно съм и забил шамар и без да каже нищо си замина и даже не успях да я заговоря за по-дълго.
Друг път пак в дискотеката, аз и още двама приятели виждаме 3 много готини мацки и ся решаваме да ги заговорим. Отиваме при тях запознахме се, всичко някак си тръгна по вода, но дойде един момент, в който почнаха грам да не ни обръщат внимание и ние какво да правим, решихме да се върнем на нашата маса. Отидох до тоалетна и като се върнах след 2 3 минути, гледам някфи супер гадни и мазни мангали, единия облечен с потник и с шапка с козирка, другия брадясал и дебел и си говорят с нашите мацки. След още пет минути се обръщам пак към мадамите и гледам едната играе с единия сиганин, а другата се целува с другия ром. Направо щях да падна от смях, но и се замислих какво толкова успяха да намерят в тез кюмбета. Аз съм се нагласил, напарфюмирал съм се, прически правя и накрая едно голямо нищо.
Тей че понякога не мога да ги разбера тези жени, затова ако влезна в действие гледам да съм си естествен, пък каквото стане. Поне един ден ще се сещам и ще се смея :)

DNA
02-07-2011, 22:53
Почвам да дрънкам простотии, често се получава, но и рядко заговарям момиче, може би затова 8-). После като разбера що за човек е едвам се измъквам понякога. Никога не сме си пасвали с хора, с които съм се запознал в дискотека или интернет.

VaMpiRKaTaaa
02-08-2011, 03:54
Така.
Женско съм,но пак ще изразя мнение....

красива и умна жена
^^3абелязала съм,че вие мъжете се страхувате точно от такива жени..
красиви,умни и силни,защото ви превъзхождат и до такава жена е естествено мъжът да се чувства непълноценен,и да изпитва страх от превъзхождане от половинката си.

puppynka
02-08-2011, 11:24
Ам, при мен възникна въпрос. Как разбираш, че една жена е умна, само с поглед?

w0sh
02-08-2011, 11:39
Особено в дискотеката, когато видя жена да чете Ницше, решавайки биквадратни уравнения се панирам.

Прекалено съм чарминг, за да ме режат. Всъщност аз никога не се правя на интересен в клубове, защото е селташко. Може би ако съм в много добро настроение. По принцип не ми пука.

kn1ght
02-08-2011, 13:09
не си заслужава заради едното харесване да рискуваш + това като го заговориш пичето да не мислиш, че ще ти пусне ; ) хубавите и необвързани момичета ходят по дискотеките с надеждата някой богат чичко да ги черпи питиета цяла вечер (поне повечето).В България сме все пак.

NomNomNom
02-08-2011, 13:13
От едното гледане трудно се преценява дали жената е супер умна. Пък и такива индивиди рядко посещават такива места.

Rebus
02-08-2011, 13:52
Не те ли заговарят? :D

WrongLife
02-08-2011, 13:58
Особено в дискотеката, когато видя жена да чете Ницше, решавайки биквадратни уравнения се панирам.

Прекалено съм чарминг, за да ме режат. Всъщност аз никога не се правя на интересен в клубове, защото е селташко. Може би ако съм в много добро настроение. По принцип не ми пука.
+++++

Deni9688
02-08-2011, 14:49
VaMpiRKaTaaa е много права ! и аз мисля така и затова пуснах темата .. просто да ви поразпитам .. щото веднъж с една моя приятелка си приказвахме ии тя е доста умна и красива и тя казва така за мен ама за умното не съм мн съгласна ама както и да е .. та тя подхвана темата и ми каза,че мъжете се страхували да заговорят жени примерно като нея :)

umri
02-08-2011, 18:12
Така.
Женско съм,но пак ще изразя мнение....

красива и умна жена
^^3абелязала съм,че вие мъжете се страхувате точно от такива жени..
красиви,умни и силни,защото ви превъзхождат и до такава жена е естествено мъжът да се чувства непълноценен,и да изпитва страх от превъзхождане от половинката си.
:lol: :lol: :lol: :lol: ок

темата: Има го нещо такова, не знам дали е страх... Само знам, че е много по-лошо да не опиташ. Това е вътрешна борба и суета. Знаеш, че може би никога повече няма да видиш момичето, знаеш, че дори да те отреже, самият факт, че си се преборил със себе си е победа под някаква форма.
С времето срамът все повече и повече се скрива... всичко е практика.

Един съвет. Никога недей мисли много. Колкото повече мислиш и забавяш, толкова по-лошо.

една свястна тема, мама му стара...

fenastz
02-08-2011, 18:30
абе момчета да ви питам .. като видите примерно в дискотека някаква супер красива и умна жена (не кифла) :D :D ии искате да я заговорите страхувате ли се,че примерно ще ви одреже или нещо такова? абе изобщо кво бихте направили ?:D

Ако някога видя такава в дискотека, ще ти звънна :D

punxx
02-08-2011, 21:06
v toq slu4ai moga da kaja samo "Vodka connecting people"

Nam3less3
02-08-2011, 22:06
абе момчета да ви питам .. като видите примерно в дискотека някаква супер красива и умна жена (не кифла) :D :D ии искате да я заговорите страхувате ли се,че примерно ще ви одреже или нещо такова? абе изобщо кво бихте направили ?:DАко знам че е супер красива и умна, абе изобщо сериозна жена, то не би трябвало да ме е страх да я заговоря, защото такава жена не би трябвало да отрязва хората по такъв начин, че да ги страх да я заговорят :D