View Full Version : тест
jeni4kata
02-08-2011, 10:37
Значи в петък имам много скапа изпит,тест ще е и просто не мога да запомня и една дума от всичко написано,някакви химични формули много завъртяни,абее работата е много зле.Може ли да се преписва на тест с отворени отговори,как със слушалки ли с какво ,трябва да го взема тоя изпит.
Първичният акцептор на въгл диоксид в стромата на хлоропластите е 5-въглеродният рибулозо-1-5-дифосфат,който се каброксилира с участието на ензима РДФ-карбоксилаза.Образува се 6-въглеродно съединение,което е нестабилно свързано с ензима и веднага хидролитично се разпада на две триози-дви молекули 3-ФГК.
Това е общо взето,езими,незнам си ккаво там как да го науча бе хора :shock: :shock: :shock:
Ето това е решението за преписване http://aukro.bg/item1206900674-bezzhichni-bluetooth-skriti-slushalki.html :)
chemist9009
02-08-2011, 16:56
Авторке това нещо което си написала ми е познато.Май имаш предвид,че не можеш да научиш урок по Биохимия и то по точно Цикъла на Калвин и кво не можеш да го научиш като е толкова просто : имаш молекула на риболозо-1,5-дифосфат която се карбоксилира до 3-кето-2-карбоксиарабинитол 1,5-дифосфат(нестабилно съединение разпадащо се до 2 молекули 3-фосфоглицеринова киселина) :lol: :lol:
jeni4kata
02-08-2011, 18:33
Авторке това нещо което си написала ми е познато.Май имаш предвид,че не можеш да научиш урок по Биохимия и то по точно Цикъла на Калвин и кво не можеш да го научиш като е толкова просто : имаш молекула на риболозо-1,5-дифосфат която се карбоксилира до 3-кето-2-карбоксиарабинитол 1,5-дифосфат(нестабилно съединение разпадащо се до 2 молекули 3-фосфоглицеринова киселина) :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ЛУД ЛУД ЛУД :lol: :lol:
anonymous708973
02-08-2011, 18:35
Какво учиш?
chemist9009
02-08-2011, 19:09
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ЛУД ЛУД ЛУД :lol: :lol:
Тези неща съм ги учил в 9 клас по Биология :lol: :lol:
asp1r1n94
02-08-2011, 20:26
А аз в 9-ти клас учих цикъл на Кребс по биология...
jeni4kata
02-08-2011, 20:40
аз пък ся в унито ги уча :shock:
chemist9009
02-08-2011, 20:46
Сигурно учиш Биохимията на дълго и широко :lol: то в даскало се учи съвсем малка част 8-)
Много е забавно като доктора ти си е взел изпита с преписване... А после защо България затъва? :lol:
scoobydors
02-09-2011, 07:15
Много е забавно като доктора ти си е взел изпита с преписване... А после защо България затъва? :lol:
Мда, да бъдем горди, че сме българи и дечица по на 4 годинки умират като кучета в болниците заради нашите умни лекари...
Мда, да бъдем горди, че сме българи и дечица по на 4 годинки умират като кучета в болниците заради нашите умни лекари...
Днешните лекари в България са учили... Но, много от тях не им се заплаща толкова колкото им се иска и ако не вземат рушфрет няма си мръднат пръста...
След 10 години като такива като тоя инвалид завършат тогава няма да има доктори....