View Full Version : Поредната тема...но ми е спешно...
andreaaaaa
02-08-2011, 16:59
Аз съм с светло кестенява коса по принцип,направих си кичури(руси) след това си сложих руса боя и почти бях добила цвета които исках.Вчера ходих на фризиор да се боядисвам пак и сега косата ми е тъмно кафява :( а аз не съм искала такъв цвят..... фризиорката ми каза само че е объркала боята :( въобще не ми харесва така... Моля ако някои знае как да го махна без да я обезцветявам ,защото е вредно да пише
Емиии... Чакаш да се свали боята и после слагаш русата боя наново! :P
MeLikesPie
02-08-2011, 18:33
Да обърка боята - трябва да я уволнят!!!
ПТ Потърпи с такава коса, докато падне малко, че иначе ужасно ще си увредиш косата...
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da sum q ubila ve4e tupata friziorka:X izchakai malko zashtoto ne e hubavo da se boqdivash mn chesto pone dve sedmici da minat i togava:)pojelavam ti uspeh
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da sum q ubila ve4e tupata friziorka:X izchakai malko zashtoto ne e hubavo da se boqdivash mn chesto pone dve sedmici da minat i togava:)pojelavam ti uspeh
А ако аз бях на твое място щях да пиша на кирилица. :wink:
По темата: чакаш. Ще я изгориш много, ако сега се направиш наново.
пп: Прави и маски, за да я подхраниш.
marin4itu
02-08-2011, 19:20
С измиванията боята ще падне малко.
Емиии... Чакаш да се свали боята и после слагаш русата боя наново! :P
На същото мнение съм! :)
andreaaaaa
02-09-2011, 05:48
Повярваите ми исках да я убияяя... А само с отмиване дали ще падне ? Защото ако не падне руса боя няма да ми хване на този тъмен цвят..... :(
marin4itu
02-09-2011, 12:00
Всяка боя, освен русото се отмива, но няма да стане с 3-4 измивания някаква коренна промяна...
andreaaaaa
02-09-2011, 12:30
За русата боя знам че не се измива,а с тъмна коса никога не съм била и за това питах.Казваш че няма да падне от 3-4 измивания,а поне до месец дали ще падне ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=335380&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=6f16f5d6a8e19511cf6fb9616c2db024 <- Пробвай тази тема. ;)
andreaaaaa
02-09-2011, 14:23
Благодаря на всички за вниманието и за съветите...ще реша какво да правя...
тъмна боя в/у светла основа се отмива лесно, до колкото знам
andreaaaaa
02-10-2011, 06:48
тъмна боя в/у светла основа се отмива лесно, до колкото знам Дано си права.....
elinchica
02-10-2011, 08:47
да лесно се отмива... ами аз имам подобен на твоя проблем .. аз съм руса нали обаче още ми се личат кичурите ии съм малко на петна ама се надявам с боядисванията да се оправя.. аа според мене ти тряа да поизчакаш 2 седмици поне да видиш колко се е отмило и ако е достатъчнно да пробваш направо с руса боя или с гарниер Е0 аа ако не се е отмило толкова мини с блондор.. но те предупреждавам че ако не ти е достатучно издържлива ще ти изгорят краищата така че просто след 1 2 седмици ти си прецени какво да направиш успех :)
andreaaaaa
02-10-2011, 15:50
Да ще изчакам,косата ми не е много здрава и не искам да я изтормозя.......гарниер Е0 може ли да кажеш нещо повече за него?
elinchica
02-10-2011, 17:00
ами в интерес на истината и аз немога много да ти кажа освен че се води изрусител ноо не е блондор абее между боя и блондор.. ама повече боя :Д ама и аз как го обесних.. според мене това можеш да направиш и аз др-та седмица ще го използвам и ще пиша все пак какъв е бил и резултата при мен и ако искаш и ти го ползвай .. но да ти кажа чее със сиг нема да е баш руса и това което искаш но ще е добро начало
andreaaaaa
02-11-2011, 06:29
С сигурност няма да стане хубаво русо...но да се надявам че наистина ще е добро начало :) аз така или иначе ще изчакам 1 - 2 седмици...така че мотя те пиши да кажеш как е подеиствало при теб :)