Влез

View Full Version : Хора

niq17
02-13-2011, 13:07
Така направо съм бясна...как е възможно света да бъде такъв.Баба ми е отивала да си вземе пенсията и са я пресрешнали, бутнали са я на земята и са и я откраднали..боже какъв свят станахме..не мсилят ли тези изврги, че плячката им може да няма стотинки за хляб, някои възрастни хора си нямат семейство и може би няам да имат как да покрият разходите си и няма да имат с какво да се хранят...апък и гордоста и е направо... ще и дадем пари, но просто е покартително, а някой знае ли какво трябва да направим, дали трябва да подадемруго, нжалба или нещо друго, не че ще има ефект

Sisito941
02-13-2011, 16:34
Аз разбрах какво си написала,но някои може да не разбират такова неграмотно писане..Оправи си правописа!

По темата: Ами и аз съм възмутена какво става навън всеки ден. Кражби,убийства..като бях по-малка беше като че ли по-спокойно навън.
Нямаше толкова престъпност.
А сега накъдето и да се обърнеш някой те дебне,следи какво ще направиш,краде се,убива се.
Никой престъпник не мисли за това дали жертвата му има пари,семейство и тем подобни.За тях е важна личната изгода..
Много съжалявам за това,което се е случило с баба ти.

Това е моето мнение по темата. :)

Moderatorius
02-13-2011, 16:36
Ужас. Освен да ги съжаляваш тия, дето са го направили, друго не можеш да направиш. Тва е най-тъпото да нападаш по-слаби от теб. Всеки може така, страхливци.

SmilezZz
02-13-2011, 17:05
Ужас..Но все пак подайте една жалба - може пък и да има ефект..Макар,че се съмнявам,но си струва да опитате..

mynichka
02-14-2011, 10:12
Ужасно!

Greennight
02-14-2011, 14:01
Жалба.Ако ги пипнат може да ви дадат яко пари обещетение,а даже и да ги пъхнат в затвора тва май се води насилствен грабеж.

niq17
02-15-2011, 03:54
Вече сме такъв свят, че да го е старх да излезе на улицата човек :lol: :o

BlindedAngel
02-15-2011, 05:41
Бабите и дядовците ВИНАГИ имат спестени пари, тъй че спокс 8)

NomNomNom
02-15-2011, 06:01
Ако на точно този тип престъпници им пукаше, нямаше да се чувстват добре, нямаше да крадат . Но нямат много начини за препитание , заради това просто свикват и не им пука. По-добре за тях, че не им пука, но не за другите, защото нарушават покоя им.

Отивате в полицията / местното районно и питате там какво искат да направите по върпоса.

n3zabrawiimaa
02-15-2011, 11:04
Аз разбрах какво си написала,но някои може да не разбират такова неграмотно писане..Оправи си правописа!

:)

Мисля, че всички разбраха за какво става въпрос. Пък и ти не си човека, който да казва как да се пише. ;]

Относно темата.. това са хора БЕЗ съвест. Как може да ограбят възрастна жена?!?!?!?

niq17
02-15-2011, 12:41
И аз така мисля, е да не само заради парите, да може би има спестени..но стреса и уплаха...

GD
02-17-2011, 07:46
И аз съм възмутен. Ами за онези 16-17 годишни циганета убили една баба за два пръстена, един ланец и един лев... нямам думи с които да опиша какво става в тази държава.......Много съжалявам за баба ти.