Влез

View Full Version : Отношенията родители-нашите приятели..

Sisito941
02-13-2011, 15:19
Таа въпроса ми е родителите разбират ли се с приятелите ви?
Ако не се разбират-каква е причината?
Приятелите ви спят ли във вас/вие у тях?

Моите родители познават най-близките ми приятели..
Разбират се горе-долу.
Всеки си спи у тях,засега нямаме планове да ходя да спя в някой от тях,нито някоя от приятелките ми у нас..

Вие сте..Дано да е интересна темата..

Ако някой има проблеми с родителите и отнощението им към приятелите ви също може да споделяте,ние ще откликнем и ще ви посъветваме.. :P

DesireToFire
02-13-2011, 16:06
Ами разбират се перфектно. Пускат ме да спя в когото и да е, стига да го познават. Никога не е било проблем. Отначало ми звъняха по домашните телефони, после почнаха по мобилния и вече спряха да ми звънят :Д. И винаги биха ми дали някой да остане у нас. Даже понякога майка ми сама ми предлага примерно като и кажа че излизам и с кого ще се прибирам и ме пита "Защо не дойдете направо да спите вкъщи?" или ако някой остане у нас до по-късно. А за през деня вече даже не ги питам. Почти всеки ден като се приберат и някой е у нас :Д.

ivcheto0o
02-13-2011, 18:27
Ами да разбират се много добре,както и аз с техните :) Много рядко се е случвало да спя в приятели,но нашите нямоат против.

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 05:27
Разбират се.
Макар,че в момента живея сама.
Така,че мога да правя каквото преценя за добре.

mynichka
02-14-2011, 10:20
Разбират се. И няма никакъв проблем да останат у дома или аз да отида да спя някъде другаде :)

SmilezZz
02-14-2011, 14:10
Разбират се..Дори и да не харесват даден човек ме предупреждават просто да внимавам,защото не изглеждал на човек,на който може да му се има доверие..
И нямат нищо против да пренощувам в друг,стига да го познават..Нищо пък ми правят проблем,ако искам да пренощува приятел у нас..

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:59
Ами да разбират се.Не ми правят проблеми..спокойно мога да спя у някой,както и спокойно той може да спи вкъщи :wink:

Greennight
02-14-2011, 16:04
Не познават почти никой от приятелите ми,а и не искам...

XTREMEFREERIDE
02-14-2011, 18:09
Познават ги всички. Кои лично, кои не. Просто родителите ми винаги са знаели със що-за-стока-хора излизам. По-спокойни са, когато знаят с кого и къде съм. Никога не е било проблем приятелки да преспиват вкъщи, аз също съм преспивала на друго място. И да, те наистина одобряват приятелите ми в последните 2-3 години.

ysmivka
02-24-2011, 12:05
Да, познават както сегашните ми приятели така и тези с които вече не поддържам голяма връзка.
Позволяват ми както да ходя да спя у приятелки така и те да идват у нас. Нямат нищо против, защото ги познават... бих казала добре, понеже доста съм им разказвала за тях. :)

RaisedOnRock
02-24-2011, 12:20
Не ги познават повечето.И малкото,които познават не харесват.Причината е,че родителите ми са много тесногръди,за разлика от мен.Но както и да е,тяхното мнение не пречи на отношенията ми с приятелите.
Спала съм в приятели,без да им искам кой знае какво разрешение.Казвам просто,че отивам да спя в еди кой си,те ако са съгласни-хубаво.
Приятели са спали в нас,когато нашите се били извън града,или по работа някъде и не са се прибирали.
Лоши са отношенията ни,но това не ми пречи да си водя пълноценен живот.

iiordanova
02-24-2011, 12:38
Познават ги .. повечето. Нямат нищо против тях. И няма проблем да приспивам в приятели. (:

nymphadora
02-24-2011, 12:39
Познават ги и много ги харесват.Никога не са ми правили проблеми да остана да спя в някоя от приятелките ми,та даже и в момче приятел.

4efo
02-24-2011, 13:09
моите също нямат нищо против често да усъмвам да "нови" места а като има някой в нас те отиват в някоя от другите къщи
е по пекани родители просто нема

xxcherry
02-26-2011, 11:31
Повечето ги познават. Винаги са ме пускали,стига да знаят къде горе-долу се намира жилището. Но предпочитат аз да каня хора,отколкото да нощувам другаде.

BaffaLsc
02-26-2011, 12:09
Таа въпроса ми е родителите разбират ли се с приятелите ви? Не одобрява сегашната ми бф, но се държи мило , пък и по принцип е добра с всички мои приятелки и приятели..

Ако не се разбират-каква е причината?
Неизвестна.. може би факта, че беше свикнала с миналата ми най - добра приятелка ( бяхме бф 5 години.. ) ии да, и аз бях свикнала с нея, но все пак тя трябва да приеме решението ми..

Приятелите ви спят ли във вас/вие у тях?
Преди всеки петък, но вече няма как..