.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на Sisito941

Отношенията родители-нашите приятели..

Таа въпроса ми е родителите разбират ли се с приятелите ви?
    Ако не се разбират-каква е причината?
    Приятелите ви спят ли във вас/вие у тях?

Моите родители познават най-близките ми приятели..
    Разбират се горе-долу.
    Всеки си спи у тях,засега нямаме планове да ходя да спя в някой от тях,нито някоя от приятелките ми у нас..

Вие сте..Дано да е интересна темата..

Ако някой има проблеми с родителите и отнощението им към приятелите ви също може да споделяте,ние ще откликнем и ще ви посъветваме..
    :P
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ами разбират се перфектно. Пускат ме да спя в когото и да е, стига да го познават. Никога не е било проблем. Отначало ми звъняха по домашните телефони, после почнаха по мобилния и вече спряха да ми звънят :Д. И винаги биха ми дали някой да остане у нас. Даже понякога майка ми сама ми предлага примерно като и кажа че излизам и с кого ще се прибирам и ме пита "Защо не дойдете направо да спите вкъщи?" или ако някой остане у нас до по-късно. А за през деня вече даже не ги питам. Почти всеки ден като се приберат и някой е у нас :Д.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами да разбират се много добре,както и аз с техните Много рядко се е случвало да спя в приятели,но нашите нямоат против.

Град
    София
    Разбират се.
    Макар,че в момента живея сама.
    Така,че мога да правя каквото преценя за добре.

Мега фен Аватара на mynichka
    Разбират се. И няма никакъв проблем да останат у дома или аз да отида да спя някъде другаде
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Разбират се..Дори и да не харесват даден човек ме предупреждават просто да внимавам,защото не изглеждал на човек,на който може да му се има доверие..
    И нямат нищо против да пренощувам в друг,стига да го познават..Нищо пък ми правят проблем,ако искам да пренощува приятел у нас..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    гр.Русе
    Ами да разбират се.Не ми правят проблеми..спокойно мога да спя у някой,както и спокойно той може да спи вкъщи
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Град
    София
    Не познават почти никой от приятелите ми,а и не искам...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Познават ги всички. Кои лично, кои не. Просто родителите ми винаги са знаели със що-за-стока-хора излизам. По-спокойни са, когато знаят с кого и къде съм. Никога не е било проблем приятелки да преспиват вкъщи, аз също съм преспивала на друго място. И да, те наистина одобряват приятелите ми в последните 2-3 години.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Да, познават както сегашните ми приятели така и тези с които вече не поддържам голяма връзка.
    Позволяват ми както да ходя да спя у приятелки така и те да идват у нас. Нямат нищо против, защото ги познават... бих казала добре, понеже доста съм им разказвала за тях.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Не ги познават повечето.И малкото,които познават не харесват.Причината е,че родителите ми са много тесногръди,за разлика от мен.Но както и да е,тяхното мнение не пречи на отношенията ми с приятелите.
    Спала съм в приятели,без да им искам кой знае какво разрешение.Казвам просто,че отивам да спя в еди кой си,те ако са съгласни-хубаво.
    Приятели са спали в нас,когато нашите се били извън града,или по работа някъде и не са се прибирали.
    Лоши са отношенията ни,но това не ми пречи да си водя пълноценен живот.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Познават ги .. повечето. Нямат нищо против тях. И няма проблем да приспивам в приятели. (:

Супер фен Аватара на nymphadora
    Познават ги и много ги харесват.Никога не са ми правили проблеми да остана да спя в някоя от приятелките ми,та даже и в момче приятел.

Град
    Stara Zagora
    моите също нямат нищо против често да усъмвам да "нови" места а като има някой в нас те отиват в някоя от другите къщи
    е по пекани родители просто нема

Повечето ги познават. Винаги са ме пускали,стига да знаят къде горе-долу се намира жилището. Но предпочитат аз да каня хора,отколкото да нощувам другаде.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Re: Отношенията родители-нашите приятели..

Таа въпроса ми е родителите разбират ли се с приятелите ви? Не одобрява сегашната ми бф, но се държи мило , пък и по принцип е добра с всички мои приятелки и приятели..

Ако не се разбират-каква е причината?
    Неизвестна.. може би факта, че беше свикнала с миналата ми най - добра приятелка ( бяхме бф 5 години.. ) ии да, и аз бях свикнала с нея, но все пак тя трябва да приеме решението ми..

Приятелите ви спят ли във вас/вие у тях?
    Преди всеки петък, но вече няма как..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си