PDA

View Full Version : Смотана пушач

topeto35
02-13-2011, 16:45
Значи преди няколко дни разбрах че гаджето ми е пушач,а аз никога не съм пушил.И се чудя дали да я одрежа или да я приема както е.

eminem213
02-13-2011, 16:48
Да я одрежеш, защото пуши... :-o
По-добре се опитай да я от кажеш от вредния навик :)

BaffaLsc
Да я оставиш заради цигари ? Да, вярно е, че са вредни и т.н., но щом изпитваш чувства към нея как ще я оставиш заради нещо подобно ?

bbubkaa
Смотана пушач

Така ти е заглавието :lol: :lol:

Иначе как ще я отрежеш при положение, че я обичаш .. защото пушила глупости, не се знае дали и ти покрай не я няма да пропушиш ;)

Sisito941
02-13-2011, 16:49
Ако я обичаш,приеми я каквато е! :)

mrazqkindergarten
02-13-2011, 16:52
Бе бъди си с нея бе човек, никой не е перфектен. :-o Плюс тва, може и да ги спре, мен лично много би ме поласкало някой да спре цигарите заради мен.. примерно. :D

SmilezZz
02-13-2011, 17:00
Ти наистина обичаш ли я или не ?
Ако наистина имаш някакви чувства към нея,е
безсмислено да я скъсаш,заради подобно
нещо..

Moderatorius
02-13-2011, 17:28
Ще я оставиш заради цигарите? :lol: Ясно, че не я обичаш, щом се замисляш да я оставиш заради тая глупост, но поне я опознай малко и ако не те привлича с нищо, късай и режи.

TooRareToDie
02-13-2011, 17:34
Ако я зарежеш заради цигарите, си най-големия неудачник.

FATALITY
02-13-2011, 18:15
:shock: Ще я отрежеш, защото пуши ?! Wtf ?!! Тва е доста глупаво. Ако наистина я харесваш или обичаш, ще я приемеш такава, каквато е !

Abigoria
02-13-2011, 18:28
Абе какво "Ако я обичаш, я приеми каквато е.." Той не я обича. Убедена съм, че даже не знае какво е да 'обичаш'. Модерно е да имаш приятелка, нали? :)
Най- добре я остави. Щом се замисляш дали да я зарежеш, защото пуши, значи си или невероятно повърхностен, или си на не повече от 14, или и двете.
Защо ти е приятелка? Купи си ПС3- не пуши, не пие и няма цикъл.. Замо дето няма и достатъчно голяма дупка, но аз вярвам в теб ;)

TooRareToDie
02-13-2011, 18:32
Абе какво "Ако я обичаш, я приеми каквато е.." Той не я обича. Убедена съм, че даже не знае какво е да 'обичаш'. Модерно е да имаш приятелка, нали? :)
Най- добре я остави. Щом се замисляш дали да я зарежеш, защото пуши, значи си или невероятно повърхностен, или си на не повече от 14, или и двете.
Защо ти е приятелка? Купи си ПС3- не пуши, не пие и няма цикъл.. Замо дето няма и достатъчно голяма дупка, но аз вярвам в теб ;)

Хахха направо го бетонира с този отговор!
Евала! :D

asp1r1n94
02-13-2011, 19:15
Ами честно казано не е приятно да се целувате и момичето да вони на цигари...при положение че не пушиш и ти...казвам го от личен опит :x

krissy7
02-13-2011, 19:18
Що за тъпанар ?

againstyou
02-13-2011, 19:21
Ам ако наистина държиш на нея,не я одрязвай.Опитай се да и помогнеш да спре цигарите,а ако не иска-просто я приеми такава каквато е.Колкото до гадния дъх-има си бонбони,дъвки ..

w0sh
02-13-2011, 19:23
Пушенето е яко.

Кара те да се чувстваш АртЪ
Автоматично те прави по-добър боец в дискотеки
Показваш на другите, че здравето е най-малкият ти проблем
Яко е

FromAutumToAshes
02-13-2011, 19:26
Тъп неграмотник, напусни форума FOREVER

jghgh
02-13-2011, 19:30
Пушенето е яко.

Кара те да се чувстваш АртЪ
Автоматично те прави по-добър боец в дискотеки
Показваш на другите, че здравето е най-малкият ти проблем
Яко е
8-)
Разцепваш понякога с коментарите си.
Особено арть - арть снимките не минават без цигара, дим, пушек, странни физиономии, черно-бяло и т.н.
Арть де.

deadshadow13
02-13-2011, 19:36
ора тва пушенето е много е*** навик сега пичагата е прав за някой работи аз лично също не на виждам пушачи те особено ако трябва да я целувам и дух на ако да ми влиза в устата е нема стане.Брат ми ако я обичаш или по важно тя ако държи на теб най малкото което може да направи е да не пафка в твоя компания въобще не се опитвай да откажеш пушача от пушенето защо то е невъзможно.

moon_flower
02-13-2011, 20:05
Зарежи я.За какво и е човек,който се чуди дали да я зареже заради навика и да пуши?

DiabolicalSoul
02-13-2011, 20:46
Значи преди няколко дни разбрах че гаджето ми е пушач,а аз никога не съм пушил.И се чудя дали да я одрежа или да я приема както е.баси мизерията.... еми ако се запознае със терасата - ок.
ама гадно си е.... :/ ще ти меришат дррехите, апартамента и тн...

FuckedUp
02-13-2011, 21:06
Ама колко сте елементарни половината :D:D Не е истина просто..

minionka
02-13-2011, 21:35
:lol: :lol: :lol: ..само т'ва щи кажа..

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 06:35
След като въобще се замисляш,значи не я обичаш истински.
Надали знаеш кв'o e обич де....
Това на днешно време стана като ''здравей''-''здрасти''.
Ще пуши,ще пие..ще се ебе ,с който си иска...
Какъвс си и да и държиш сметка?
Баща,не си и...
Да си и подарил сватбен пръстен случайно?
Или има дете от тебе?
Тя е свободен човек,и може да прави каквото си поиска.
Нищо чудно и ти да пропушиш...
НЕ се заричай ''аз никога няма да пропуша'',и не казвай никога...
Няма нищо сигурно на този свят.
Малко разглезено,мамино синче.
Някой хора живота им,ги е очукал здравата,но други като тебе ...не.
Пушат попринцип хора с проблеми,от нерви пушат хората..така,че нямаш право да я съдиш.Незнаеш какво и е на душата в момента..а явно не ти и дреме..

anonymous708973
02-14-2011, 06:57
Пушат попринцип хора с проблеми,от нерви пушат хората..така,че нямаш право да я съдиш.Незнаеш какво и е на душата в момента..а явно не ти и дреме..

Пушачка си, нали?
Защото това, което говориш, са глупости на търкалета. Тийнейджърите пропушват, за да са част от компанията, да са важни и интересни. Говоря от личен опит, защото аз пуших половин година - и напълно осъзнавах (още тогава) защо започнах.

А някъде да е казал, че я обича?
Авторе, тъпо е наистина да я зарязваш заради това. Вярно е неприятно да я целуваш и цялата да ти вони на дим, обаче по-добре се опитай да я откажеш от вредния навик. :)

Arterranes
02-14-2011, 07:08
:shock: Ще я отрежеш, защото пуши ?! Wtf ?!! Тва е доста глупаво. Ако наистина я харесваш или обичаш, ще я приемеш такава, каквато е !
Според мен това е неправилно. Или трябва да я зарежеш или да я накараш да спре да пуши. Защото ако не спре и не я зарежеш след време и ти ще почнеш да пушиш!

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 07:16

Пушачка си, нали?
Защото това, което говориш, са глупости на търкалета. Тийнейджърите пропушват, за да са част от компанията, да са важни и интересни. Говоря от личен опит, защото аз пуших половин година - и напълно осъзнавах (още тогава) защо започнах.

А някъде да е казал, че я обича?
Авторе, тъпо е наистина да я зарязваш заради това. Вярно е неприятно да я целуваш и цялата да ти вони на дим, обаче по-добре се опитай да я откажеш от вредния навик. :)
Пушачка съм,да.Но аз не съм почнала от келешлък както повечето.А от проблеми.И то не сега,a преди наколко години.А колкото до автора..Според теб ще е с нея ли,ако няма някакви искри?Имали смисъл да си с някой,когото не обичаш?Ти би ли била с такъв човек?3амисли се..

mississippi
02-14-2011, 09:09
да я оставиш, защото пуши, е мноооого тъпо... това, което можеш да я ПОМОЛИШ е да избягва да пуши когато е с теб или поне да се ограничава

GossipGirl89
02-14-2011, 09:31
Тези, които съветват да я откаже от вредния навик най-вероятно са непушачи - повярвайте, да откажеш пушач от цигарите почти се равнява на мисията невъзможна. За да ги спре цигарите един човек трябва той самия да го иска и да си даде воля, иначе каквото и да му се говори никакъв ефект няма да има. Имаше един много подходящ цитат на Марк Твен ако не се лъжа - "Най-лесното нещо е да откажеш цигарите.Аз самият съм ги спирал поне 100 пъти" :)

Помоли я просто да не пуши, когато е около теб и да се опита да ги намали

dreamer98
02-14-2011, 16:41
Според мен ако имаш чувства към нея трябва да я приемеш такава каквато е!!!

MakeMeHappy
02-14-2011, 16:43
виж сега ако найстина я обичаш,няма да я зарежеш само,защото се е пристрастила към цигарите!Сам си направи изводите... :wink:

blackrose
02-14-2011, 16:43
и какво като пуши та нали и ти имаш вредни навици ще ти ли е хубаво тя да отреже за някаква глупост

ZaicheNaXeroin
02-15-2011, 16:07
зарежи я - не я заслужаваш !!!
пушенето вредно или не (не ми пука) е най-голямата наслада (след секса) и ако някой ми каже че не трябва да пуша най-мн да му издишам дима в лицето :-x аман от тъпи забележки и забрани чак гаджето си ще зарязва :razz:

VaMpiRKaTaaa
02-15-2011, 16:09
пушенето е най-голямата наслада след секса
Така е.

anonymous708973
02-15-2011, 16:59
Пушачка съм,да.Но аз не съм почнала от келешлък както повечето.А от проблеми.И то не сега,a преди наколко години.А колкото до автора..Според теб ще е с нея ли,ако няма някакви искри?Имали смисъл да си с някой,когото не обичаш?Ти би ли била с такъв човек?3амисли се..

Ще прозвучи грубо, но... какви проблеми точно си имала? Моля ти се, всички се оправдавате с това "ооох, нервна съм", "ооох, проблеми"... Баща ти да е умрял (чукам на дърво да не става), цигарите няма как да те успокоят. Или 20 цигари, пълни с лайна, ще те компенсират за загубата?

Аз не бих била с такъв човек, но ... разни хора, разни идеали :)

jghgh
02-15-2011, 18:38
^Да ти кажа, има доста неща, които при (не)подходящи възраст и психика могат направо да те побъркат ;] Така че проблеми определено има, както и нерви. Всеки със своите.

TooRareToDie
02-15-2011, 18:47
Автора - калъФ але-алее :razz:

Greennight
02-15-2011, 19:02
Трябва да си тъп като износен селски цървул,за да я отрежеш,само защото пуши...

N1ksun
02-17-2011, 12:15
Режи я , хич да не ти пука жените не си заслужават .

N1ksun
02-17-2011, 12:16

againstyou
02-17-2011, 12:19
Пхаха щото пък вие си заслужавате :lol:
P.S. Гей ли си ?!

N1ksun
02-17-2011, 12:26
P.S. Гей ли си ?!

Не не съм гей а просто зает човек , който няма време за губене . Нищо че в момента това правя ^^ почивка съм . Относно това дали си заслужаваме се опитай да си отговориш сама , незнам кой живее на наш гръб. Сега колкото и да ме нападате няма да ви пиша повече , че надницата ме зове .

againstyou
02-17-2011, 12:35
P.S. Гей ли си ?!

Не не съм гей а просто зает човек , който няма време за губене . Нищо че в момента това правя ^^ почивка съм . Относно това дали си заслужаваме се опитай да си отговориш сама , незнам кой живее на наш гръб. Сега колкото и да ме нападате няма да ви пиша повече , че надницата ме зове .
Тогава защо нападаш ? Като не ти харесваме просто не казвай нищо не е нужно да нападаш,че не сме си заслужавали.Стой си сам и си гледай кефа и толкова.

fUcKsMiLe
02-17-2011, 14:26
ако имаше грам акъл в тази глава и я 'обичаше' изобщо нямаше да питаш тук във форума кво да правиш...
*момичето пуши - да, но това не ти дава право да и държиш сметка (мда, бивша пушачка съм ;) ) това си е нейно решение дали да го прави или не.. ти не можеш да я спреш (на бас се хващам, че нямате 14, ама айдее...)
*за дъха - има си дъвки, бонбони и всякакви освежители..

Приеми я така каквато е(по-скоро каквато е станала..), ако не искаш - хващай пътя..

VaMpiRKaTaaa
02-17-2011, 15:48

Ще прозвучи грубо, но... какви проблеми точно си имала? Моля ти се, всички се оправдавате с това "ооох, нервна съм", "ооох, проблеми"... Баща ти да е умрял (чукам на дърво да не става), цигарите няма как да те успокоят. Или 20 цигари, пълни с лайна, ще те компенсират за загубата?

Аз не бих била с такъв човек, но ... разни хора, разни идеали :)
И ти си пушила.Защо тогава НЕ би тръгнала с пушач?Ако го обичаш няма никакво значение.А,аз ако тръгна да ти обяснявам,ще загубиш поне час да четеш...Така,че заеби,a е нe ми се обяснява всичко на нoво..Малко съм го обяснявала на приятели..сега и тук,ако почнa...край няма да има..да споделям историите си тук..не е за мен,а за тинейджърите,на по 12-15години.

vpowerrr
02-17-2011, 16:06
Как може да си толкова повърхтностен бе??? Пушенето си е личен избор и теб хич не те засяга! И какво от т'ва, че пуши? По-грозна ли е станала? Или се е превърнала в отрепка? И к'ва връзка сте имали, че чак сега рабираш, че пуши?!? Т'ва няма никакво значение. Има редица по-лоши неща от пушенето... а и ме съмнява тя да те отреже ако ти пушеше. К'ви глупости си мислиш...лелее... :shock:

dream1707
02-17-2011, 17:20
Олеле.. ако я зарежеш заради подобно нещо просто това означава, че си ебахти кретена. Ако мен приятеля ми ме зареже защото пуша верояно няколко дни ще се чудя на себе си как съм тръгнала с такъв повърхностен идиот. Не е приятно момичето да има дъх на цигари, но щом сега чак го забелязваш, то значи едва ли при нея си личи особено, че пуши.

jimei
02-17-2011, 17:43
Оуу не, тя пуши, СТРАХ И УЖАС, СКРЪБ И МЪКА! Да я късаме преди чумата да ни хване!

Стегни малко, псе.

VaMpiRKaTaaa
02-17-2011, 19:01
Много ми е интересно,автора защо не пише по темата,която ТОЙ е пуснал.

againstyou
02-17-2011, 19:04
Много го нападнаха .

vpowerrr
02-18-2011, 08:27
Много го нападнаха . За нападане си е..

Functional1Neighbour
02-18-2011, 16:16
Пушенето е за слабаци...и на бас че половината, които нападнаха пича са пушачи...и сега кво като го насолихте се почувствахте оправдани заради грозните си навици ли? лол

vankata5555555
02-18-2011, 17:03
Аз пък не пуша и ще му задам само 1 въпрос.Би ли тръгнал с някое случайно момиче само защото не пуши ?

sweetyYyY
02-18-2011, 21:23
лелее, ако я обичаше въобще нямаше да се замислиш дали да я отрежеш и забравиш... По скоро би и помогнал, от което следва ,че ти не я обичаш... просто я отрежи и освободи момичето да си търси щастието при друг , че ти не струваш....

nerwna
02-18-2011, 21:28
Абее момче ,я се осъзнай малко (; .. Как може да я зарежеш за такава глупост .. хахаха : ) Колко забавно ;) Ем само едно щи кажа! Ако наистина изпитваш нещо към нея .. Приеми я такава каквато е ;).. :)

LightningMcQueen
02-18-2011, 23:52
Пушенето е за слабаци...и на бас че половината, които нападнаха пича са пушачи...и сега кво като го насолихте се почувствахте оправдани заради грозните си навици ли? лол

Съгласен съм. На 12-18 за да пушиш причината е само една и е много трудно един слаб/комплексиран човек да си я признае - слабост/комплекс. Движейки се в затворено общество, обаче си повярват, че са други и "по" от непушачите.

Жалко е, колко криво тръгват разсъжденията в тази тема.
Ако тя има някакви чувства към него /да не говорим, че и към себе си/ то би следвало ТЯ да откаже цигарите заради него. Елементарното уважение не предполага да увоняваш човека, който има значение за теб. Надявам се родителите ви да не пушат в къщи и в колата ... и там опира до същото най-елементарно уважение.

Ако тя не го направи, тя не държи на теб ни най-малко и дори ти да пропушиш за да си с нея, тя скоро пак няма да е с теб.

Като правило помни - няма уважаващ себе си човек на тези години, който да пуши. Търси смисъла в смислените хора.

VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 07:16
Ако тя има някакви чувства към него /да не говорим, че и към себе си/ то би следвало ТЯ да откаже цигарите заради него. Елементарното уважение не предполага да увоняваш човека, който има значение за теб
Глупаво изказване.Изказване на повърхностен,слаб ,комплексиран човек....
И защо да спира цигарите?
Само заради него ли?
Това е много глупаво.
Той,ако я обичаше,нямаше въобще да става на въпрос за това,че тя пуши.
Защото щеше да я обича,такава,каквато е,със навиците и ,и недостатъците и.Ако обичаш даден човек,ти го обичаш,такъв,какъвто е.Но повечто сте повърхностни и не можете да го проумеете това нещо.Щот'o само това,че той се замисля дали да се раздели с нея заради това,че пуши примерно,е доказателство,че не я обича.

jimei
02-19-2011, 09:09

Последната година живея живота си на максимум. Не е имало и един ден, за който да съм съжалявал. Винаги се случва нещо ново, нещо уникално - все нещо, което да ме зарадва.

Но на 70-80 години, това едва ли ще продължи. И да ми се скъси живота с 5-10 години, не бих съжалявал. Никак.

И напук на всичко, продължавам да се устремявам само напред. Ако мислиш, че съм просто един слабак, който не може да се ориентира... Грешиш.

Хора като теб по принцип са глупаци, бъркащи се в работите на другите хора, натрапвайки собствената си лоша философия върху тях, понеже не могат да контролират собственият си живот.

VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 09:31
Напълно съгласна съм с jimei.
Един живот имаме,трябва да го изживеем,така,както на нас ни се иска,a не така,както казват другите.И като се обърнеш назад след 50 години да не съжаляваш за нищо.

Afterbirth
02-19-2011, 09:58
Като правило помни - няма уважаващ себе си човек на тези години, който да пуши. Търси смисъла в смислените хора.

Нима слабостите ти биха ти пречили да се уважаваш?И когато казваш, че уважаваш себе си, то ти заявяваш, че нямаш слабости?

Съгласна съм, че пушенето е проява на слабохарактерност.Съгласн съм, че е грешка.Но то не прави целия човек грешен.То не пречи на способността да държиш на някого.

Аз пуша.И 80% от приятелите ми, даже и повече, не го правят.Никога пушенето не ме е карало да си мисля, че съм 'по' от тях.И не, не се движа в затворено пушаческо общество.Преспокойно общувам със непушачи, съзнавайки вредния си навик и неспособността си да спра.Стараейки се да не преча на околните с него, той си остава единствено мой проблем.Грешка, заедно с всичките ми грешки, които следва да бъдат поправяни, да живеят, и да се появяват нови в процеса на порастване.Стига сте преувеличавали - едното пушене не те прави нестойностен боклук.

Моя съвет към автора на темата е да направите компромис и двамата.Ти ще приемеш, че тя пуши, а тя никога няма да вади цигари пред теб и ще се старае да не вони когато се срещате.

VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 10:18
Пушенето е вреден навик.
Така е,но всеки си има глава на раменете.
И си носи последствията.
Аз съзнавам,че е вредно да пуша,съзнавам и ,че не е приятно за част от околните,но така съм си преценила.За сега не мисля да спирам цигарите.Коагато наистина поискам да спра да пуша,аз ще го направя и то от раз.Осъзнавам всичките вредни влияния на цигарите,и колко е лошо да пуша,но все още не съм решила,че искам да спра с цигарите и да кажа до тук с тия отрови.Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.

Functional1Neighbour
02-20-2011, 08:38

Последната година живея живота си на максимум. Не е имало и един ден, за който да съм съжалявал. Винаги се случва нещо ново, нещо уникално - все нещо, което да ме зарадва.

Но на 70-80 години, това едва ли ще продължи. И да ми се скъси живота с 5-10 години, не бих съжалявал. Никак.

И напук на всичко, продължавам да се устремявам само напред. Ако мислиш, че съм просто един слабак, който не може да се ориентира... Грешиш.

Хора като теб по принцип са глупаци, бъркащи се в работите на другите хора, натрапвайки собствената си лоша философия върху тях, понеже не могат да контролират собственият си живот.

Еми давай да го трием тоя форум в такъв случай.Защо му се месят на човека,че се чувства зле от факта,че приятелката му пуши,защо им се меся аз на пушачите,защо ми се месиш и ти,че аз не одобрявам подобни неща?
Мнението ти е пълно с противоечия-истината е че наполовина съм съгласна с него,но живота ти продължава еди-си-колко години и зависи изцяло от теб как ще ги оползотвориш и дори и да си на 70 години пак можеш да изживяваш прекрасни мигове/никой не знае в крайна сметка как ще продължи живота му/ Щом се съмняваш обаче...имаш пълното право като навършиш 25 години да се гръмнеш. В крайна сметка хората до там се ограничават и до там им свършва живота...нататък е "да теглим каруцата както можем"

anonymous708973
02-20-2011, 09:13
Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.

Охо, имам, имам... и още как! Тооолкова се радвам, че има зали за непушачи и че на работното място е забранено да се пуши. Нямаш право да решаваш за себе си да увреждаш моите дробове. Впрочем, за пасивния пушач е по-вредно.
Ако някой пуши, да излезе от заведението, да си я изпуши и тогава да се върне. Ама да ми овонява МОЯТА коса, МОИТЕ дрехи (включително сутиенът да ми вони, като се прибера) - просто няма да стане.

VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 09:33
Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.

Охо, имам, имам... и още как! Тооолкова се радвам, че има зали за непушачи и че на работното място е забранено да се пуши. Нямаш право да решаваш за себе си да увреждаш моите дробове. Впрочем, за пасивния пушач е по-вредно.
Ако някой пуши, да излезе от заведението, да си я изпуши и тогава да се върне. Ама да ми овонява МОЯТА коса, МОИТЕ дрехи (включително сутиенът да ми вони, като се прибера) - просто няма да стане.
Ходи в кафета и заведения за непушачи тогава.
Защото аз няма да престана да пуша колкото и да се опитват да ме разобедят.Само да ти кажа,че ако ни нямаше нас пушачите магазините за цигари щяха да фалират.И освен товa,ако се забрани във всички заведения пушеното те чисто и просто ще фалират.Защото поне у нас над 60%от хората са пушачи.И просто,ако няма къде да пушат хората не биха влезли,а биха предпочели да си седят в тях.Тогава какво правят заведенията след като няма клиенти?Според теб..те фалират.И хиляди хора остават без работа.Половината от заведението би трябвало да се пуши.Кабинки за пушачи и такива за непушачи.