Влез

View Full Version : Студенина, страх, обърканост, момче

karkadeussss
02-14-2011, 01:13
Хора,свети валентин е, а на мен не ми е до него. Имам си приятел. С него бяхме 2 години заедно. Лятото се разделихме,после пак се събирахме за по седмица, но не ставаше. Бяхме разделени до онзи ден, когато се напихме и пак решихме да пробваме. В мен обаче я няма тръпката, ентусиазма, радостта от любовта. Не ми се празнува. Той е мил и добър, порастнал за тия 7 месеца докато бяхме разделени. Но, някак си не е същото. Помня миналата година по това време бях разпалена за празника, колкото и той. Докато не бяхме заедно нещо се е пречупило и съсипало. Ходих 2 месеца и с друго момче, с което не се получи.Към него имах тръпка и увлечение, но мина набързо като скъсахме. Имах забивки, излизах на кафета, срещах момчета и мъже. Нищо не ме впечатлиева. Не желая някой да ме докосва, държи за ръка,гали. Повдига ми се от мисълта. А не съм такава, влюбчива съм, давам всичко от себе си, но последните месеци ми е празно. Приятеля ми е много въодушевен, иска да ме целува като преди, да е същото. Аз не мога, не си се представям с него или друг. Бях много използвана от него и тези след него.Чувствам се парцал, втора употреба. Жалка съм. Гледам хората, мисля за смисъла на празника и се питам, може ли да го изпитам. Знам че съм го чувствала към приятеля си, но не помня какво е. Не мога да се отпусна и да съм галиовна. Ужасява ме. Кажете ми ще отмине ли ? Ще го заобичам ли ? Той е важен в живота ми, много важен -половината от него, най-добрия ми приятел. НЕ знам. Ами ако разбия сърцето му, както аз съм разбита. А изобщо ще се отпусна ли да обичам друг. Бившия това го отблъсна, моята студенина и дръпнатост,а аз не бях такава predi vuv vremeto. Изобщо ще изпитам ли тръпка или ще остана студена ? Кой ще ме обича такава? Drug shte sreshtnali ili .... Mnogo sum oburkana

LadyDi
02-14-2011, 05:25
На колко години си? 16?

Това е фаза. Всеки минава през нея в определен период. Ще ти мине.

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 06:09
За бога дете...естствено,че пак ще изпиташ тръпка..и то не една..
Просто си дай малко време.
Един период,в който да си починеш.
Да останеш сама и да поразмислиш.
3нам отлично как се чувстваш.
Всичко ще претръпне спокойно.
Просто ти трябва..ВРЕМЕ. :)

blackrose
02-14-2011, 16:45
при такова положение е най добре да се разделите а не да му даваш напразни надежди и ти самата да се измъчваш

eXxXciTeD
02-14-2011, 16:48
Щом те е наранил, чувствала си се използвана и т.н, не виждам защо се връщаш назад, още повече след като не изпитваш нищо.

MakeMeHappy
02-14-2011, 16:53
Може би в момента си в тежък период!Спокойно,и това ще отмине..просто сега може би си депресирана или нещо от този сорт.Просто се отпусни :wink:

BohoOhoAreVe
02-14-2011, 17:12
периода е такъв ще мине. Рано или късно ще дойде и тръпката може би с него може би с някой друг :)