PDA

View Full Version : Не знам дали той ме харесва

dreamer98
02-14-2011, 11:45
И така. В моя клас има едно момче, с което сме приятели. Въпросът е там, че колкото пъти ме види в скайп и веднага започва да ми пиши.
Задава ми лични въпроси и т.н. Започвам да си мисля, че си пада по мен. Но не знам как да разбера. Дори и в училище се държи странно.
Моля Ви, дайте ми съвет как да разбера дали това е вярно!!! (help)[/i][/b]

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 11:49
Личи си,че не е безразличен към тебе.
ТИ какво искаш точно,с.ед като разбереш,че те харесва?
Харесваш ли го и ти?
Закачай се с него,ходете на кафе..кино..измисли нещо.

dreamer98
02-14-2011, 11:52
Ми това е проблема. Не съм сигурна. Объркана съм в момента, защото на скоро скъсах с гаджето. Но въпреки това момчето е готино и не искам да го разочаровам...

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 12:01
Еми не го разочаровай.
Излизайте,забавлявайте сe,говорете си,ходете по барове насам натам.
Но си дай малко време,САМА без гадже,зада разбереш какво чувстваш и да подредиш мислите си.Се пак не трябва да си с него,само,защото е 'готин'.Връзката трябва да се състои от двама човека и без любов,не,че не е възможна.Реалист съм и знам,че е възможна,но никак не е приятна.А и ще го измъчваш така,както и себе си.

SmilezZz
02-14-2011, 13:58
И по кое си личи,че не е безразличен ? Напротив това,че пита лични въпроси не означава,че има някакви симпатии към теб,може пък просто да те има за добра приятелка и иска да научи повече неща за теб..

Fiction7577
02-14-2011, 13:59
И по кое си личи,че не е безразличен ? Напротив това,че пита лични въпроси не означава,че има някакви симпатии към теб,може пък просто да те има за добра приятелка и иска да научи повече неща за теб..
YEP! :lol: :lol:
I want to ask her the same question... how do you know?? :lol: :lol:

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:01
Или изпитва просто приятелски симаптии към теб или нещо повече..но ние няма как да ти кажем,защото този човек ти го познаваш и виждаш държанието му.Просто опитай да разбереш какво е точно :)

againstyou
02-14-2011, 14:08
Хахахах смятай ! Кво вика .. пише ми постоянно по скайп и ми задава въпроси,и ко ?! Тва нищо не значи ..

ivcheto0o
02-14-2011, 14:33
Няма как да знаем.Може да ти пише и да ти задава лични въпроси,за да те опознае все пак сте от един клас,т.е. може да е чисто приятелски.

Stan4o123
02-14-2011, 16:06
абе какви са тия глупости бе,чисто приятелски било,искал да разбере нещо за нея,жените сте адски наивни - на момчетата не им трябват приятелки момичета,стават такива,защото жената избира това,но това не е първоначалното намерение на момчето...ако те търси,интересува се от теб и прочие - това означава,че вероятно си му симпатична.

britzy
02-14-2011, 16:50
Всъщност значи,че те харесва-личен опит просто.Случвало ми се е и аз бях така объркана и той ми призна,но го отрязах. Не знам ти как ще постъпиш.

BohoOhoAreVe
02-14-2011, 17:20
Всъщност значи,че те харесва-личен опит просто.Случвало ми се е и аз бях така объркана и той ми призна,но го отрязах. Не знам ти как ще постъпиш.

всъщност не значи на 100%. Винаги има изключения. Друг е въпроса какви са въпросите, които я пита и какво разбира госпожица '98 под личен въпрос. Ако е каква музика слушаш и имаш ли куче или котка надали става въпрос за кой знае каква романтика. Аз залагам че човека търси приятел.

Леко офф-топик: защо всяко второ момиче си мисли че въпроси като горните ( за музиката примерно) са романтично разузнаване. Бие малко на няква мания за величие "Ооо той ми писа значи ме харесва" и вирва главата... 8) :-x 8)

jimei
02-14-2011, 18:41
Може и да си пада по тебе, може да е просто любопитен, или може да "разучава за някой приятел" (като ти гледам набора).

Mooo6no
02-14-2011, 19:56
Надявах се в тоя форрум да пишат поне набор 96/97, че почвам да се чувствам дядо. 8-) Щом и 12-годишните взеха да питат за тая Либоф...

А по темата.... ем на 12-годишна.... няма кво да кажа...

Biiiitch
02-14-2011, 20:08
Смятам, че на този въпрос само ти можеш да си отговориш. Всеки човек е различен, не можеш да послушаш някой от форума, и да тръгнеш да правиш това, което и той е направил. Прецени си сама, все пак ти го познаваш, и ти най-добре можеш да кажеш дали те харесва или не.

Kalliaa
02-14-2011, 20:28
Оо, мила.
Ами, поговори си с него.
Аз така се бях пообъркала с един мой приятел... мислех, че ме харесва, бяхме приятели, започнах да го харесвам, чувствата бяха силни.. и се оказа, че той просто се е опитвал да завърже разговор като ме е питал това-онова за личния ми живот.
Ениуейс, 8-)
в училище как се държи?
Комплименти прави ли ти, това-онова..?

Krasencety
02-15-2011, 11:26
всеки. който се интересува от личният ти живот те харесва. Замисли се! Когато ти харесваш някой и се опитваш да го опознаеш също му задаваш лични въпроси ;]]

RaisedOnRock
02-15-2011, 11:30
Пф...Уникална тема.
Мисля,че те харесва.