View Full Version : Малко объркване. Не знам какво да правя???
dreamer98
02-14-2011, 16:45
И така отговарях на една тема в www.TeenProblem.net това за любовните писма и исках да пратя любимия си сонет на една приятелка по скайп, за да го види. Но по погрешка го пратих на един приятел. И въпреки, че му обясних, че е грешка не съм сигурна че ми повярва. Help???
Stan4o123
02-14-2011, 16:52
моля те,изтрий темата,просто е малоумна...и аз вчера настъпих дъвка,но това едва ли те интересува?!
MakeMeHappy
02-14-2011, 16:54
Не виждам какво можем да направим ние по въпроса...ти си направила достатъчно като си му обяснила,че е грешка.Друг е въпросът,че ти няма доверие.. :(
dreamer98
02-14-2011, 17:07
Ми да разкажи как си настъпил дъвка. Ще ни е много интересно. А пък относно моята тема, това е форум в който си помагаме, а не се заяждаме!!!
IDIOT
RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 17:39
Сега като идеш на даскало и пред класната стая ще има голям плакат на който пише - ТИ! Харесваш ли го ?
Как може да си толкова зле ? И какво като ти се подиграват пука ти на черупката... Темата е безсмислена , по-интересно ще е ако имаше тема за джвачката... :D
Това дете е набор 98 и има по-добър правопис от половината глупаци в този форум!
Чудо!
По темата: Щом си му казала, че е грешка, значи е грешка. Какво те интересува той какво ще си помисли, нали не го харесваш?
dreamer98
02-14-2011, 18:48
Благодаря за коментарите Ви! Положителни или не няма значение. Важното е , че повечето от Вас по един или друг начин ми помогнаха!!!
Още веднъж, благодаря!!!
RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 18:51
Това дете е набор 98 и има по-добър правопис от половината глупаци в този форум!
Чудо!
По темата: Щом си му казала, че е грешка, значи е грешка. Какво те интересува той какво ще си помисли, нали не го харесваш?
Това не се отнася за мен :P :P . Пък и все пак важното е да на четлив български и да не обръщаме чак толкова внимание на пунктоацията. Това , че детето иска да направи добро впечетление е друг въпрос...
dreamer98
02-14-2011, 18:58
Искам да Ви кажа, че не е важно дали съм спазила правилен словоред или дали съм с правилна пунктоация. Важното тук, че в думите ми има достатъчно смисъл. От това предполагам не е трудно да заключите, че съм по интелигентна от Вас( не от всички разбира се).
Може би съм на 12, но това не значи, че съм по- малко образована от вас!!!
xinfamous
02-14-2011, 19:05
моля те,изтрий темата,просто е малоумна
направо не те моля..по-скоро ти заповядвам
Искам да Ви кажа, че не е важно дали съм спазила правилен словоред или дали съм с правилна пунктоация. Важното тук, че в думите ми има достатъчно смисъл. От това предполагам не е трудно да заключите, че съм по интелигентна от Вас( не от всички разбира се).
Може би съм на 12, но това не значи, че съм по- малко образована от вас!!!
Преди да напишеш този пост те мислих за интелигентна.
Сега виждам истината.
РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО.
НА мен никой не може да ми заповядва. Аз съм човек, който живее в свободна държава.
АЕАДХАДХААЬХДАХАХАДХАДХАД ХААХАХАХАХААХАХ ДРОБ
ИЗДИВЯВАМ
АХАХХАХАХАХАХАХХААХ КРАЙ
Умолявам те, девочка, ПОЖАЛУЙСТА, спри.
ЕДИТ: Поста ли си изтри, втф? Ся имам дабъл пост >_>