Влез

View Full Version : Малко объркване. Не знам какво да правя???

dreamer98
02-14-2011, 16:45
И така отговарях на една тема в www.TeenProblem.net това за любовните писма и исках да пратя любимия си сонет на една приятелка по скайп, за да го види. Но по погрешка го пратих на един приятел. И въпреки, че му обясних, че е грешка не съм сигурна че ми повярва. Help???

Stan4o123
02-14-2011, 16:52
моля те,изтрий темата,просто е малоумна...и аз вчера настъпих дъвка,но това едва ли те интересува?!

MakeMeHappy
02-14-2011, 16:54
Не виждам какво можем да направим ние по въпроса...ти си направила достатъчно като си му обяснила,че е грешка.Друг е въпросът,че ти няма доверие.. :(

dreamer98
02-14-2011, 17:07
Ми да разкажи как си настъпил дъвка. Ще ни е много интересно. А пък относно моята тема, това е форум в който си помагаме, а не се заяждаме!!!
IDIOT

RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 17:39
Сега като идеш на даскало и пред класната стая ще има голям плакат на който пише - ТИ! Харесваш ли го ?

Как може да си толкова зле ? И какво като ти се подиграват пука ти на черупката... Темата е безсмислена , по-интересно ще е ако имаше тема за джвачката... :D

jimei
02-14-2011, 18:41
Това дете е набор 98 и има по-добър правопис от половината глупаци в този форум!

Чудо!

По темата: Щом си му казала, че е грешка, значи е грешка. Какво те интересува той какво ще си помисли, нали не го харесваш?

dreamer98
02-14-2011, 18:48
Благодаря за коментарите Ви! Положителни или не няма значение. Важното е , че повечето от Вас по един или друг начин ми помогнаха!!!
Още веднъж, благодаря!!!

RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 18:51
Това дете е набор 98 и има по-добър правопис от половината глупаци в този форум!

Чудо!

По темата: Щом си му казала, че е грешка, значи е грешка. Какво те интересува той какво ще си помисли, нали не го харесваш?

Това не се отнася за мен :P :P . Пък и все пак важното е да на четлив български и да не обръщаме чак толкова внимание на пунктоацията. Това , че детето иска да направи добро впечетление е друг въпрос...

dreamer98
02-14-2011, 18:58
Искам да Ви кажа, че не е важно дали съм спазила правилен словоред или дали съм с правилна пунктоация. Важното тук, че в думите ми има достатъчно смисъл. От това предполагам не е трудно да заключите, че съм по интелигентна от Вас( не от всички разбира се).
Може би съм на 12, но това не значи, че съм по- малко образована от вас!!!

xinfamous
02-14-2011, 19:05
моля те,изтрий темата,просто е малоумна

направо не те моля..по-скоро ти заповядвам

jimei
02-14-2011, 19:07
Искам да Ви кажа, че не е важно дали съм спазила правилен словоред или дали съм с правилна пунктоация. Важното тук, че в думите ми има достатъчно смисъл. От това предполагам не е трудно да заключите, че съм по интелигентна от Вас( не от всички разбира се).
Може би съм на 12, но това не значи, че съм по- малко образована от вас!!!

Преди да напишеш този пост те мислих за интелигентна.

Сега виждам истината.

РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО.

jimei
02-14-2011, 19:13
НА мен никой не може да ми заповядва. Аз съм човек, който живее в свободна държава.

АЕАДХАДХААЬХДАХАХАДХАДХАД ХААХАХАХАХААХАХ ДРОБ

ИЗДИВЯВАМ

АХАХХАХАХАХАХАХХААХ КРАЙ

Умолявам те, девочка, ПОЖАЛУЙСТА, спри.

ЕДИТ: Поста ли си изтри, втф? Ся имам дабъл пост >_>

machoka
02-14-2011, 19:15
a3