View Full Version : Мнение за.............
andreaaaaa
02-16-2011, 15:44
Не знам как се самонавих да пиша в форума за това...но просто искам да споделя с някои (не че нямам приятелки,но не на всеки мога да кажа) и да чуя съвети.И така аз съм на 20 години и имам приятел от 5 години.Всичко беше чудесно...но от близо година нещата не въврят.Започнахме всеки ден да се караме за какво ли не.Аз дори не искам да правя секс с него...просто нямам желание.За тези 5 години аз никога не му бях изневерявала,а той на мен не знам.... И преди 3 месеца се запознах с един мъж...Случаино се запознахме,аз бях с мои приятели в едно заведение и той доиде с един негов приятел и седнаха на нашата маса (имаме общи приятели).И така..запознахме се...допаднахме си....за пръв път от доста време се чувствах спокойна...След тази вечер започнахме да се виждаме,да пием кафе..и на 5 среща той ме целуна.И вече 3 месеца сме "заедно".Той е на 29години,а приятелят ми на 25.беше минал месец от както се виждаме и той ми каза че е женен и има дете....Аз неможех да повярвам че е истина...онзи момент беше ужасен :( Но неможах да го оставя,не се виждахме 3-4 дни,толкова издържах без него.Неговия брак не върви....И аз не зная какво да правя.От една страна приятеля ми,които не искам да нараня,въпреки всичко,а от друга страна този мъж,които ме побърка за 3 месеца...но пък не искам да съм причината за развод между него и жена му.Да брака им не върви от години,но има и дете,което няма вина за нищо...Какво да правя??? Моля ви не ме упреквайте...несъм и предполагала че може да ми се случи такова нещо...
TheBeliever
02-16-2011, 15:53
Най-разумното нещо, което можеш да направиш е да оставиш и двамата.
Ти явно не обичаш приятеля си. Няма смисъл да продължаваш да го заблуждаваш в противното. Дай му шанс да си намери щастието другаде.
Относно другия мъж - не мога да си представя що за момиче би поддържало връзка с женен мъж с дете. Ако имаше малко себеуважение и морал щеше да прекратиш отношенията си с него в момента, в който си разбрала за семейното му положение. И "брака им не върви" е най-стария номер в книгата.
andreaaaaa
02-16-2011, 15:57
Просто се влюбих в него.......... не можах да прекратя взаимоотношенията ни...и аз на твое място (да чета това написано от някои друг) щях да се възмутя много...но когато се случи е различно.... не ме съди..
TheBeliever
02-16-2011, 16:04
Когато се случи трябва да прецениш дали принципите ти са на мястото си.
Омръзнали сте си за 5 години и е нормално, относно другия мъж добре харесавате се ама е женен. Според мен остави ги и двамата дай си малко почивка.
andreaaaaa
02-16-2011, 16:09
Ти не си ли бил влюбен ??? Понякога това е по силно от принципите и разума.......
andreaaaaa
02-16-2011, 16:11
Омръзнали сте си за 5 години и е нормално, относно другия мъж добре харесавате се ама е женен. Според мен остави ги и двамата дай си малко почивка. Благодаря ти за мнението :)
MiMcHeToOo
02-16-2011, 16:16
Съгласна съм с останалите. Наистина трябва да останеш сама. От една страна е приятелят ти, който ти лъжеш. Това никак, ама никак не е хубаво. От друга е жененият мъж. Помисли за семейството му, за жена му, за детенцето му. Нито единият, нито другият са подходящи за теб. Намери си трети.
Няма смисъл да си с приятеля ти, то е ясно. Може би сте свикнали заедно, но ако няма любов защо да си с него?
Относно любовника(надявам се не се обиждаш, че го наричам така) той говорил ли е за бъдещето? Мисли ли да спасява брака си или напротив? Той какво мисли за вашата връзка?
Аз лично те подкрепям, защото знам колко силни може да са чувствата. А такива неща се случват всеки ден. Според мен на първо място се освободи от напрежението да лъжеш приятеля си, защото съм сигурна, че и това ти личи. Просто прекрати поне тази история..
TheBeliever
02-16-2011, 16:18
Именно защото е още само влюбване трябва да се стегнеш и да сложиш край преди да се усложнят нещата. Не те ли гризе съвестта при мисълта, че разбиваш семейство?
А и само си представи що за мъж ще си гледа кефа с младото гадже, докато у дома го чака съпруга с дете. След някоя друга годинка ти може да си от другата страна. Тогава дали ще оправдаеш "влюбването" на неверния си съпруг?
И в цялата тази картинка къде остава приятеля ти?
Искам само да вмъкна, че са двама в тази връзка. И той разбира семейството си :) Все пак яко не беше тя можеше да му се случи с друга. И двамата са отговорни за постъпките си.Затова трябва да се премери доколко си заслужава тази връзка и дали има бъдеще и то стабилно бъдеще, защото ако е влюбване и изживяване за няколко седмици и месеци(без да обмисляте бъдещето си заедно) няма смисъл.
TheBeliever
02-16-2011, 16:25
Да, двама са. Да, той е в пъти по-виновен от нея за създалата се ситуация. Но тъй като тя е пуснала темата коментарите ми са насочени към нея.
Той е женен с дете...ти си млада...обичате се....тука ще има My Bloody Valentine ..
Lancelot
02-16-2011, 17:11
Поне не лъжи сегашния ти приятел....Кво ти е виновен той... Раздели се с него, не се чукай със семейния мъж зад гърба му.. Бахти хората има. Моля се, никога да не срещна човек като теб. Съжалявам, че съм толкова груб, но заради егоизма си ще нараниш много хора. За мен това, което правиш е долно. Не ми говори за любов, като очевидно не знаеш какво е това.
За мъжа няма да коментирам.. краля на боклуците....има дете бахти... както и да е...
MakeMeHappy
02-16-2011, 17:18
Май ще е най-добре колкото и да си привикнала към този 29-годишен мъж да го оставиш,има дете има и брак,дори и да не върви :wink: А за твоя приятел-5 години са много време..помисли си хубаво дали найстина сте се изчерпали :)
vampire_girl_
02-16-2011, 17:44
Като за начало се постави на мястото на жена му.ОК - може би има вина,щом е допуснала да се стигне до тук,но това е друг въпрос.Дори и бракът им да не върви,не си ти човекът,който ще определя продължението на взаимоотношенията им.Сигурно щеше да ти е много приятно да си на нейно място!
На приятеля ти,едва ли ще е му е много хубаво,като научи,нали?
Влюбена си?Колко може да си била влюбена в първия месец,когато ти го е казал?Щом той е бил достатъчно глупав,за да за*бе семейството си,поне ти е трябвало да се усетиш и да прекратиш историйката.Ноо,не! - и ти не си по-умна,защото за пет години все някакви чувства е имало в приятеля ти и не е редно да постъпваш така,като искаш да не си с него,ами кажи му!Намери си някой,необвързан и си 6 ;) Толкова ли е приятно да свириш втора цигулка?Или може би ти е обещал дворци и неземно щастие??
Заради една авантюра нараняваш не един човек.
xixixixi
02-16-2011, 18:16
Ами аз мога да ти кажа как изглежда от страната на детето .. в подобно положение съм и не искам да те упреквам,при теб е по-различно,не си знаела,но се пак ако искаш го прочети :)
Баща ми има любовница от 4 месеца ..(откакто майка ми разбра) от тогава само проблеми.. бях изпаднала в нервна криза и повярвай ми,ако имат и те отделни проблеми детето ще го преживее много лошо,но в позицията в която си ти и да искаш НЕ можеш да помогнеш,детето ще те ненавижда,доста време(е разбира се има и случаи,в които се разбира и с втората майка,но това са редки случаи,защото просто в тази възраст до 18 години някъде не виждат в друг вината и трудно ще те приеме)..а и жената е също важен фактор.. но много зависи от самата ваша връзка (истинска ли е),ако наистина искаш да си с него можеш да направиш много неща,които малко поне да смекчат обстоятелствата,но не можеш да оправиш нещата,а проблемите,които от преди това са си били в семейството им още повече ;)
kombarka
02-16-2011, 18:49
[quote="TheBeliever"]Най-разумното нещо, което можеш да направиш е да оставиш и двамата. [quote]
Абсолютно съгласна. :)
andreaaaaa
02-17-2011, 05:33
Няма смисъл да си с приятеля ти, то е ясно. Може би сте свикнали заедно, но ако няма любов защо да си с него?
Относно любовника(надявам се не се обиждаш, че го наричам така) той говорил ли е за бъдещето? Мисли ли да спасява брака си или напротив? Той какво мисли за вашата връзка?
Аз лично те подкрепям, защото знам колко силни може да са чувствата. А такива неща се случват всеки ден. Според мен на първо място се освободи от напрежението да лъжеш приятеля си, защото съм сигурна, че и това ти личи. Просто прекрати поне тази история.. Да говори ми за бъдещето и иска да сме заедно.Аз не съм причината той да иска да се разведе...Това е станало много преди аз да се запозная с него.Проблемът е че немогат да се разберат с жена му за попечителството на детето.Просто заради мен иска да забърза нещата.
Любовта замъглява сетивата.
Дай си сметка, че след като може с чиста съвест да си легне с друго момиче, докато все още е женен, то тогава какво би го спряло да си легне с трета, докато "ходи" с теб?
В смисъл такъв... няма как изобщо някога да си сигурна дали нещата между него и жена му наистина не вървят. Повярвай ми, има мъже (и жени, междувпрочем), които доста успешно лъжат, а когато насреща жената(или мъжът) е влюбена, тогава просто няма как да разбереш.
Да, сигурно не ти се иска да вярваш, че може би бракът му си върви много добре и ти си просто временно развлечение, докато. Но си помисли върху тази гледна точка. Не твърдя, че така стоят нещата, но нима можеш да си 100% убедена, че той не те лъже така, както вероятно лъже жена си.
А за приятеля ти... просто се раздели с него. Пет години са много време и му дължиш поне уважението да не го лъжеш и да си с друг едновременно.
andreaaaaa
02-17-2011, 06:22
Всички сте прави за приятеля ми... аз съм се опитвала много пъти да сложа край на всичко,но не се получава.Той не иска това да се случи а според мен той също не ме обича вече.Всичко е само навик...... А за тези които казаха по горе "може ти да си на мястото на жена му след време" не мислите ли че това може да се случи на всички??? Или има такива,които са застраховани и знаят че не би им се случило ?
andreaaaaa
02-17-2011, 06:31
Ами аз мога да ти кажа как изглежда от страната на детето .. в подобно положение съм и не искам да те упреквам,при теб е по-различно,не си знаела,но се пак ако искаш го прочети :)
Баща ми има любовница от 4 месеца ..(откакто майка ми разбра) от тогава само проблеми.. бях изпаднала в нервна криза и повярвай ми,ако имат и те отделни проблеми детето ще го преживее много лошо,но в позицията в която си ти и да искаш НЕ можеш да помогнеш,детето ще те ненавижда,доста време(е разбира се има и случаи,в които се разбира и с втората майка,но това са редки случаи,защото просто в тази възраст до 18 години някъде не виждат в друг вината и трудно ще те приеме)..а и жената е също важен фактор.. но много зависи от самата ваша връзка (истинска ли е),ако наистина искаш да си с него можеш да направиш много неща,които малко поне да смекчат обстоятелствата,но не можеш да оправиш нещата,а проблемите,които от преди това са си били в семейството им още повече ;) Повярвай ми не ми е приятно да съм в тази позиция......... Неговата грешка е че се е оженил много млад..бил е на 21....а за детенцето му.....то е на 6........
mechtaq_za_teb
02-17-2011, 06:33
Остави и двамата. Не бъди с приятеля си от съжаление, а му позволи да те преживее и да открие отново своето щастие, защото в момента губиш времето му. Остави и другия мъж да разреши проблемите си, които има в брака. Колкото и да имаш чувства към него, по-добре мисли разумно.
GossipGirl89
02-17-2011, 07:46
Всички сме били влюбени, но когато попаднеш в такава ситуация, както каза TheBeliever, трябва да видиш дали принципите са ти на място и дали изобщо ги имаш. Разбираемо е, че си хлътнала по 29-годишния, но щом си има съпруга и дете не трябва да се намесваш там. Когато ти е казал, че брака им не върви защо не го попита "А защо не си се развел до сега като не ви вървят нещата?" да видиш как щеше да започне да меца... Всичките се оправдават с това, че брака им не върви, но същност колко са тези, които са сложили край? Колкото и да ти е турдно най-доброто, което можеш да направиш е да му кажеш, че не искаш да си имаш вземане-даване със семеен мъж и че е под достойнството ти. В началото ще ти е кофти докато отвикнеш, но с времето всичко минава.
А колкото до сегашния ти приятел - раздели се и с него. Още като прочетох "дори нямам желание да правя секс с него" и ми стана ясно за какво иде реч. Щом не те привлича и не се чувстваш щастлива с него се разделете, защото тук не става дума само за теб, а и за него. Първо, че го лъжеш зад гърба му, което е много гадно и долно при положение, че сте заедно от 5 години и второ, че не се чувстваш ок с него, а го залъгваш, че всичко е наред. Така връзката ви се задълбочава още повече и човека може да си прави планове за по-сериозни неща, които сама се досещаш, че няма да станат реалност.
Затова най-добре ги отпиши и двамата и си намери някой (неженен по възможност), който да те прави щастлива и да ти е добре с него.
Aubergene
02-17-2011, 09:03
Била съм в твоята ситуация... и аз в началото не знаех и грешката ми беше, че когато разбрах, му казах той да реши какво правим оттук нататък (разликата беше, че сме от различни държави и беше ясно, че няма да сме заедно задълго). слушала съм обяснения колко е влюбен в мен, колко е различна жена му, как нещата между тях не вървят, носеше ми цветя, обръщаше ми внимание, представям си и при теб ситуацията каква е. когато замина, продължихме да се чуваме по скайп - предълга агония, дори ме запозна с жена си, като зад гърба й ми пращаше целувки и сърца. това преля чашата, да ти кажа. в момента, в който осъзнаеш, как такъв мъж може да манипулира и откровено лъже някого, с когото има ДЕТЕ, ти става противно и обидно, че си се оставил да попаднеш в такава ситуация. каквато и да е, жената не заслужава такова отношение. ако не се разбират, да се разделят, но НЕ заради трети човек... и когато мъжът е страхливец, който изпитва "псевдо" отговорност към семейството си, като едновременно с това прави мили очи на любовницата си, това е повече от долно и грозно...
боли, кофти е, но е по-добре да се откажеш и от двамата и да намериш друг който да те прави щастлива и да е само твой...
andreaaaaa
02-17-2011, 10:08
Била съм в твоята ситуация... и аз в началото не знаех и грешката ми беше, че когато разбрах, му казах той да реши какво правим оттук нататък (разликата беше, че сме от различни държави и беше ясно, че няма да сме заедно задълго). слушала съм обяснения колко е влюбен в мен, колко е различна жена му, как нещата между тях не вървят, носеше ми цветя, обръщаше ми внимание, представям си и при теб ситуацията каква е. когато замина, продължихме да се чуваме по скайп - предълга агония, дори ме запозна с жена си, като зад гърба й ми пращаше целувки и сърца. това преля чашата, да ти кажа. в момента, в който осъзнаеш, как такъв мъж може да манипулира и откровено лъже някого, с когото има ДЕТЕ, ти става противно и обидно, че си се оставил да попаднеш в такава ситуация. каквато и да е, жената не заслужава такова отношение. ако не се разбират, да се разделят, но НЕ заради трети човек... и когато мъжът е страхливец, който изпитва "псевдо" отговорност към семейството си, като едновременно с това прави мили очи на любовницата си, това е повече от долно и грозно...
боли, кофти е, но е по-добре да се откажеш и от двамата и да намериш друг който да те прави щастлива и да е само твой... Разплака ме....... :( Искрено съжалявам за това,което ти се е случило.... :( Накара ме да се замисля че и той може би е такъв...но не искам да вярвам че обича жена си.. :(
sasha_90
02-17-2011, 10:09
Имаш връзка,която не върви от доста време.Но това не означава,че трябва да си хващащ друг.Била си с него толкова години и нямаш право да му причиняваш това.Забрави за 29-годишния,той е женен и има дете.Дори и да не върви бракът му това може да се промени.А евентуален развод също не те устройва.Не ми се вярва да ти се гледа дете.Що се отнася до приятелят ти-не го заслужаваш.След 5-годишна връзка поне можеше да му признае,че вече не го обичаш,а не да тичаш при другия.
соред мен ти трябват 2 шамара - за да се осъзнаеш , къде се намираш (20 годишна , да не може да разсъждава логично :shock: )
frozendeath
02-18-2011, 05:32
Раздели се с приятеля си. А за новата "любов" няма да кажа нищо- ще 'земат да ми лепнат някой бан.
П.С. Наистина ли си на 20? Сигурна ли си, че не си на 15-16? 'Щото си много....... незряла.
andreaaaaa
02-18-2011, 06:11
Раздели се с приятеля си. А за новата "любов" няма да кажа нищо- ще 'земат да ми лепнат някой бан.
П.С. Наистина ли си на 20? Сигурна ли си, че не си на 15-16? 'Щото си много....... незряла. Да наистина съм на 20 и не съм незряла.............
Виж андреа .. според мене ще бъде най-добре да останеш за известно време сама със себе си.. ти си определи колко дълго да е това и помисли хубаво дали да останеш със женения мъж или не.. според мен това е въпроса, така като гледам ти вече си зачеркнала сегашния си или бившия не знам как го водиш вече.. Разбирам те какво е да си влюбен в неправилния човек колкото и страхотен да е той повярвай ми знам какво е ! Но нали знаеш, че в живота често се влюбваш и разлюбваш така, че ти си прецени няма да ти казвам как е най-добре за тебе защото не знам изцяло колко дълбоко са засегнати чувствата ти.. Ако мислиш, че си готова да живееш с него дълго и занапред можеш да мислиш как да останеш с него, но ако е просто за развлечение (в което се съмнявам ти сама си каза, че си влюбена в него) не се занимавай.. Защото знаеш колко е сложна ситуацията и аз наистина се шокирах в първия момент .. та ти си само на 20 години живота тепърва предстой за теб.. струва ли си да се задълбочаваш в нещо което е непоносимо трудно ? Ти си решаваш аз само си изказвам мнението !
andreaaaaa
02-18-2011, 08:22
Andrez благодаря ти за мнението........ Да ти си много прав,живота е пред мен.....Наистина съм много влюбена,но пък и не бих искала цял живот да живея с огризения....Не знам какво да правя :(
Той няма да остави детето и жена си сигурно щом не го е направил до сега остави го,а относно приятелят ти виж какво можеш да оправиш може да се събуди пак някое чувство и да си останеш с него или го остави да бъде щастлив. :)
shugababe112
02-18-2011, 19:24
Не съм прочела предишните мнения може да повторя някои,но те съветвам да не слушаш тези моралисти.Сърцето не избира в кой да се влюби.Ако този мъж иска да е с теб то нека не лъже жена си,както и ти трябва да кажеш истината на приятеля си,и си бъдете заедно.Гледай себе си,бъди щастлива не се съобразявай с другите...
Все някога тоя мъж ще си намери друга, дали ще си ти или някоя друга няма значение. (А това, че тя може да е на мястото на жена му, - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ИЗНЕВЯРА.. всеки е човек и всеки може да го направи) Рискувай. Нищо няма да загубиш освен приятеля си към който вече си безразлична. Много мразя някой да казва да се съобразяваш с други ( в случая жена му, и детето му) връзката и не върви, какво те бърка тебе - ти няма да си причината за раздялата им. Влюбена си, това е. Никой не може да го промени, кажи на приятеля си каквото трябва, и си заживявай с 29-годишния. Това е сърце не може да му се заповядва !!!
kalpazanka
02-19-2011, 09:14
Не съм прочела предишните мнения може да повторя някои,но те съветвам да не слушаш тези моралисти.Сърцето не избира в кой да се влюби.Ако този мъж иска да е с теб то нека не лъже жена си,както и ти трябва да кажеш истината на приятеля си,и си бъдете заедно.Гледай себе си,бъди щастлива не се съобразявай с другите...
Моралисти сме били. Може да сме реалисти, знае ли се? :-D
Може той да я върти на пръста си със сладки приказки за съвместен живот и намерение за развод, проблеми с попечителството и прочие, а законната му съпруга да е в неведение за тези негови намерения. ;)
shugababe112
02-19-2011, 10:28
Моралисти сме били. Може да сме реалисти, знае ли се? :-D
Може той да я върти на пръста си със сладки приказки за съвместен живот и намерение за развод, проблеми с попечителството и прочие, а законната му съпруга да е в неведение за тези негови намерения. ;)
Може,затова нека той говори с жена си и когато тя знае истината могат да бъдат заедно :) Това съм и написала.
kalpazanka
02-19-2011, 10:29
^Малко си наивна. ;)
Без лоши чувства го казвам.
andreaaaaa
02-20-2011, 09:20
Не съм прочела предишните мнения може да повторя някои,но те съветвам да не слушаш тези моралисти.Сърцето не избира в кой да се влюби.Ако този мъж иска да е с теб то нека не лъже жена си,както и ти трябва да кажеш истината на приятеля си,и си бъдете заедно.Гледай себе си,бъди щастлива не се съобразявай с другите... Да така е !!!!!!!!!!!!! Не мога да заповядвам на сърцето си :)
andreaaaaa
02-20-2011, 09:25
Все някога тоя мъж ще си намери друга, дали ще си ти или някоя друга няма значение. (А това, че тя може да е на мястото на жена му, - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ИЗНЕВЯРА.. всеки е човек и всеки може да го направи) Рискувай. Нищо няма да загубиш освен приятеля си към който вече си безразлична. Много мразя някой да казва да се съобразяваш с други ( в случая жена му, и детето му) връзката и не върви, какво те бърка тебе - ти няма да си причината за раздялата им. Влюбена си, това е. Никой не може да го промени, кажи на приятеля си каквото трябва, и си заживявай с 29-годишния. Това е сърце не може да му се заповядва !!! И аз бях написала същото..... "...... А за тези които казаха по горе "може ти да си на мястото на жена му след време" не мислите ли че това може да се случи на всички??? Или има такива,които са застраховани и знаят че не би им се случило ? " Но никои нищо не каза.......Явно осъсзават че можа да се случи на всеки,но никои не го признава....... А на теб ти благодаря за хубавите думи.... :)
TheBeliever
02-20-2011, 09:29
Не съм прочела предишните мнения може да повторя някои,но те съветвам да не слушаш тези моралисти.Сърцето не избира в кой да се влюби.Ако този мъж иска да е с теб то нека не лъже жена си,както и ти трябва да кажеш истината на приятеля си,и си бъдете заедно.Гледай себе си,бъди щастлива не се съобразявай с другите... Да така е !!!!!!!!!!!!! Не мога да заповядвам на сърцето си :)
Но можеш да ръководиш постъпките си.
Както и да е, на теб явно не ти пука за последствията от твоето "влюбване". Толкова си заслепена, че даже не обмисляш варианта женения да те върти на пръста си. Бих казала - живота си е твой, разбивай си го. Но в случая ти се бъркаш в живота на, вероятно нищо неподозиращи, хора.
И в последен опит да те накарам да се замислиш - подали ли да документи за развод? Ако наистина са имали намерение да се разделят щяха да са направили някакви стъпки към раздяла, нали? Той у тях ли живее? В едно легло с жена си ли спи? Замисли се над тези неща и не се доверявай толкова лесно на празни приказки.
Edit: Относно толкова наивното "може да се случи на всички, никой не е застрахован". Да, застраховани няма. Но е в пъти по-вероятно да изневери някой, който вече го е правил и преди. Шансът да изневери някой, който винаги е бил верен, е по-малък от този, да ти изневери мъж, зарязал жена и дете. На теория може всички да са еднакви, но действията им ги отличават един от друг. И действията на твоя възлюбен показват един неверен мъж, който с лека ръка захвърля брака си.
andreaaaaa
02-20-2011, 10:29
Но можеш да ръководиш постъпките си.
Както и да е, на теб явно не ти пука за последствията от твоето "влюбване". Толкова си заслепена, че даже не обмисляш варианта женения да те върти на пръста си. Бих казала - живота си е твой, разбивай си го. Но в случая ти се бъркаш в живота на, вероятно нищо неподозиращи, хора.
И в последен опит да те накарам да се замислиш - подали ли да документи за развод? Ако наистина са имали намерение да се разделят щяха да са направили някакви стъпки към раздяла, нали? Той у тях ли живее? В едно легло с жена си ли спи? Замисли се над тези неща и не се доверявай толкова лесно на празни приказки.
Edit: Относно толкова наивното "може да се случи на всички, никой не е застрахован". Да, застраховани няма. Но е в пъти по-вероятно да изневери някой, който вече го е правил и преди. Шансът да изневери някой, който винаги е бил верен, е по-малък от този, да ти изневери мъж, зарязал жена и дете. На теория може всички да са еднакви, но действията им ги отличават един от друг. И действията на твоя възлюбен показват един неверен мъж, който с лека ръка захвърля брака си. Аз не съм се доверила сляпо на този човек както си мислиш.... Той не живее с жена си..не спи с нея в едно легло и не ме е излъгал за семеините си проблеми... А за изневярата...еднакъв шанс има при всички мъже според мен..
andreaaaaa
03-05-2011, 12:32
Искам само да кажа че сега съм с този мъж...разведе се с жена му... живеем заедно и сме щастливи..... Всички,които ми казваха че е грешка..... в грешка бяхте вие. Благодаря на всички,които ме подкрепиха и ме разбраха :)